Ezo

Ki leszek, ha nagy leszek?

Ránézel a gyerekedre, és elképzelni sem tudod, kire hasonlít? A nagyszülõkig visszamenõleg sem tapasztaltad, hogy bárki ilyen izgága legyen, mint a te kis porontyod? A válasz talán a csillagokban van megírva.




Hiszünk a csillagok állásában, és azt is tudjuk jól, hogy a születés pillanata sok mindent megmagyaráz későbbi életünk menetében. Amikor az ember még csak emberke, olyan kicsi, hogy nem adhat választ kérdésekre, sőt maga is örökös csodálkozásra készteti a környezetét. Sok anyuka gondolkodik el időnként, milyen jegyű is a gyerek, hogyan reagáljak különcségeire, hogyan értsem meg őt sokkal jobban?

A Gyerekasztrológia című könyv útmutatást adhat. Sorra veszi a különböző csillagjegyek jellemzőit, elmagyarázza, mire számíthat az apró, majd a nagyobb gyerek szülője, a különféle életszakaszok magatartási sajátosságait a jegyre jellemző viselkedésmódokon keresztül magyarázza.

Az egyes fejezetek második felében rövid Szülőtanoda következik néhány használható és hatásos tanáccsal, majd a jegyre jellemző jelképek, vezető gondolatok és az uralkodó bolygó leírása következik.

Minden szülő kíváncsi a saját gyerekére, szeretné megérteni és minél jobban szeretni őt. Ez a könyv játék, és segítség egyben. A legfontosabb benne az, hogy – akárcsak a horoszkópok leírásait – vegyük könnyedén, humorosan! Ha pedig útmutatásait követve sikeresebb szülőkké válunk, az csak plusz, amit kaphatunk a szórakozás mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top