nlc.hu
Ezo
Áprilisi holdnaptár

Áprilisi holdnaptár

A Hold állása hatással van közérzetünkre, egészségünkre. Élj áprilisban is Holdnaptárunk segítségével, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb lehess!

Növő Hold az Oroszlánban
2006. április 7., 8.
Kisebbrendűségi érzések keríthetnek hatalmukba, amelynek oka a szerelmi kapcsolatban nem fogadnak el olyannak, amilyen vagy. És nem viszonozzák az érzéseidet. Ráadásul torkig leszel a munkahelyeddel, a kötelességek teljesítésével. Lazázz a mai napon, nézd meg videón, vagy dvd-n a kedvenc filmed, és menjen le shoppingolni. Lepd meg magad egy Hello Kittys kis cuccal, és máris jobb kedved lesz.


Növő Hold a Szűzben
2006. április 9. 10. 11.
Vasárnap romantikus hangulatban leszel, és beleszeretsz egy olyan személybe, aki megfelel az ideálképednek. Vagy valahonnan ismerős lesz neked, de ne gondold azt, hogy az előző életekben. Kicsit tornáztasd meg a memóriád, és rájössz, hogy hol találkoztál, vagy kitől hallottál róla. Szedd össze magad, és erőltesd meg magad, ha tanulsz, mert a jövőd függ a következő napok teljesítményétől.

Növő Hold a Mérlegben
2006. április 12.
Újítsd be ma sminkcuccot, és vegyél nagyon élénk színű szemhéjport – kanárisárga, királykék, Barbie rózsaszín, vagy csillámokkal dúsított pink -, mert ezzel vidámságot vihetsz a megjelenésedbe, és a környezetedben mindenkinek eláll tőled a lélegzete. A mai napon ne hívd fel a régi szerelmedet, mert olyan dolgot fog mondani, amely mélyen megsebzi a lelked. Figyelj arra is, hogy ne bonyolódj hatalmi harcba sem a suliban, sem a munkahelyeden, sem otthon, a családtagokkal, mert sajnos te húzod a rövidebbet.

Telihold a Mérlegben
2006. április 13.
A szó ma a legélesebb fegyver. Ezért ügyelned kell arra, hogy ne kritizálj, mert annyira megbánthatod, hogy ádáz ellenségre teszel szert. A baráti kapcsolataidat érdemes lenne nagyító alá venni, mert a barátság jegyében, a te javadat akarom kezdetű mondattal, éppen attól foszt meg valaki, aki, vagy ami fontos a számodra. Ezért inkább tartsanak faragatlannak, de a saját érdekedben legyél távolságtartó. A mai napon falatozz könnyű étkeket, és szerepeljen a Cézár saláta az étrendeden.

Fogyó Hold a Skorpióban
2006. április 14. 15. 16.
Energiaszinted csökken, és nemcsak lustább vagy, többet falsz, hanem kevesebb kedvet mutatsz olyan dolog iránt, amely rangban feletted álló személynek fontos. Például a főnöködnek, a tanárodnak, esetleg a kedvesed rokonainak, akik ugyan nem állnak rangban feletted, viszont a szerelmedet befolyásolhatják. Találj ki valami elfogadható indokot, hogy miért nem csinálod, amit elvárnak tőled. Foglalkozz vallási témákkal, olvass ilyen könyvet, vagy nézz filmet, mert ezek lekötik a figyelmed.

Fogyó Hold a Nyilasban
2006. április 17. 18.
Ezekben a napokban hajlamos vagy korlátozni a szeretetérzésedet, ami azt jelenti, hogy elzárod magad más emberek problémái, érzelmei elől. És közben te is úgy érzed, mintha kevésbé szeretnének. Jobban járnál, ha ezekben a napokban nem húzódnál a háttérbe, nem akarnál egyedül maradni, hanem keresnéd a kalandokat. Új embereket ismerhetsz meg, akik felvillanyoznak, erőt öntenek beléd, és izgalmas helyzetekbe kerülhetsz általuk. A pénzedre viszont jobban kell vigyáznod, mert meglophatnak, és ne kapkodj, mert összetöröd magad. Ne felejtsd egy ismerősödet felköszönteni, akit ha nem teszel meg, sohasem fogja ezt elfelejteni, és ha alkalom adódik, meg fogja bosszulni.

