nlc.hu
Európa-bajnokság
Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal

„Minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója” – Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal

Meglepődtek a 191 centis, szakállas magyar futballista kinézetén, miután szombaton lépett Svájc ellen pályára az Európa-bajnokságon.

Meghökkentek a magyar labdarúgó-válogatottban játszó Ádám Martin megjelenésén a focirajongó netezők. A több mint egymillió követővel rendelkező Footy Humour nevű futballmémes oldal a magyar cserecsatárról posztolt, amit a 444 vett észre.

 

Magyarország 9-es számú játékosa minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója

– írták a bejegyzésben egy korábbi képhez.

A 191 centiméter magas Ádám Martin a dél-koreai Ulszan HD csapatában futballozik. A magyar válogatott Svájc elleni első Európa-bajnoki meccsén a 79. percben cserélték be. A mérkőzést 3-1-re elveszítette a magyar együttes. 

Ádám Martin a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án

Ádám Martin a Magyarország-Izrael felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ádám Martin eddig válogatott 22 mérkőzésén szerepelt, 7-szer kezdőként. Összesen 703 percet töltött a magyar nemzeti csapat tagjaként a pályán, és 3 gólt szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top