nlc.hu
Európa-bajnokság
Román válogatott elegáns búcsúja az EB-től

Zseniális gesztust tett kiesése után a román válogatott

A Hollandia ellen búcsúzó román válogatott játékosai elképesztően jó fejek voltak.

A román labdarúgó-válogatott játékosai a Hollandia elleni vesztes – így kiesésüket jelentő – meccs után szépen kitakarítva hagyták el müncheni öltözőjüket. A románok csoportelsőként, magabiztosan jutottak az Európa Bajnokság legjobb 16 csapata közé, és láthatóan élvezték a tornán töltött időt – írja a HVG.

Zseniális gesztust tett kiesése után a román válogatott

Örömüknek köszönőlevéllel is nyomatékot adtak,

amit az öltözőben hagytak a szervezőknek. Ebben leírták, hogy mennyire meghatározó élmény volt számukra az Európa-bajnokság. „Minden mérkőzés, minden érzelem, minden élmény összehozott minket, és éreztette velünk a futball varázsát. Azzal a gondolattal távozunk Németországból, hogy mindent odaadtunk Romániáért, és hálásak vagyunk mindazért, amit az itt töltött hetek alatt átéltünk. Megtiszteltetés volt az európai labdarúgás nagy családjához tartozni. Aláírás: Románia labdarúgó-válogatottja.”

A gesztus elismerést váltott ki a szurkolókból

és a közösségi médiából is, az öltözőről és a levélről készült fotó végigfutott az interneten. Az UEFA is közzétette az öltözőről készült fotót,

 

megjegyezve, hogy a románok tökéletes vendégek voltak. A román szurkolók a holland meccs után még sokáig ünnepelték a válogatottjukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top