Fogyó Hold a Bakban
2006. április 19. 20.
Beiratkozhatnál egy jóga tanfolyamra, vagy ha ehhez nincs kedved, akkor napjában többször ismételd az íj gyakorlatot. Amely szinte megmasszírozza a hátizmaidat, és a belső szerveid működését is élénkíti. Feküdj hasra, lábadat húzd fel magad mögé. Fogd meg a bokádat lábujjaidat nyújts ki. Álladat és orrodat tedd a talajra, lélegezzen nyugodtan, szabályosan. Aztán szívd be a levegőt, és egy mozdulattal emeled fel a testedet. A medencéd egyensúlyozva folyamatosan nyújts felfelé, közben törekedj arra, hogy a fejed és a lábfejed egy magasságban legyenek.

Fogyó Hold a Vízöntőben
2006. április 21. 22.
Nézz körül a narancsbőr elleni kúrákat hirdető testkezelő szalonok között, és válaszd azt, amely személyre szabott programot hirdet. Takarítsd ki a kárpitokat otthon, mosd ki a függönyöket, a párnákat. Ne hagyd most ki a nyereményjátékokat, különösen azok hozhatnak nagy nyereményt – főleg utazást -, amelyek banálisan hangzanak. Egyél brokkolis rizottót, amely pillanatok alatt összeüthetsz. Hívd fel egy olyan ismerősöd, akivel régen beszéltél, és akit te bántottál meg.

Fogyó Hold a Halakban
2006. április 23. 24. 25.
Kellemetlen hírt közölhetnek veled a munkahelyeden, és az is lehet, hogy kiderül a szerelmedről, pénzéhes. Téged is megpróbált kihasználni, vagy egyszerűen te voltál az ugródeszka a számára. A fürdőruha vásárlást ne bonyolítsd ezekben a napokban, mert a próbafülkében olyan képet láthatsz magadról, amely messze van a valóságtól, és amelytől megrémülsz. A folyadékfogyasztást viszont növeld, mégpedig szénsavmentes ásványvíz formájában, mert ez most nagy segítséget jelent, hogy a kötőszövetekből a méreganyagok gyorsabban távozzanak.

Fogyó Hold a Kosban
2006. április 26.
Érzékenyebb lelkiállapotban leszel, a békesség miatt el kell viselned a rokonaidat, és a közvetlen környezetedben élőket. Barátnak ne mesélj a magánéletedről, különösen a titkos szerelmi viszonyról, vagy rajongásról, amely valakihez fűzött, mert visszaélhetnek vele, és keresztül húzhatják a számításodat. Olvass utána, majd próbáld ki az Alexander-technikát, ami segít megelőzni, vagy legalább enyhíti a hátfájást, javítja a testtartást és a légzést, oldja a feszültséget.

Újhold a Bikában
2006. április 27.
Sok emberrel kerülsz ma kapcsolatba, és olyan valaki is felhív, akiről talán „ezer éve” nem hallottál semmit. Testvéred, vagy közeli ismerősöd szerelmi kapcsolatára ne tegyél megjegyzést, és ne felejtsd el, hogy a spirituális főbűnök egyike a pletyka terjesztése. Tartsd távol magad a rosszindulatú megjegyzésektől, és amit hallasz, azt ne add tovább. A mai napon könnyebben alakulnak ki a rossz szokások, ne próbáld ki a drogokat sem, mert a rászokás, most sokkal könnyebb, mint máskor.

Növő Hold a Bikában
2006. április 28. 29.
Fantasztikusak ezek a napok arra, hogy előadást hallgass, elmélyítsd a tudásod. A megérzéseid is átlagon felül jól működnek, képes vagy a gondolati úton küldött üzenetek vételére. Olvass ezoterikus könyvet, és megismerkedhetnél Balogh Béla A tudatalatti tízparancsolata könyvével, valamint CD-jével. Engedd szabadjára a szexuális fantáziádat, mert a partnered – akár régi, akár új – el lesz tőled bűvölve, és senki másra nem vágyik ezután, csak rád.

Növő Hold az Ikrekben
2006. április 30.
Ne engedd, hogy hatalmába kerítsen a féltékenység és az irigység. Próbáld meg fékezni magad, ne nyomozgass a párod után, és reggel kezd a napot egy pohár nyugtató gyógyteával, mint kávéval, hiszen így is a plafonon leszel. Jobban járnál, ha most nem mennél vásárolni sem, mert kiderülhet, hogy nincs az a pénz, amelynek ne tudnál a popójára verni. Ma könnyen belemehetsz egy titkos szerelmi kapcsolatba, amely fantasztikus lesz, és amely miatt még rengeteg hazugságba fogtok bocsátkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top