Ezo

A Szív Napja

Szívbeteg gyermekeknek segíthetsz, ha február 5-én részt veszel az Integrált Tudás Szellemi Akadémiája keretében szervezett ezoterikus elõadássorozat elsõ napján, melynek központi témája a szív.






Kattints a képre!
„Hallgass a szívedre. Az mindent tud, mivel a Világlélekből jött, és egyszer majd oda fog visszatérni” – írja Paulo Coelho, de rajta kívül még sokan kutatták az örök igazságot, az élet értelmét, a szív és a lélek rejtelmeit. A szív nem csupán egy szerv, hanem sokkal több annál: a szeretet lakhelye és a boldogság iránytűje. Az egyetlen igaz út, ha a szívünkre hallgatunk, mert az sosem csap be, és soha nem hagy cserben. Sok fájdalomtól, felesleges játszmától, sőt akár betegségtől is megkímélhetjük magunkat, ha megtanulunk figyelni a szívünk szavára, és aszerint élünk egy tudatosabb, minőségibb életet.


Talán hasonló gondolatok vezették Sági Máriát és Száraz Györgyöt, az Integrált Tudás Szellemi Akadémiája oktatási program létrehozóit arra, hogy az általuk szervezett ezoterikus előadássorozat közül az első a Szív Napja legyen. Az oktatási program keretében havi egy vasárnapot szánnak a szervezők egy-egy témának (február 5.- a Szív Napja; március 26. – az Energiák Napja; április 23. – a Magyarság Napja; május 21. – a Buddhizmus Napja), ahol neves szakemberek nemcsak filozófiai, hanem gyakorlati tapasztalataikat is átadják a téma iránt érdeklődő, nyitott közönség számára.


A kezdeményezés amellett, hogy szellemi indíttatású, jótékonysági célt is szolgál. A bevételt minden alkalommal egy-egy alapítvány támogatására fordítják, a Szív Napja esetében ez a „Szív a Szívért” A beteg gyermekekért alapítvány, amely szívtranszplantált gyermekek kezeléséért, rehabilitációjáért és családjuk megsegítéséért tevékenykedik.


A Szív Napja programja:
10.00 Száraz György: Megnyitó
10.20-11.30 Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolat
11.40-12.50 Horváth Zoltán: A nő és a férfi kiegészülése a szív szintjén. Az érzelmi blokkokat oldó meditáció
12.50-13.50 Ebédszünet
13.50-15.00 Váradi Tibor: A szívcsakra megnyitásának útja a tudati lélek korában
15.10-16.20 Ónodi Ildikó Jakhél: Angyaloknak angyalokról, gyógyító angyalmeditáció
16.30-17.40 Lekszikov Attila: A szív az éltető szeretet lakhelye
17.50-19.00 Avatara: Szent közép, világköldök, megváltás

Helyszín:
Danubius Thermal & Conference Hotel Helia
1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Időpont:
2006. február 5.

Jegyek kaphatók:
A helyszínen, vagy elővételben az Akasha Sors Reform Központban (Budapest II., Szász Károly u. 2. I.em., Tel.: 202-0090, 06-70-334-0665)

Bővebb információ:
www.integralttudas.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top