Ezo

Véget ért egy álom

Victoria és David Beckham a britek álompárja volt. Nemcsak a vagyonukat, hanem a szerelmüket és a magánéletüket is csodálta az egész világ. De vajon mit mutat a horoszkópjuk? Az egész felhajtás ügyes marketingfogás?




Victoria Kos, David a Bika jegyének szülötte, akik ugyanabban az évben, tizenhat napnyi eltéréssel születtek. Horoszkópjaikat vizsgálva az első pillanatban látszik, hogy két kőkemény ember találkozásáról és hatalmi harcáról van szó. De ebben a harcban egyikük sem győzhet. Ugyanis akkor, amikor kimondták a boldogító igent, eldőlt, hogy később egymást fogják áldozattá tenni.

Victoria a horoszkópja szerint makacs gondolkodású teremtés, aki ha valamit a fejébe vesz, akkor is ragaszkodik hozzá, ha pontosan tudja, hogy nincs értelme. A külsőleg határozott nőt a nőiessége miatt belső bizonytalanság gyötri, amelyhez érzelmi labilitás társul. Ehhez választott egy olyan társat, aki először talán csodálta őt, ám miután megszülettek a gyermekeik, már nem találta sem vonzónak, sem kívánatosnak. Aminek a legfőbb oka David horoszkópja szerint az, hogy különválik nála az anya és a női minta. Vagyis bárki lehet a gyermekei anyja, és nézhet a szülés után úgy ki, mint Vénusz, a szépség és a szerelem istennője, akkor sem találja már a férfi erotikusan vonzónak, és nehezére esik vele szexuális kapcsolatot létesítenie.

Ezzel aztán valószínűleg aláásta Victoria önbizalmát, aki elképzelhető, hogy kedélyjavító szerekkel igyekezett nem új keletű boldogtalanságát gyógyítgatni.
A két ember horoszkópját összehasonlítva ez a házasság nem színtisztán a szerelemre épült, hanem jól kiszámítható érdekekre. A horoszkópok azt mutatják, hogy Victoriának állt inkább érdekében ez a házasság. De azt is jelzik, hogy ő az, aki majd szenvedni fog amiatt, hogy képtelen lesz a férfit korlátozni, és el kell tűrnie a megaláztatásokat.






A nő hiába volt híres és gazdag, mégis mindezt vállalta, mert Davidben a még több pénzt látta. Ez a vagyon teszi őt tehetetlenné a férfivel szemben, aki a pénzért azt csinálhat vele, amit akar. Valószínűleg a nyilvános megaláztatásokat is a pénzért szenvedi el, amiből elképzelhető, hogy egymaga is nagy hasznot húz. Hiszen az énekesnői karrierje, vagy egyéb üzleti vállalkozásainak anyagi sikeréhez jól jön bármilyen hírverés.


A két ember azonban áldozatnak érezheti magát egymás miatt. A nő nemcsak a férfi félrelépései miatt, hanem a szexuális szokásai, vagy egyéb titkai miatt, melyek valószínűleg napvilágra kerülnek. A férfi pedig a családi élete miatt, mert a nő a csillagállások szerint a gyermekeken keresztül áll majd bosszút rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top