Ezo

Napi horoszkóp (10. 04. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ne gátold saját lendületed, de azért légy megfontolt. E kettő között kell megtalálnod a helyes mértéket. Tüzes kezdeményezésed utat vág a többiek előtt is. Te lehetsz előttük a vezér, aki bölcs irányításával kivívja a többiek elismerését. De semmiképp se élj vissza hatalmaddal, ne kényszerítsd rá akaratodat másokra.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ne aggódj a zűrös anyagiak miatt. Bízd magad ösztönös tehetségedre. Ennek segítségével képes vagy kilábalni az anyagi nehézségekből. Olyan stratégiákat is fel tudsz állítani, melyek támogatják családod és magad biztonságát. Kellő türelemmel is rendelkezel, hogy nyugodtan átvészeld az átmeneti időszakokat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Igazad lehet abban, hogy a dolgok nem úgy mennek, mint ahogy kellene. Jó kritikai érzéked pontosan érzékeli a hiányosságokat. Javíthatsz a helyzeten, de fogd vissza csípős nyelvedet, hiszen nem vagy Te Skorpió. Kreativitásod, mozgékony elméd segítségével bármilyen kínos helyzetben feltalálhatod magad.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A hét utolsó munkanapján mindenki idegesebb lehet a kelleténél. Ha átveszed ezt a közös rezgést, a Te lelkiállapotod is zaklatott lesz, sőt, a végén megeshet, hogy a legapróbb zavaró tényező hatására is szinte felrobbansz. Ne bosszankodj hát ezeken az apró-cseprő, ráadásul mulandó kicsiségeken, őrizd nyugalmadat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha valaki utadba áll, és korlátozni szeretné szabad cselekedeteidet vagy helyteleníti elhatározásaidat, valószínű, nagy dühöt fog kiváltani belőled. Fellépéseddel, megfelelő kommunikációval azonban még kialakulása előtt megelőzheted a konfliktust. Ne függj a külvilág dicséreteitől, ne engedj a talpnyalók hízelgéseinek.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Megalázkodással semmi jót nem érhet el az ember, legfeljebb lenézik és tulajdonképpen nem becsülik meg, számos értéke ellenére sem. Járj hát emelt fővel, ne bénítsanak meg félelmeid és gátlásaid. Minél inkább tágítsd látókörödet. Óvatosságod nem hozhat Rád veszélyt, de ha túlzásba viszed, akkor lelassít utadon.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Keress olyan társat, aki kiegészít Téged. Az az ideális állapot, ha azt érzed, hogy pároddal együtt kerek egészet alkottok, ha kiteljesítő hatást gyakoroltok egymásra. Kellő inspirációval elő tudjátok hozni mélyben rejlő értékeiteket. Nem feltétlenül a nyugalom jelenti az ideális állapotot, az állandó változás, fejlődés jobb, mint állóvízben megrekedni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Önfegyelmed páratlan lehet, támaszkodj erre a nehéz helyzetekben. Ehhez járul még az igényesség, ami persze akkor hiteles igazán, ha magaddal kezded. Ezzel máris példát mutatsz környezetednek is. Így tudsz leghatékonyabban egy ügyet támogatni. Saját erőfeszítéseid, önfeláldozásig elmenő tetteid lelkesíteni fogják társaidat is.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Remek érzékkel rendelkezhetsz arra vonatkozóan, hogy optimálisan kihasználd a rendelkezésedre álló erőforrásokat. Vagyis nem fosztod ki meggondolatlanul tartalékaidat, de nem is spórolsz fölöslegesen. Sokszor nehéz áldozatot kell hoznod a siker érdekében. Ha az elérendő cél lebeg a szemed előtt, nem is lesz olyan nehéz lemondanod valamiről.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem bűn az érzelmek kimutatása. Jótett helyébe sem mindig rossz jár. Mozdulj ki egy kicsit a friss levegőre. Ez megtisztítja aggodalommal eltelített gondolataidat. A bátor cselekedetek többnyire pozitív eredménnyel végződnek. Tedd, amit valóban szeretnél, lelkesen és határozottan. Műveld és gazdagítsd belső világodat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Figyeld meg magad, mivel vagy elégedetlen az életedben. Ezeket ne hagyd annyiban, mert maguktól nem fognak megváltozni, legfeljebb egyszer csak elmúlnak, de addig még sok szenvedést okozhatnak. Ezért inkább válaszd az aktivitást, s Te magad vedd kezedbe a kezdeményezést. Amit pedig elhatároztál, azt fejezd is be minél előbb.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olyan szeretet él benned, ami képes mindent átfogni és megkülönböztetés nélkül mindenre kiterjedni. Ez igen ritka képesség, és rendkívül áldásos az emberekre és a világra nézve. Fejleszd hát még jobban magad e tekintetben. Akkor is igyekezz ezt kifejezni, ha éppen fáradtabbnak vagy türelmetlenebbnek érzed magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top