Ezo

Számmisztika és feng shui

A Kilenc Csillag Ki japán kifejezés, a keleti asztrológia egy õsi, elismert ágát jelöli, s egyben a feng shui alapja. Aki újabb lépést szeretne tenni személyes fejlõdése éredekében, annak ajánlható ez az írás.




A feng shui, a térrendezés művészete egyre közkedveltebb lesz szerte a világon. Értékes segítséget jelent mindenkinek, aki szeretné megérteni környezetét, és egyensúlyt teremteni benne. A Kilenc Csillag Ki egyedülálló módon finomít ezen a művészeten.

Illúziókban ringatja magát, aki azt hiszi, hogy – ha külső környezetét a feng shui elveinek megfelelően megváltoztatja – életét hosszú távon és tartósan befolyásolni tudja. Ehhez ugyanis nélkülözhetetlen az emberi háttér figyelembe vétele. A születési dátum Kilenc Csillag Ki analízise megmutatja a belső fejlődés útját és azt, hogyan lehet életünk hosszútávon sikeres. Ennek a tradicionális rendszernek a középpontjában az ember áll születésének napjával, amely egész életére ható energetikai köteléket jelent. Ez az alapja a képességek egyéni fejlődésének, irányok és erőforrások mutatkoznak meg itt. A „mágikus négyzet” kilenc száma megfelel az Ji Csing trigrammjainak, a kínai öt elem tanának és a báguá térképnek a feng shuiban, amelyről szintén lényeges információkat árulnak el a szerzők.

Ez a könyv elsőként foglalkozik az emberi és pszichológiai háttérrel a Kilenc Csillag Ki analízis szemszögéből, valamint részletes bepillantást enged az egyes emberek személyiségébe számtalan gyakorlati példán keresztül. Lehetőséget ad arra, hogy a problémákat, akadályokat, nehézségeket más szemszögből nézzük, és megszabaduljunk maradi viselkedésmintáinktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top