nlc.hu
Európa-bajnokság
Geszti Péter is rajta volt a gépen, ami nem ért oda a meccsre

Geszti Péter is rajta volt a gépen, ami nem ért oda a magyar-skót meccsre

A zenész-producer is ott volt azon a bizonyos gépen, ami nem ért oda a vasárnap esti magyar–skót meccsre. Geszti Péter Facebookon számolt be az esetről.

Geszti Péter nem utazott ki Stuttgartba, mert a gép nem szállt fel időben. Azonban volt valami, ami még inkább meglepő volt a történetben.

Geszti Péter is rajta volt a gépen, ami nem ért oda a magyar-skót meccsre

Vasárnap este Stuttgartban játszott a skótok ellen a magyar válogatott, a meccsre rengeteg magyar utazott ki, de sajnos voltak olyanok is, akik csak szerettek volna kiutazni, a gép ugyanis nem indult el időben.

Ennek a késésnek köszönhetően viszont az utasok lekésték a mérkőzést. Sőt, voltak olyanok is, akik még a felszállás előtt leszálltak, mert tudták, hogy így már semmi esély odaérni Németországba időben. Köztük volt Geszti Péter is, aki Facebook oldalán számolt be az esemény részleteiről.

„Zsolti barátom kipöfögött velem a 2A terminálra, ment minden, mint a karikacsapás, bár az első csapás útközben már elért, jött egy sms, hogy másfél órát késik a stuttgarti gép – olvasható Geszti Péter Facebook-bejegyzésében, ami így folytatódott: – Mindannyiunkban megugrott a stressz, amikor kiderült, hogy az eredetileg 16.15-re tervezett indulás még későbbre, 18.55-re módosult. Még ekkor is reménykedtünk, hogy neccesen, de elérjük a meccs elejét. (…) Amikor mindenki elfoglalta a helyét – minden szék foglalt volt –, mégsem csukta be a személyzet az ajtókat, mert zavar támadt, a gép végéből 5-6 ember jött vissza előre, és látszott, hogy valami nem stimmel. Innentől egy rémálommal felérő valóságshow indult, mintha valaki azt akarta volna tesztelni rejtett kamerákkal, hogy miként reagálnak az emberek stresszes helyzetben” – írja Geszti.

A fedélzeten aztán hamar eldurvult a hangulat: „Persze, érthető volt, hogy a velem együtt meccsre utazó szurkolók már padlógázt nyomtak volna, hogy induljunk, és akár evezőkkel is elhúznák a gépet Stuttgartig, de ami kezdett elszabadulni, az hamar több lett a jogos elégedetlenségnél. Izzadni kezdtek a tenyerek, és durvult a hangnem, nőtt a hangerő. A mellettem ülő idős, német hölgy reszketni kezdett, ahogy egyre többen kezdtek káromkodni hangosan egy számára érthetetlen nyelven. A helyzeten rontott, hogy a légiutas-kísérők vagy tíz percig nem adtak semmilyen tájékoztatást, hogy mi történik, pedig egyre többen követelték. (…) Hervasztó volt érzékelni, hogy változunk át homo sapiensekből üvöltő hordává. Azt éreztem, hogy nem akarok itt lenni. És lassan a meccsen sem. Fapados járat, fapados ügymenet, fapados reakciók, fapados élet.”

Mint kiderült, az utaslistával volt gond, hat csomagnak pedig nem volt gazdája. A kialakult káosz miatt, esélytelen volt, hogy a gép odaérjen a meccsre. Geszti Péter azok között volt, akik inkább leszálltak, és hazamentek.

„Persze a légitársaság lebőgött, nem elég a brutális késés, de még a helyi becsekkolás elbaltázása is sújtott minket, be kell perelni a céget, külön vagy együtt! Naná! Jogos minden utas felháborodása, a drága jegyeink, szállodafoglalásaink mentek a lecsóba, de azt hiszem, mindannyiunknak jobban fájt, hogy lemaradtunk az élményről. Mi sokat vesztettünk, akkor is, ha végül a válogatott győzött.” – fogalmazott a zenész.

Via

 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top