nlc.hu
Ezo
A Skorpió szerelmi élete

A Skorpió szerelmi élete

A Skorpió csillagzat alatt születettek nagyon izgalmas, szenvedélyes szerelmi életet élnek. Az biztos, hogy olyan élményekben lesz velük részünk, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni, sõt, õk szolgálnak „etalonként” egész életünk során.





Végletes és érzéki

Végletesen éli meg az életet, s emellett folyamatos transzformációban él. Ez azt is jelenti, hogy megélhetjük mellette, hogy vannak időszakok, amikor a szexualitása nagyon szenvedélyes, s érzelmileg is maximálisan ránk hangolódik. S persze olyan időszakok is következhetnek, amikor „megfagy”, „lehúzza előttünk a rolót”, nem enged be belső világába, mi több, az ágyát sem osztja meg velünk. Figyelnünk kell érzékeny belső világára, hiszen könnyen megsértődik (ne felejtsük el, hogy a Skorpió a víz elemet hozza be életünkbe), s ha megsértődött, akkor olyanná válik, mint a jég, időt kell szánnunk arra, hogy ismét felmelegítsük a lelkét. A legjobban akkor érthetjük meg őt, ha tudjuk, hogy mindennek a mélyére szeretne hatolni. Ez vonatkozik az érzelmekre is, s persze fizikálisan is nagyon érdekli az emberi test, amely kifejezésre juthat szexualitásában is, érdekes momentumokat hozva az érzékiség birodalmába.


Birtoklási vágy és tabuk

A Skorpió emberek nem elégednek meg azzal, ha magukénak tudják kedvesük testét, nekik a szeretett ember lelke kell, méghozzá maximálisan. Ez is egy olyan terület, amely a szexualitásnak is különös színezetet adhat. Ide tartozik minden olyan vonulat, szexuális tartalmú játék, ahol a szexualitás által éljük meg a kiszolgáltatottságot, vagy akár a megszégyenülést, hatalmi helyzeteket. Az ilyen irányzatok, szokások egészen addig, amíg nem vonultatják fel az igazi bántalmazás és a másikon tett erőszak repertoárját, elfogadottnak tekinthetők, s nem soroljuk őket a kóros kategóriába. Az olyan Skorpiók, akik érdeklődnek és vonzódnak az ilyen szexuális tartalmú játékokhoz, szeretnék megélni azt, hogy hatalmuk van a másik felett, testi és lelki értelemben, valamint bennük munkál a vágy arra, hogy a tabukat feszegessék. A tabuk világának a feszegetése a Skorpió emberek minden életterületén felvonulhat, de a szexualitás, valamint a szerelem érzése nagyon jó táptalaj arra, hogy a tabuk világát integrálják személyiségükbe.


A féltékenység démona


A hétköznapokban megnyilvánulhat számunkra Skorpió kedvesünk féltékeny természete, amellyel jobb, ha megbarátkozunk, s egyáltalán nem is adunk okot a féltékenységre, beleértve azt, hogy kerülünk minden kétértelmű helyzetet. Azt jó tudni, hogy kedvesünknek röntgenszeme van, s olyan orra, amellyel ezer kilométerről megérzi rajtunk az „idegen szagot”, s ahogy az ajtón belépünk – és nem a kellő helyről jövünk -, tudni fogja, hogy megbotlottunk, s elárultuk őt. Nem is biztos, hogy tudomásunkra hozza, hogy mindent tud, meglehet, hogy nyomozgatni fog utánunk, egy ideig „bizonyítékokat” gyűjt, hogy ezekkel aztán szembesítsen minket. Mindezek után pedig jó ideig a sértettség állapotában fog tartózkodni, s nagyon sok munkánkba kerül majd, hogy visszanyerjük a bizalmát, már amennyiben ez egyáltalán lehetséges lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top