nlc.hu
Európa-bajnokság
Sok szurkoló maradhat le a meccsről a WizzAir miatt

Nagyot késik a Wizz Air gépe, sok-sok rajongó késheti le a magyarok délutáni meccsét

A Wizz Air Dortmundba tartó gépe ugyan nem hivatalos szurkolói járat, de ettől még az utasai jó része a kölni meccsre tartó szurkolókból áll. Ők most elég rendesen megszívhatják a késés miatt.

A Wizz Air W62291 számú, Budapest–Dortmund járata szombaton előreláthatólag kétórás késéssel indul Budapestről. A járatra rengeteg magyar szurkoló foglalt helyet, akiknek az volt a tervük, hogy Dortmundból átvonatoznak az onnan nagyjából 100 kilométerre található Kölnbe megnézni a Magyarország – Svájc meccset.

Először Szabó Máté, a Sport TV munkatársa jelezte a közösségi médiában, hogy baj van a géppel.

Wizz Air

A légitársaság késése miatt izgulhatnak a szurkolók (fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre)

Szabó kiemelte, hogy ő a WizzAir helyében buszokat küldene a dortmundi reptérre, hogy azok egyből a meccsre vigyék a szurkolókat. Azóta a fapados légitársaság is reagált az Indexnek, ők ezt írták:

A Wizz Air a mai napon Budapestről négy, Debrecenből egy szurkolói járatot indított Kölnbe, a labdarúgó Európa-bajnokság mai mérkőzésére. A repülőgépek hajnalban, a tervezett időben elindultak, és már meg is érkeztek a célállomásra. A légitársaság ma délelőtti, menetrendszerinti, Dortmundba tartó járata a nemzetközi légi közlekedési kapacitáshiányok miatt azonban csak késve tud elindulni, így azok a meccsre tartó utasok, aki a szurkolói járat helyett erre váltottak jegyet, a menetrendhez képest késve érkeznek Dortmundba. A Wizz Air munkatársai, ahogy mindig, úgy most is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legkisebb késéssel érjenek oda az utasok a célállomásra, és a meccsre tartók mielőbb folytatni tudják útjukat Kölnbe is, hogy személyesen szurkolhassanak a magyar csapat sikeréért. A légitársaság a dortmundi menetrendszerinti járatával kapcsolatos kellemetlenségek miatt elnézést kér.

Mindenesetre legalább amiatt biztosan nem kell izgulniuk, hogy a helyszínen ne találnának magyar konzult.

A meccs közvetítése délután 3-kor kezdődik az M4-es csatornán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top