nlc.hu
Ezo
Májusi Holdnaptár

Májusi Holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntésidet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj májusban is Holdnaptárunk segítségével, hogy boldogabb lehess!





2006. május 1.


 

Növő Hold az Ikrekben

A mai nap az érzelmi megtorpanásé, amikor nehezen tudod kifejezni az érzelmeidet. Húzol, halogatsz egy találkozót, és a határidőkkel sem állsz jól. Ezért feszültséget érzel magadban és olyanná válsz, mint egy időzített bomba, bármelyik percben felrobbanhatsz. De van valaki a környezetedben, aki megérzi, hogy mi játszódik le a lelkedben, szinte kitalálja a gondolataidat, és elhalmoz a szeretetével.







 2006. május 2. 3.



Növő Hold a Rákban

A szexuális életed végre felpezsdül. Mondd ki, hogy mennyire szereted őt, mert a szavaknak különös jelentősége van ebben a két napban. De ne csak a választottadnak, a szerelmednek vallj az érzéseidről, hanem barátaidnak és rokonaidnak is beszélj arról, milyen mélyen érzel irántuk. Ha a szerelmed eddig viszonzatlan volt, vagy esetleg szakításban vagytok, akkor különösen ajánlott most szerelmes sms-t, vagy mailt küldeni.

Új embereket ismerhetsz meg, és kaphatsz egy remek munkaajánlatot, amelyre azonnal igent kell mondanod.







 2006. május 4. 5. 6.


 


Növő Hold az Oroszlánban


Nem lehetsz szűkmarkú, ha ajándékozásról van szó, mert az értékes vagy márkás, esetleg drága ajándékokkal nemcsak a nagyrabecsülésed fejezed ki valaki felé, hanem nagy örömet szerezhetsz vele és pompás befektetésnek is bizonyul. Értékelni fogják ugyanis az igyekezted, és adandó alkalommal előnyt biztosítanak neked.

Menj moziba, és nézz meg egy szerelmes filmet, cseréld ki az illatosítót a lakásban, és vegyél a szobádba egy új textiliát, amelyen az arany és a bordó árnyalatai játsszák a főszerepet.







 2006. május 7. 8.


 


Növő Hold a Szűzben


Sajnos az agytekervényeid forgása lelassul, ezért jobb ha kétszer kérdezed meg ugyanazt. Inkább tartsanak nehéz felfogásúnak, vagy értetlennek, minthogy hibát kövess el, ami sokba kerülhet. Anyagi ügyeid amúgy sem állnak túl rózsásan, ezért jobban teszed, ha a nagyobb vásárlásokat elhalasztod, és csak a legszükségesebb dolgokra adsz ki pénzt.

A munkahelyeden vagy a iskolában nehéz helyzet alakulhat ki, ezért jól teszed, ha körülnézel az álláspiacon, vagy megtanulod a feladatot és nem puskázol.







 2006. május 9. 10. 11.

 

Növő Hold a Mérlegben

Tanulj meg mizót és szusit készíteni. Vedd meg a Japán konyha című könyvet,  és a látványosan illusztrált könyv segítségével otthon is elkészítheted ezeket a különleges csemegéket. Elképzelhető, hogy ezek az ételek nem fognak a környezetedben mindenkinek ízleni, különösen a kedvesednek nem, ezért jó, ha van a hűtőben egy szál gyulai kolbász is.

A most induló szerelmi kapcsolatra ne vegyél mérget, mert sajnos többet remélsz, mint amennyit ő adni tud. Esetleg választottad foglalt és ezt nem vallja be.







 2006. május 12.


 


Növő hold a Skorpióban


Nagyon érzékeny vagy a mai napon, ezért aztán a világ összes fájdalmát magadra veszed. Viszont fantasztikus a koncentrációs készséged, remekül tudsz összpontosítani egy feladatra.

Szeretnél hosszú távú viszonyt, ezért ma a legfontosabb, hogy egyértelműen viselkedj. Váratlanul találkozhatsz egy érdekes emberrel, akitől olyan tanácsot kapsz, vagy olyan dologra segít rájönni, amivel megoldhatod egy régi problémádat amely az emberi kapcsolataidra vonatkozik.

Ha még nem merültél el a kabbala tudományában, akkor itt az ideje:vegyél a témával foglalkozó könyvet, vagy látogass el egy kabbala boltba, ahol különböző szerencsehozó tárgyakat is vásárolhatsz.







 2006. május 13.


 


Telihold a Skorpióban


Itt az ideje, hogy a csípő- és derékméreted egy vagy két számmal kisebb legyen, elérkezett a diéta napja. Vágj bele egy öt napos paradicsomos diétába, amivel rövid idő alatt megszabadulhatsz néhány kilótól. Az étkezési szokásaidon alapvetően nem kell változtatnod, hanem minden étkezést egészíts ki paradicsommal. Az ebéded és a vacsorád egyfogásos legyen, és igyál naponta legalább két liter, cukor- és szénsavmentes folyadékot.

A mai napon lepd meg magad egy szupertrendi, szexi felsővel.







 2006. május 14. 15.


 


Fogyó Hold a Nyilasban

Szerezd be a Ne szenvedj, szeress! című könyvet. Ezt a könyvet „turbógyorsítónak” tartják mindazoknak, akik az univerzumtól rendelnek valamit. Azt mondják, azoknak szól akik tényleg tudni akarnak. Állítólag azokat a technikákat alkalmazva, amelyek a könyvben vannak, könnyebben valóra válthatók az álmok. Talán egy próbát megér, hátha bejön belőle valami.

Miután jön a meleg, érdemes lenne alapozót vagy púdert váltani. Színezett nappali krém is elegendő, amelytől élénkebb lesz az arcszíned és nem kell külön ápolókrémet használod.







