Ezo

Januári holdnaptár

A tudósok legújabb kutatásai alátámasztották, ami már õsidõk óta az emberiség tudatában él: a Hold befolyásolja a földi életet. Ezért akik a Holdnaptár szerint élnek, azok fittebbek, tetterõsebbek és boldogabbak lesznek.





Növő hold


Január 1. 2. 3. a Vízöntőben

Készíts mérleget magadban, ellenőrizd, mi az, amit a tavaly év eleji terveid közül sikerült megvalósítani, és mi az, amit nem. Vesd papírra azt, amit az idén el szeretnél érni, és álmodj nagyot, mert ismered a mondást, kicsit a cseléd is tud álmodni. El a kezekkel ezekben a napokban attól a pasitól, akit éppen a barátnőd szemelt ki magának, netán már járnak is. Vágj bele egy méregtelenítő kúrába, amit egészíts ki body wrapping kezeléssel egy kozmetikai szalonban.


Január 4. 5. a Halakban

Az év első hónapjában ne hagyd ki a mulatságokat! Ha nem hívtak meg még sehova akkor nyugodtan vágj bele nagyobb bulik megszervezésébe. Legyen a levesek napja ez a kettő, próbáld ki a mandulás gazpachot, és edami sajtos zellerkrémlevest. Ha vásárolni mész, vedd az irányt egy ezoterikus bolt felé, és vegyél magadnak egy szerencsehozó medált.


Január 6. 7. a Kosban

Impulzív, vad, direkt és szenvedélyes leszel, amikor imádod a komplikált és direkt dolgokat. A fantáziád rendkívül élénk lesz, amit az ágyban élvezhetsz ki. Erősebben ingerelhető vagy, ez az oka annak, hogy hirtelen felkapod a vizet olyan dolgon is, amelyet korábban meg sem hallottál. Ha még nem tudsz korcsolyázni, akkor itt az ideje, hogy megtanulj. Ha már profi módon siklasz a jégen, akkor e két nap valamelyikén nézz körül a jégpályán, mert nemcsak piruettezhetsz, hanem felcsíphetsz egy jópofa alakot is.






Január 8. 9., 10. a Bikában

Beszédtémád a pénz körül forog. Mások tapasztalatát hasznosíthatod, a leértékeléseken kitúrhatsz magadnak egy szupertrendi darabot, szinte ingyen. Hallhatsz egy bomba ötletet, amivel jó pénzt kereshetsz, és megcsíphetsz egy last minute utat. Ha nincs állásod, találhatsz egy fantasztikust, a felettesed is dicsérni fog, és ha suliba jársz, az eszed úgy vág, mint a borotva. Ha vizsgázol, nincs tétel, amelyre ne tudnád a tökéletes választ.


Január 11. 12. az Ikrekben

Sokan szeretnék kikérni a véleményed, és a tanácsod szerint kívánnak cselekedni. Ezért mielőtt megszólalsz, hallgasd figyelmesen, amit mondanak, mert a megérzéseid ennek hatására még jobban működnek. És amit mondasz, azért felelősséget is vállalhatsz. A munkahelyeden csak olyan pasival kezdj ki, aki rangban veled egy szinten áll, vagy másik osztályon dolgozik, mert így megkíméled magad a későbbi szenvedésektől.






Január 13. a Rákban


Logikus gondolkodás és kristálytiszta érvelés jellemez a mai napon, amely ütőképessé tesz bármilyen vitában, tárgyaláson. Most kell reagálnod a különböző felszólításokra is, amelyeket kaptál a korábbi szabálytalanságokról, és bírságokról. Családi vitát eldönthetsz. A szépségápolásodnak, ha még nem volt eddig része a bőr tonizálása, akkor itt az idő. Vásárolj egy tonikot, és a reggeli, esti arctejes lemosás, de még a krémezés előtt töröld át tonikos vattával a bőröd.


TELIHOLD

Január 14. a Rákban

Ha a pasidnak megszólal a mobilja, és kinyomja, vagy kivonul egy másik helyiségbe beszélni, akkor fogj gyanút. Lehet, hogy a riválisoddal társalog. Nyílt támadás helyett nyomozgass, és ha van bizonyítékod, akkor állj elő vele. Kollégával szervezz közös programot a mai napon, mert ma szorosabbra fűzhetitek a szövetség szálait. Egyél ma egy nagy tányér kínai sült zöldséges tésztát, és vedd meg a Gotan Project cd-jét, amelyen fantasztikus tangók hozhatnak izgalomba.






FOGYÓ HOLD


Január 15. 16. 17. az Oroszlánban

Ha fodrászhoz mész, engedd, hogy figaród megcsillantsa a kreativitását, mert lélegzetelállító frizurát hoz össze neked, amit otthon is meg tudsz majd csinálni. Tarts szemlét a fehérneműs fiókban, különösen a melltartók között, és amelyik felvételkor nem passzol, dobd a szemétbe. Ha új cicifixet vásárolsz, akkor passzol tökéletesen rád a termék, ha a kosár ránctalanul simul a bőrödre.


