nlc.hu
Ezo
Júliusi holdnaptár

Júliusi holdnaptár

Már õsidõk óta követi az emberiség a Hold állását, hogy életében könnyebben eligazodhasson. Ha júliusban is szeretnél kiegyensúlyozottabban, egészségesebben, boldogabban élni, olvasd el elõrejelzésünket!















 Ha egy adott napra kattintasz, megtudhatod, mit tartogat éppen akkor a Hold!
 Fogyó Hold
07.01-02. a Bikában
07.03-05. az Ikrekben
 Újhold
07.06-án a Rákban
 Növő Hold
07.07. a Rákban
07.08-10. az Oroszlánban
07.10-12. a Szűzben
07.13-14. a Mérlegben
07.15-17. a Skorpióban
07.18-19. a Nyilasban
07.20-án a Bakban
 Telihold
07.21-én a Bakban
 Fogyó Hold
07.21-22. a Vízöntöben
07.23-25-én a Halakban
07.26-27. a Kosban
07.28-29. a Bikában
07.30-31-én az Ikrekben
FOGYÓ HOLD


Július 1-2. a Bikában

Könnyen elveszítheted a mértéket, és ez vonatkozik a vásárlási, a szexuális vagy az édességek iránti étvágyadra. Pedig most kell mértékletesnek maradnod, mert éppen így szerezheted meg azt, akire vágysz. Vagy maradhatsz a kilóidnál, a pénzednél.



Július 3-5. az Ikrekben

Ha még nem csináltattál körömdíszt, vagy nem jártál műkörmösnél, akkor ezek a napok kiválóak erre. Kaphatsz egy váratlan meghívást, amit fogadj el. Összefuthatsz egy üdítően eszes pasival, megnézhetsz egy fantasztikus filmet, és rátalálhatsz arra a bomba fürdőrucira, ami még a kis hurkácskáidról is eltereli a figyelmet.



ÚJHOLD

Július 6-án a Rákban

Kapd elő a porszívót, és gyorsan takarítsd ki a lakást. Nem baj, ha csak ott teszed, ahol a papok táncolnak, mert ma csak egy kis otthoni tisztaságérzésre van szükséged, hogy jól érezd magad. Szerezz be a mudrákkal kapcsolatos könyvet, amelyből pontosan megtudhatod, hogy melyik ujjtartás mit jelent, és melyik ujjaidat kell egymáshoz szorítanod, hogy a kívánságod gyorsan valóra váljon.



NÖVŐ HOLD

Július 7. a Rákban

Hívd fel vagy látogasd meg az őseidet, akik könnyekig hatódnak, hogy gondoltál rájuk. Ma a kis és a nagy szerencse bolygói egymáshoz kapcsolódtak, itt az ideje, hogy vegyél egy kaparós sorsjegyet, vagy a neten az összes nyereményjátékba benevezz. Ha valakin a mai napon segítesz, azt később a sors viszonozza neked, és mentőövet dob neked egy nehéz helyzetben.



Július 8-10-én 9 óráig az Oroszlánban

Irány a fodrász, mert ha a szakember ma nyúl a hajadhoz, biztos, hogy utána nem fog hullani, hanem valóságos sörényt viselhetsz majd. Itt lenne amúgy is az ideje, hogy panthenolt tartalmazó samponnal mosd a hajad, mert ez jótékony hatást gyakorol a fejbőrre. A szexben légy kezdeményező. Aktiváld a szexuális energiáidat, és masszírozd először apró, majd nagyobb körökkel a köldök körüli részt 1 percig jobbra, aztán balra. Ha valakit szeretnél meghódítani, akkor most nyomulj. Garantáltan nem fog visszautasítani, és imádja, ha beszélsz hozzá szex közben.



Július 10-12. a Szűzben

Nem esik le az aranygyűrű az ujjadról, ha megfogod a munka végét. Ezzel valakinél, aki fontos neked, jó pontokat gyűjthetsz. Próbáld ki a rizslisztből készült tésztát, amelyhez távol-keleti, édes-savanyú ételek illenek. Nézz körül egy lakberendezési boltban, érdekes tárgyakat találsz, amikkel feldobhatod az otthonodat. Szívedhez közelálló ismerős nem mond igazat, a hazugságára rájössz, és ez nagyon fáj. Nézz meg videón vagy dvd-n egy mesefilmet, ez jót tesz megbántott kis lelkednek.



Július 13-14. a Mérlegben

Tarts dinnyenapot, vagyis egész nap egyél dinnyét. Pillanatok alatt megszabadulhatsz 1-2 kilótól, közben nem leszel éhes, és nem ürülnek ki a szervezetből a fontos ásványi sók. Ja, és extra adag antioxidánst is tartalmaz, amivel még az egészségedet, a szépségedet is véded. Vegyél magadnak egy szuperlapos sarkú, kerekfejű papucsot, és kényeztesd az arcodat egy finom avokádó maszkkal, amely energiával tölti fel a bőrsejteket.



