Ezo

Júniusi Holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj júniusban is Holdnaptárunk segítségével, hogy boldogabb lehess!






Növő Hold: június 1 -10. között


Ebben az időszakban egyre több Holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 

 


 


 





 Június 1., 2.


 


Növő Hold az Oroszlánban

Elérkezett a szépítkezés, vagy akár a stílusváltás ideje is. Menj fodrászhoz, festess, vágass, de ne melíroztass, hanem inkább satíroztasd a hajad. Beszerezhetnél egy ionokkal feltöltött hajkefét is, amitől fantasztikusan fog csillogni a sörényed.

Őrülten szexi leszel ezen a két napon. Kifoghatsz egy jól szituált fickót, aki úgy gondolja, hogy te vagy a világ szexistennője. Ha nem csupán egy éjszakás kalandot szeretnél, akkor fusson még egy-két kört, mert ő az a fajta, akinek a könnyű préda nem jelent kihívást.

A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki és a memóriád sincs csúcsformában, ezért egy hiba alaposan megbosszulja magát.






 Június 3., 4., 5.



Növő Hold a Szűzben

Kiváló az idő, szőrtelenítésre vagy a bőröd szépítésére. Kipróbálhatnál egy új kencét, amely a bőröd nedvességgel és tápanyagokkal telíti. Megvehetnéd a nyár szuperillatát is, amelyben domináns az érett citrusok aromája; a mandarinnal lágyan keveredik az ananász. