nlc.hu
Európa-bajnokság
Marics Peti meglepő döntést hozott

Erre a bevállalós lépésre szánja el magát Marics Peti, ha nyer a magyar válogatott

Többen tettek már meglepő fogadalmakat az Európa-bajnoksággal kapcsolatban. A Valmar énekese azonban mindenkinél bevállalósabb döntést hozott.
Marics Peti

Nemcsak a szurkolók, hanem a sztárok is nagyon izgatottak a közelgő Európa-bajnokság miatt. Az elmúlt hetekben már számos „fogadalmat” hallhattunk azzal kapcsolatban, hogy ki mire adná a fejét, ha a magyar labdarúgó-válogatott továbbjutna a csoportkörben. Nemrég például Marco Rossi szövetségi kapitány azt ígérte meg, hogy abban az esetben, ha a válogatott továbbjut, körbetekeri a Balatont. A kijelentés nagy visszhangot kapott, pláne miután Szoboszlai Dominik társai nevében csatlakozott a kezdeményezéshez. A szurkolók nem sokkal később már egy Facebook-eseményt is létrehoztak a kerékpáros akcióhoz. 

Marics Peti is nagy vállalást tett

Természetesen a Valmar énekese, Marics Peti is követni fogja az Eb-t, akinek egy bevállalósabb célkitűzés fogalmazódott meg a fejében – szúrta ki az Index.

A Mol Instagram-bejegyzéséből kiderült, hogy minek veti alá magát az énekes abban az esetben, ha a csapat megnyeri az első mérkőzését.

„Te mit vállalsz be a magyar focisikerekért? Marics Peti egy tetoválással tiszteleg a válogatott előtt, ha a magyar csapat megnyeri az első, svájciak elleni mérkőzését” – írták a poszt szövegében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top