 2006. május 16. 17. 18.


 


Fogyó Hold a Bakban

Jó lenne, ha egy masszőr a kezeibe kaparintana és átgyúrná a tested, feloldaná a nyakadban lerakódott feszültségcsomókat. Beszerezhetnél egy üveg folyékony collamint is, amelyről úgy tartják a szakemberek, hogy a bőr rugalmasságáért, a haj növekedésért felelős legfontosabb hatóanyagokat tartalmazza. Reggelente elkortyolsz egy kupicával és belülről építed vagy őrzöd a szépséged. Ha most kezdesz narancsbőr elleni kúrába, akkor elengedhetetlen szükséged van erre az új, vadcseresznye ízű készítményére.







 2006. május 19. 20.


 


Fogyó Hold a Vízöntőben


A Nők Lapja Családi hétvégéjén van a helyed! Fantasztikus lesz a program, és nemcsak jól szórakozhatsz, hanem olyan fazonokkal jöhetsz össze, akik kreatívak, akiknek az életkedve jó hatást gyakorol rád is. Új embereket ismerhetsz meg, és ezáltal egy új baráti körnek a tagja leszel, ahol pompásan fogod érezni magad.


A Beauty Kiállítás is ez időben zajlik, amit szintén felkereshetnél, mert olyan kenceficéket, szépészeti eljárásokat fedezel fel, aminek a jövőben a nagy rajongója leszel, és hatásuk tényleg meglátszik majd rajtad.







 2006. május 21. 22.




Fogyó Hold a Halakban


Szakmai sikereidet senki vitatja el tőled, talán még az a csoda is megtörténik, hogy az irigyeid is fejet hajtanak a nagyságod, a tudásod előtt. 

Sajnos egy emberi kapcsolatod, távolabbi ismeretséged tönkre megy, mégpedig egy korábbi hazugságod miatt, amely most kitudódik. Te sem teszed könnyen túl magad a lebukáson, de az illető nem tudja megbocsátani neked, hogy nehéz helyzetbe került miattad. Minden szavadnak súlya van most, ezért ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz.







 2006. május 23. 24.



Fogyó Hold a Kosban

Sajnos az időzítési érzéked nem a legjobb, ezért fordulhat elő, hogy rossz időben, rossz helyen vagy, esetleg lemaradsz valamiről.

Régi partnered, vagy az a személy, akit életed párjának tartasz, szintén bánt téged, és mintha a családodtól sem kapnád meg azt a támogatást, amelyre szükséged van. Igaz, te sem úgy viselkedsz, ahogy ők elvárják, és talán ez lehet a bajok forrása.

A fejed is megfájdulhat, ezért jól tennéd, ha mellőznéd a fekete kávé, vagy tea fogyasztását, és végeznél néhány nyugtató, lazító jóga gyakorlatot.






 2006. május 25. 26.



Fogyó Hold a Bikában

Szenvedélyes szerelmi kapcsolatba mész bele, és talán mindent felteszel egy lapra. Imádod őt, nem tudsz lemondani róla, és ha csak néhány órát vagytok külön, akkor szinte fizikai fájdalmat érzel. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, aki hasonló cipőben jár mint te, és ez a közös érzés szorossá teszi a kapcsolatot köztetek. Akár hosszú évekre barátok lehettek.

Anyagi ügyeid jobbra fordulnak, és még az is lehet, hogy valakivel olyan közös ügyletbe kezdtek, amely sok pénzt hoz. A közlekedésben nem várt kellemetlenségek adódnak, és előfordulhat, hogy valaki felelőtlen vagy feledékeny viselkedése miatt át kell szervezned a programodat.






 2006. május 27.


 


Újhold az Ikrekben

Vegyél egy mély lélegzetet és fújd ki ma minden mérged. Új elhatározásra juthatsz, amelyet sikerül véghez vinned.

Ma feltétlenül vegyél egy Wellnesst, amelyből megtudhatod, hogyan alakul a Tarot kártya és az asztrológia segítségével az idei nyáron a szerelmi életed.

Valakit a mai napon rá tudsz beszélni arra, amit te szeretnél igazán, és ő ódzkodik tőle. Meggyőzöd arról, hogy amit kitaláltál az neki is jó lesz, és mivel igent mond, boldognak érzed magad.

Szerelmi kapcsolatod elmélyítésére igazán alkalmas a mai nap.







 2006. május 28.




Növő Hold az Ikrekben

Nagy lehetőség előtt állsz a következő napokban. Emiatt talán kicsit nyomottabbnak érzed magad, hiszen a felelősséged is nőni fog, viszont eléred azt, amire régóta vágysz és amiért olyan sokat dolgoztál. Több olyan ember büszkeségét érzed, akik fontos szerepet játszanak az életedben. Sokan fognak neked hízelegni és ez most jólesik.

Most  érdemes küldföldre utaznod, mert pompásan érzed majd magad és remekül vásárolhatsz.







 2006. május 29. 30. 31.



Növő Hold a Rákban

Emészti problémák jelentkezhetnek, ezért légy mértékletes a falatozásban, reggel pedig kortyolj el egy csésze langyos kamilla teát. Ezzel elejét veheted a napközbeni kellemetlenségeknek.

Nagyon jó álláslehetőség adódik, amelyhez talán protekcióra lesz szükséged, és amelyet valaki önként fog felajánlani.

Hálát érzel egy olyan személy iránt, aki az elmúlt napokban a tanácsával átsegített egy nehéz helyzeten.

Ha még nem próbáltad, akkor eljött az ideje, hogy megvedd a testtekercselőkúra-bérletet, amely szinte kipréseli a méreganyagokat a kötőszövetedből. Ha már kipróbáltad, akkor újítsd fel és menj el egy-két alkalommal ismét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top