Július 15-17.-én 13.40-ig a Skorpióban

Új időszámítás kezdődik az életedben, mert a Szaturnusz, a karma bolygója 16-án, 14 óra után állatövi jegyet vált. A nagy elhatározás ideje legyen a mostani, ugyanis a sors a segítségedre lesz abban, hogy a terveidet meg tudd valósítani. Vedd meg a Lucia, Lucia című könyvet, amitől feldobottnak érzed magad, és alig várod a pillanatot, hogy kézbe vedd és elolvasd. Hallgass a megérzéseidre, különösen, ha barátnőd pasijáról, és annak zűrös ügyeiről van szó!



Július 18-19-én 15 óráig a Nyilasban

Kedves vagy és humoros, a fantáziád szárnyal, és nem tartasz lehetetlennek semmit. Optimizmusod több pasit is vonz, és hiába van barátod, az egyiknek képtelen leszel ellenállni. A tolerancia nagymestere díjat is megkaphatod, mert képes vagy minden hülyeséget elnézni, és minden baklövést megbocsátani. Hízásveszélyesek ezek a napok, ne falatozz már 18 óra után semmit, és ne vidd túlzásba a koktélozást sem.



Július 20-án Bakban

Keményen eddzd a tested, és építsd az izmaidat. Szerezz be olyan ananásztablettát, amiben L-Carnitin is megtalálható. Ez úgy támogatja a zsírégetést, hogy közben nem „fogynak” el az izmaid, hanem csak a hájréteg. Használj bronzsminket, és vegyél olyan selymes testápolót, ami tele van aranypigmentekkel, ettől a bőröd földöntúli fényben ragyog majd. Kevés sót használj a mai napon, mert felpuffadhat a lábad és a kezed.







TELIHOLD


Július 21-én 13 órakor a Bakban

Senki sem tudja, hogy mennyire változékony hangulatban vagy, és mennyire vágyakoznál egy kis romantikára. Hiszen kívülről úgy tűnik, rendíthetetlenül visszafogott, kimért és hűvös vagy. Nézz meg egy édes, szerelmes filmet, és a sötétben sírd tele a zsebkendőd. Ma vehetnél pénztárcát, táskát, és mindenféle bőrárut. Kimehetnél az Ázsia Centerbe vagy a kínai piacra, mert amit ma veszel, az tökéletes hamisítvány, senki nem jön rá!



FOGYÓ HOLD

Július 21-22. a Vízöntőben

A tudatos álmodás rejtelmeibe pillanthatsz be, ha veszel egy most megjelenő Wellnesst. Megtudhatod, mit kell tenned lefekvés előtt ahhoz, hogy a kérdésedre a választ megkapd álmodban. Sétálj este, és nézz fel az égboltra, a csillagok és a Hold el fog bűvölni. A forróságban alkalmazd a beduinok ősrégi trükkjét, forrón kortyold el a teát. Szerezz meglepetést a barátnődnek, és ha akarod, most összehozhatod őt egy sráccal, aki nagyon tetszik neki.



Július 23-25-én 15 óráig a Halakban

Te leszel a váll, amin mindenki kisírhatja magát. Lelki vigaszt nyújthatsz nemcsak a kollégáknak, vagy a konditeremben az idegeneknek, hanem annak a pasinak is, akit titkon nagyon szeretnél gyámolítani. A vigasztaló szavakat ötvözheted puha csókokkal és lágy simogatással. Meglátod, nem marad el nála a kívánt hatás. A tenger gyümölcsei kerüljenek fel az étlapodra, és vegyél egy testkontúrokat javító tonikot, amit permetezz az egész testedre.



Július 26-27-én 19 óráig a Kosban

A fejfájás megelőzésére igyál ezen a két napon 3 liternyi folyadékot. Ettől jobban tudsz koncentrálni, és talán még arra is emlékezni fogsz, amit sohasem tanultál. Ha szeretnél a pattanásaidtól, a mitesszereidtől megszabadulni, itt az ideje, hogy felkeresd a kozmetikust. Feltehetsz otthon egy tisztító pakolást, amiben van némi agyag, mert ez magába szippantja a tisztátalanságokat.



Július 28-29. a Bikában

Hajlamos leszel a túlzott spórolásra, ami jó, de nem akkor, ha ajándékot vásárolsz, mert olyat választasz, amivel inkább sértesz, mint ünnepelsz. Ha kerti partira vagy hivatalos, parfümöt ne használj, csak lágy kölnit. Most kell shopping körútra indulnod, mert óriási mennyiségű, jobbnál jobb cuccot vehetsz negyed áron. Ha kölcsönre van szükséged, vagy bármilyen banki ügyet el akarsz intézni, erre ezek a legjobb napok.



Július 30-31. az Ikrekben

Irány egy bevásárlóközpont cd-részlege, ahol egy régi kedvenced új felvételeire bukkanhatsz. Egyél ma egy kis csokit, öltözködésedben forduljon elő a sárga szín, és fogyassz rengeteg salátát. Elegyedj szóba az új szomszéddal, iratkozz be vizi spinning órára, ami szuper kíméletes, és intenzív alakformáló. Flörtölj strandon, villamoson vagy a közértben. Élvezd a nőiességed hatalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top