Ezo

Színpompás szexualitás

Szexuális szokásainkról árulkodnak ruháink, kiegészítõink, de még bútoraink színei is. Ha picit elidõzünk a színeken, kitalálhatjuk, ki az, aki csupán eljátssza az orgazmust, és ki az, aki mögött gátlástalan szexualitás rejtõzik.

A ruhák, melyeket viselsz, otthonod búrtorai és autód is árulkodnak szexuális beállítottságodról. A legtöbb embernek nincs kedvenc színe, de ha körbenézünk magunk körül, láthatjuk, melyek az általunk leggyakrabban használtak. A színek jellemünk mellett jól tükrözik szexualitásunkat is!

A továbbiak csak 18 éven felülieknek!


Piros





Aki a piros színt kedveli, olyan, mint a ketrecből szabadon eresztett tigris, mely épp zsákmányra vadászik: a szex minden formája könnyen felkelti érdeklődését és szenvedélyét. Egy szikra elég, hogy felizgassák. Bármikor kapható a szexre, s órákba telik, mire a tűz kialszik nála.

Ha két Piros találkozik, az ebből kialakuló erotika még Lady Chatterley-t is megszégyenítené. Ha egy Pirossal kezdünk, igazi vad szexuális kalandba bonyolódhatunk, ezért vegyünk egy nagy levegőt, mielőtt belevágunk.







Sárga

A sárga színt előnyben részesítők igazi vezetők, szeretik, ha az és úgy történik, ami és ahogy az ő elképzeléseiknek megfelelő. Mindent kizárólag a cél érdekében tesznek. Különösen kedvelik a passzív partnereket, akik hagyják magukat irányítani.

Nem élvezik teljes egészében a szexet, mert mindig valami újdonságon, különlegességen törik a fejüket. Sosem utasítanának vissza egy kihívást sem.


Halkan megjegyzem, hogy az eredeti cikk szerint a sárga a homoszexuálisok kedvenc színe. Persze ez ne adjon okot pánikra, azért, mert valaki kedveli a citromsárga színt, még nem sorolandó azonnal ebbe a körbe.







Rózsaszín


A rózsaszínt kedvelő személyeket idegenkedéssel, már-már ellenállással tölti el a szexuális együttlét.

A nők hajlamosak az állandó önmarcangolásra, sokszor csak ígérgetnek ezt-azt, hisz titokban utálják a férfiakat. Gyakran fitogtatják feminista beállítottságukat.

Egy részük prostituált, mások teljesen normálisnak tűnő életet élnek, rendszerint egy másik nővel, sőt még a gardróbjuk is rózsaszínben pompázik.


A férfiak közül sokan szívtiprók, és arra is képesek, hogy egy estére három randit beszéljenek meg. Kisebb részük a melegek táborát erősíti. Akinek a férje a rózsaszínt kedveli, az biztosra veheti, hogy pénzt dugdos előle.







Lila

Ezek az emberek jellemzően kifinomultak és előzékenyek, mindemellett hatalmas hancúrozásokat csapnak az ágyban.


Ugyanakkor a férfiak közül sokan a szeretkezést inkább egyfajta üzletnek tudják be, de szerencsére jó értelemben, hisz odafigyelnek a másik érzéseire, s csak akkor elégedettek, ha a partner is kielégülten távozik.





Fekete





Akik a feketét részesítik előnyben, szeretik a fekete szexet, mely nem a partner bőrszínére utal. Erősen kilógnak a sorból, szexuális szokásaik sem hétköznapiak.

Gyakran perverz módon viselkednek az ágyban, és a szadista és mazochista elemeket részesítik előnyben. Szeszélyesek, rendszeres hangulatingadozás jellemzi őket.

A rendőrségi pszichológusok szerint a szexuális bűncselekményt elkövetők nagy része a fekete színt preferálja.







Zöld


Aki a zöldet szereti, az nagyon tiszta lelkű és ártatlan személyiség.

