Ezo

Horoszkóp 2004-re

Mit hoz az újév idén? Mit mondanak a csillagok? A jövõd már megvan írva - odafent, a bolygók rengetegében. Csillaglátóink, madárjósaink segítségével lefordítottuk neked a titkos üzenetet.






KOS (Március 21. – Április 20.)

A következő esztendőben a legtöbb nehézséget munkád és családi életed összeegyeztetése okozhatja neked. Rendkívül jó lehetőségeket kapsz, s egzisztenciális területen nagyon megerősödhetsz a következő évben. Nagyon jól teszed, ha kihasználod a segítő erőket, s minden erőddel azon leszel, hogy valóban boldogulhass. Ez azonban sok erő és időráfordítást igényel részedről, s azokra az emberekre lesz nagyon kevés időd, akiknek a legfontosabb vagy a világon. A legjobb döntést talán akkor hoznád, ha segítségüket kérnéd abban, hogy megértésükkel, türelmükkel támogassanak téged a következő évben. Arra is ügyelj, hogy saját teljesítőképességeddel kapcsolatban ne tedd olyan magasra a mércét, amelyet már nem tudsz teljesíteni!







BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő évben, a közvetlen környezetedben élő emberekkel, szomszédokkal, ismerősökkel lehetnek nézeteltéréseid, olyannyira, hogy – ha nem vigyázol – akár még jogi procedúra is lehet ezekből a vitákból. Lehet, hogy egészen jelentéktelen dolog miatt robban ki közöttetek a „háború”, s végül már egyikőtök sem tudja, hogy mikor kezdődött a rossz viszony. Ilyenkor már rendszerint késő – hiszen mindkét fél csak a sérelmeire tud gondolni, s eszében sincs békülni a másikkal. Elmondható, hogy a következő év nagyon sok toleranciát, s türelmet kíván meg tőled. Emellett olyan új kapcsolatokat köthetsz, amelyek nagyon érdekes emberekkel hoznak össze, olyanokkal, akik eddig kívül estek látókörödön.







IKREK (Május 21. – Június 21.)
A következő évben nagyon óvatosan kell kezelned saját pénzügyeidet, s át kell gondolnod anyagi lehetőségeidet is. Különösen olyan ügyekben legyél nagyon körültekintő, amikor kölcsön kérnek tőled. Valószínűleg olyan emberek teszik ezt, akik nagyon közel állnak hozzád, viszont jószívűséged most oda vezethet, hogy Te magad is bajba kerülsz általa. Segíts azoknak, akik hozzád fordulnak, de inkább ötletekkel, s „jó tippekkel” állj rendelkezésükre. Hiszen a Te legnagyobb személyes értéked pont abban rejlik, hogy mindig tele vagy ötletekkel, s nagyon jól informált ember vagy. Ennek a megoldás abból a szempontból is előnyös, hogy nem veszed el azt az érdemet barátaidtól, hogy végső soron Ők maguk segítenek saját magukon.






RÁK (Június 22. – Július 22.)
A következő évben nagyon átalakul munkahelyi pozíciód, s egészen más munkakörbe kerülhetsz. Nagy lehetőségeket kapsz, de persze tenned is kell érte. Nagyon meg kell harcolnod azért, hogy előbbre juthass. Éppen itt rejtőznek a nehézségek, hiszen nehezen vállalod fel azt, ha saját magadat érvényesítened kell. Sokszor félsz a kudarctól, s egyáltalán nem vagy az a típus, aki másokon átgázolva törtet felfelé. Lehet, hogy most mégis bele kell menned egy-két munkahelyi intrikába, s állást kell foglalnod saját céljaidat illetően. De minden képességed megvan ahhoz, hogy előre juss, s nagyon lépj előre egzisztenciális tekintetben, – igaz, hogy sok harcra lesz szükség, s sok rátermettségre.







OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Anyagi tekintetben meglepően nagy nyereségekre tehetsz szert a következő évben, s ez a fordulat nagyon szerencsés módon valósul meg. A kérdés csak az, hogy Te magad hogyan dolgozod fel ezt az eseményt, hiszen a több pénz több gonddal is jár, s rájöhetsz, hogy olyan óriási igényekkel rendelkezel, hogy még ebből a pénzből is gond ezeket megvalósítani. Egyszóval „elszaladhat veled a ló”, s beleeshetsz abba a hibába, hogy egészen luxus körülmények között kívánsz ezen túl élni. Viszont ha tudatosan megőrzöd szerénységedet, s örülsz annak, amit az élet ajándékoz neked, akkor hosszú évekre megoldhatod gondjaidat. A szerelemben pedig jöhet egy olyan érzés, jövőre, amely öröm neked, de kedvesedet környezeted nehezebben fogadja majd el.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Nagy terveid születnek meg a következő esztendőben, s ezeknek célja otthonod, lakásod újjávarázsolása. Megtörténhet, hogy híres racionalitásod ellenére – amellyel mindent pontosan, előre megfontolsz – mégis előre nem látható akadályokkal kell szembenézned. Elfogyhat a pénzed, mielőtt befejeznéd a munkálatokat, tehát mindig legyen elegendő tartalékod, s már eleve is úgy kalkulálj, hogy több pénzt kell majd kiadnod, mint amire számítottál. Munkád igénybe vesz téged jövőre, sokat dolgozol, de az eredménye is meglesz. Kevés időd lesz viszont családodra, s ebből származhat néhány kellemetlenséged, hiszen – ha nem találod meg az egyensúlyt – viták is várhatóak.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő évben összességében jól alakulnak emberi kapcsolataid, s mi lenne neked fontosabb ennél, hiszen létkérdés nálad az, hogy hogyan érzed magadat a számodra fontos emberek között. Munkahelyeden ugyan számíthatsz néhány összeütközésre, amelyek megviselnek, de túlteszed magadat rajta. Ha viszont „hazaviszed” ezeket a konfliktusokat, s családodon vezeted le az elfojtott dühöt, akkor már az otthoni légkör is „rámehet” munkahelyi összeütközéseidre. Jobb megoldás lenne, ha kollégáiddal ott a helyszínen tisztáznád, hogy mi vezetett ahhoz, hogy konfliktus robbanjon ki közöttetek. S persze szükség esetén a konfrontálódást is fel kellene vállalnod, amely neked egy kissé nehéz feladat lehet, hiszen békét, s kellemes légkört szeretnél inkább.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Sok pénzt kereshetsz a következő évben, de sokat is kell „hajtanod” érte. Erre megvan benned a hajlandóság, olyannyira, hogy talán Te magad van önmagad legkegyetlenebb főnöke, s néha úgy bánsz magaddal, mint egy jobb fajta rabszolgahajcsár. A szélsőségek embere van, így ha dolgozol, akkor teljes szívvel dolgozol, s amíg nem vagy elégedett munkáddal meg sem állsz. A munka mennyiségében sem vagy engedékenyebb magaddal, s gyakran erődön felül teljesítesz. Ha a következő évben ügyleteid adódnának a bankokkal, akkor alaposan nézd meg, hogy milyen feltételeket vállalsz, mert esetleg utólag derül ki, hogy a hitelkonstrukció nem megfelelő számodra. Érzelmi életedben a jövő évben igen nagy szerepet kap a szenvedély és a szexualitás.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Nagy világnézeti változásokon mész keresztül a következő esztendőben. Sok olyan dolog létezik életedben, amelyről átértékeled a saját véleményedet, s szemléleted biztosan nagyot fejlődik majd. Ez persze azzal is jár, hogy kicsit bizonytalan vagy saját magaddal kapcsolatban, s ezt környezeted is látja. Ugyanilyen bizonytalan energiákat kaphatsz vissza a külvilágból, – olyan impulzusokat, amelyek összezavarnak – hiszen a körülötted lévő világ is a Te reakcióidat tükrözi vissza. Könnyen eshetsz abba a hibába, hogy úgy gondolod, hogy mindenki az ellenséged, s összeesküdött ellened a világ. Erről szó sincs, legfeljebb egy-egy helyzetben Te így éled meg a téged ért hatásokat. A jövő évben lehet egy szép szerelem az életedben, amely „sorsszerű”, s már „ezer évvel ezelőtt” kezdődött – lehet, hogy egy másik életben.






BAK (December 22. – Január 20.)
A következő évben remek befektetéseid lehetnek pénzügyi területen. Ha van olyan pénzforrásod, amelyet szeretnél befektetni, akkor most itt az alkalom, sikerrel vásárolhatsz értékpapírokat, vagy ingatlanba is eredményesen fektetheted be a pénzedet. Sokat nyerhetsz ezeket az ügyleteken, de az örömbe mégis vegyülhet némi üröm. Környezeted irigységével szembe kell, hogy nézz, s különösen baráti körödből kaphatsz olyan impulzusokat, amelyeket nem is vársz, s amelyek elkeserítenek, hiszen „övön aluli” támadásoknak értékeled őket. A szerelemben egy nagy robbanás várható, amely szenvedélyt, szerelmet, s „nagy tűzijátékot” hoz számodra, ám az ilyen intenzív kapcsolatoknak gyakran a szenvedés is a velejárója – de még ezzel együtt is élményt jelentenek!






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Szokatlanul álmodozó és érzékeny hangulatban leszel jövőre, s nagyon vágysz majd a romantikára, s arra az élményre, hogy partnereddel teljesen eggyé válj. Remekül rá tudtok érezni egymás érzelmi állapotaira, s minden egyes együtt töltött éjszaka élmény lehet számotokra, – de különösen a Te számodra. Emellett nem csak partneredet látod meg, fogékony vagy más emberek vonzerejére is. Lehet egy szép, ámde plátói szerelmed a jövő évben, ami sohasem teljesül be, de a szívedben örökre megmarad, s még évek múlva is szívesen gondolsz a szóban forgó emberre. Összefoglalva: a jövő év főleg érzelmeidről szól, s engedj is ezeknek a hangulatoknak! Anyagi területen könnyen lehetnek váratlan nyereségeid a jövő évben, ám kissé negatív tendencia, hogy munkahelyeden sokszor lesz feszült a hangulat.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő évben munkád során sok segítséget tapasztalhatsz, mintha „maguktól mennének” ügyeid előre. Igazából nem „magától” történik minden az elvárásaid szerint, hanem valaki nagyon szeretné, hogy jól boldogulj a munkahelyeden. Nem tudod, hogy ki az illető, s mi motiválja a segítségre veled kapcsolatban. Azonban könnyen előfordulhat, hogy az illető egy ellenkező nemű ember, aki komoly érzelmeket táplál irányodban, s azt is megteheti – pozíciója folytán – hogy titokban segít neked. Könnyen kiderítheted a kilétét, hiszen elé egy kicsit jobban körülnézned, s odafigyelned. Apró gesztusokból is rá lehet jönni arra, hogy valaki vonzalmat érez irányunkban. A kérdés csak az, hogy akarod Te ezt a segítséget, s ezt a szerelmet? Hasznodra lehet, ám tudjuk, hogy érdekből nem lehet valaki iránt gyengédséget érezni. Te pedig nem is vagy alkalmas arra, hogy érdekember legyél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top