nlc.hu
Ezo
Mikó István, az igazságos Mérleg

Mikó István, az igazságos Mérleg




“Bevallom nem foglalkoztat különösebben az asztrológia. Azt tudom, hogy a Mérleg és a Skorpió határán születtem, és a környezetem szerint egyértelműen a Mérleg tulajdonságai igazak rám. Tény, hogy igazgatóként sok komoly döntést kell hoznom, és ilyenkor valóban hosszan mérlegelem a lehetőségeket, de dolgozni például csak akkor tudok, ha látszólag nagy rendetlenség vesz körül, így a Mérlegek rendszeretete egyáltalán nem igaz rám.

Persze, ebben a rendetlenségben is mindennek megvan a maga a helye, és a belső rendezettség nagyon is fontos számomra, de a külső rendnek nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget, ami nem jelenti azt, hogy a dolgozószobámon kívül bárhol elviselem, ha rumli van.

A fiaim például anélkül, hogy ebbe különösebben beleszóltam volna egészen különbözően állnak ehhez a kérdéshez. A nagyobbik fiam a kedvenc tárgyai közt szigorú rendet tart, és nem szereti, ha bárki belekontárkodik, a kisebbik viszont inkább abba fektet energiát, hogy a saját rendszerükön belül átlássa a dolgokat. Ebben is, mint sok másban, olyanok, mint a tűz és a víz, ami egyáltalán nem baj, de azért várom már azt az időt, amikor eléggé felnőnek ahhoz, hogy egy kicsit szelídebben reagáljanak egymás dolgaira.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top