Ezo

Karmikus névsor(s)ok

A nevünk olyan mágikus szó, amelyben benne van mindaz, amiért a világra jöttünk. Elárulja az életünk feladatát, hogy mi okozhatja végzetünket, valamint utat mutat. Aki ismeri a neve jelentését, az teljesebb életet élhet.

A lélek üzenete

A szülőket, ha megkérdezik, miért választották gyermeküknek pont azt a nevet, rendszerint a dallamára, a vezetéknévhez való illeszkedésre, a családi hagyományokra, vagy a véletlenre hivatkoznak. Az ezotéria tanai szerint azonban a világra készülődő lélek sugallja a szülőknek, melyik nevet adják majd neki, amikor megszületik. Ezért az anyának, apának a sok név közül azért tetszik meg egy bizonyos, mert a gyermeküknek erre lesz szüksége majd az életfeladata teljesítéséhez. Ezért, ahogyan a nevünket, úgy a sorsunkat is magunk választjuk, és aki ismeri a neve jelentését, az tudja, mi a feladata az életben.


Asztro névelemzés
 






Ízing Klára

Ennek megismerésében nyújt segítséget karmikus névkalauzunk, amely Takács Tibor asztrológus újfajta név- és sorselemező módszerére épül. Az elemzés lényege, hogy a nevek ősi szimbólumait az asztrológia által vizsgált bolygók rezgéseivel, és az állatövi jegyek analógiáival kombinálja. Ebből kiderül, hogy nincs két egyforma jelentésű név, mint ahogy nincs két egyforma sors sem. Mindnek más a rezgése, ezért hozzák viselőiket különböző élethelyzetekbe, még akkor is, ha, ugyanarról a tőről fakadnak.


Kinek ajánljuk?

Karmikus névkalauzunknak hasznát vehetik mindazok, akik:






* kíváncsiak nevük karmikus jelentésére, amellyel jobban megismerhetik önmagunkat, szembenézhetnek gyengeségeikkel, és kibontakoztathatják tehetségüket.
* A bemutatkozáskor a név alapján felismerhetik, hogy mit akar megtanítani nekik az, akivel találkoznak, és útjelző lehet az emberi kapcsolatok labirintusában.
* Ha a szülők tudják, mit jelent a gyermeküknek adott név, tisztában lehetnek azzal, mit kell megtanítaniuk csemetéjüknek, milyen irányban terelgessék őket, hogy az életük harmonikus legyen.
* Aki ismeri a nevek szimbólumait, az tudja, hogy időről időre miért bukkannak fel az életében ugyanazok a nevű emberek, akik ugyan mások, de mindig egyformán viselkednek vele.



A február 25-én megjelenő Nők Lapjához minden olvasó ajándékba kapja a Karmikus névsorsok című füzetet!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top