Január 18. 19. a Szűzben

Ezen a két napon rengeteg hazug, kétszínű emberrel találkozhatsz, ezért ne csak azt fogadd kétkedve, amit ígérnek, hanem talán még azt sem kellene elhinned, amit kérdeznek. Viszont kiváló ez a két nap arra, hogy elmerülj a művészi élményekben, színházba, koncertre, vagy hangversenyre menj. Beiratkozhatnál egy tánciskolába, és légy türelmes, amikor barátnőd vagy közeli ismerős ugyanazt a sztorit adja elő neked harmincadszor. Próbáld megérteni őt, akinek ekörül az egy probléma, vagy történet körül forog az élete.


Január 20. 21. 22. a Mérlegben

Ha szeretnél alaposabban megismerkedni az asztrológiával, a saját vagy ismerőseid horoszkópját elemezni, akkor vedd meg a 2006. januári Wellness magazint, ahol asztrológiai iskola kezdődik. Ha az életben nem jártál még konditeremben, akkor itt az ideje, hogy felkeresd, mert ha most kezded el formálni az izmaidat, fantasztikusan fogsz kinézni már néhány hét múlva. Utána ülj be a szaunába, a forró levegőben tested, lelked ellazul.






Január 23. 24. a Skorpióban


Idősebb nőrokonnal ajánlott most intenzívebb kapcsolatot ápolni, de ügyelj arra, hogy ne provokáld őt, mert nemcsak ő sérthet meg téged, hanem fordítva is. Vegyél most valami új fekete cuccot, amely rejtelmesen szexissé tesz. Olvass Agatha Cristie könyvet, akár egy krimi, akár egy lélektani könyve után nyúlsz, most igazán bele tudod élni magad a történetbe, jól szórakozhatsz, és sokat tanulhatsz belőle.


Január 25. 26. a Nyilasban

Olyan események történnek ebben a két napban, amelyek a karmikus feladatod teljesítésével függnek össze. Ezért jól figyelj mindenre, különösen, ha új emberrel hoz össze a sors, aki valamilyen módon kapcsolódik az előző életeid egyikéhez, és a jelenben segít az életfeladatod megvalósításában. Ha ingatlannal kapcsolatos terveid vannak – akár vétel, akár bérlés – a tetőterek között találhatsz most egy fantasztikus lehetőséget.


Január 27. 28. a Bakban

Meg kell tanulnod nemet mondani, mert most hajlamos leszel túlvállalni magad, és pillanatok alatt olyan nyomás alá kerülsz, hogy talán még éjszaka sem tudsz aludni a kötelességek miatt. Hajlamos leszel az irigységre, különösen, hogy egy ismerősödnek sikerül az, ami eddig neked nem. Egyél ebben a két napban több főtt krumplit, ugyanis ezzel optimalizálhatod a szervezeted káliumszintjét, és a vérnyomásodat egyensúlyban tarthatod.


ÚJ HOLD

Január 29. a Vízöntőben

Meg tudod állni, hogy nem telefonálsz annak, aki iránt rajongsz, és aki téged észre sem vesz, vagy nem érez irántad emberbarátságnál többet. Hajlamos leszel a suliban, vagy a munkahelyeden az önfejű viselkedésre, pedig jobban tennéd, ha a nem túl sok energiádat nem az ellenállásra pazarolnád, amelyről már holnap kiderülhet, hogy felesleges volt. Ha buliba készülsz, szokatlan ruhadarabokat kombinálj egymással, őrült sikered lesz ilyen cuccban.






NÖVŐ HOLD


Január 30. a Vízöntőben

A sütőtökből készíthetsz arcpakolást, amely extra táplálékot jelent a fűtés miatt megviselt, száraz bőr számára. A sütőtököt pépesítsd némi tejszínnel, vidd fel 15-20 percre az arcra, majd bő, langyos vízzel öblítsd le. Ha szoláriumban jársz, vagy önbarnítót használsz, akkor belsőleg ajánlott a sütőtök, vagyis falatozz belőle sűrűbben, mert magas a béta-karotin tartalma, amely a bőr barnaságának megőrzésében főszerepet játszik.


Január 31. a Halakban

Stresszesebb a mai nap a szokottnál, ez az oka annak, hogy az édességéhségedet nehezen tudod csillapítani. A magyarázat, hogy a szervezetednek ilyenkor több energiára van szüksége, amelyet nem feltétlenül csak csokihegyekkel lehet pótolni, hanem banánnal. És egy magnézium pezsgőtablettával, amely oldja a stresszt. Egyéjszakás kalandba bonyolódhatsz, amiről azt képzelheted tévesen, hogy sokáig fog tartani, és ez lesz a nagy szerelem. Élvezd a pillanatot, és ne tervezz hosszabb távra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top