A nők nagy százaléka jellemzően sokáig megőrzi szüzességét. 

A férfiak esetlenek, ügyetlenek, elég körülményesek a szexben: gyengédek és sajnos nem túl szenvedélyesek. Ha párt választanak, törlik szótárukból a „hűtlenség” kifejezést.



Narancssárga





Ha valakinek, hát nekik aztán van fantáziájuk! Egyfelvonásos dráma a szerelmi életük, melyben ők a főszereplők.

Nagyon fontos számukra az előjáték és a befejezés is. Édes semmiségeket suttognak a partner fülébe, így növelve saját imázsukat.
 
A narancssárgát preferálók egy része soha nem éli át az orgazmus élményét, de istenien eljátsszák azt. A férfiak szeretik partnerük haját cibálni, a nők pedig előszeretettel hagynak körömnyomokat a párjuk hátán.






Barna

Ha barna a kedvenc színed, akkor társad igazi kincs birtokában van!

A barnakedvelők meleg és mély érzelmekkel bírnak, érzékenyek és lesik partnerük minden kívánságát. Szexre a nap 24 órája is kevés.

Nem tudják elégszer mondani, hogy szeretlek. Már egy öleléstől is lángra lobbannak. Imádnak esőben sétálni, vagy hópelyheket fogdosni a nyelvükkel. Nagyon sok időre és nem utolsó sorban bizalomra van szükségük ahhoz, hogy igazán szerelmesek legyenek, és rászánják magukat a testi érintkezésre is. Azonban egy durva szó elég ahhoz, hogy elveszítsék partnerükbe vetett bizalmukat!



Szürke








A szürke olyan embereket takar, akik bizonytalanok, sokszor képtelenek dönteni. Nehezen lehet őket felizgatni, a szexhez szinte semmitmondóan állnak hozzá.


A férfiak úgy vélekednek, hogy: „a mór megtette kötelességét, a mór mehet”. A nők pedig nem szeretnek szeretkezni, csupán asszonyi kötelességük közé sorolják. Azonban két okból mégis rákényszerülnek a párválasztásra: egyedül maradni nagyon ciki, másrészt gyermeket szeretnének.


Ha egy Szürke egy más színű személyiséggel kerül össze, akkor nemcsak figyelembe veszi a másik elképzeléseit, hanem képes alkalmazkodni is. Ha két Szürke ember házasodik össze, akkor igazi mennyország lesz az életük.







Kék

A kék színű szeretők csodálatos szexpartnerek. Nagyon érzékeny, gyengéd szeretők, figyelnek partnerük igényeire. A szexet kifinomult, művészi és elegáns módon közelítik meg.

A Kék férfiak aprólékos mozdulatokkal végigzongoráznak partnerükön, mintha csak egy hangszeren játszanának. A nők rettentően élvezik a szexet, a végtelenségig képesek felizgatni partnerüket. Fontosnak tartják az elő- és az utójátékot. Ha két kéket kedvelő ember házasodik össze, igazi csodák várhatóak a kapcsolat tartóssága szempontjából, különösen, ha a szex folyamatosan jól működik.



Fehér





Ha valaki a fehér színért rajong, az a szexben épp az ellenkező módon jelenik meg: elszabadult gondolatok és tettek…

Imádják a szex minden formáját, legfőképpen a franciázást, ha mindez világosban történik, akkor teljesednek csak ki igazán.

A nő imádja a meztelenkedést, a férfi pedig előtte is és utána is lezuhanyozik, csak, hogy tiszta legyen.
Őrült módon becézgetik partnerüket, leginkább állatneveket használnak.










 További kapcsolódó témáink







 Színek és jelentésük – kalkulátor »

 A szerelem színei (tipp) »

 Hajszín és jellem »

 Gyógyulj színekkel »

 Öltözzünk színtípusunk szerint »

 Stresszmentes színek »



Forrás: Sex-Projekt.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top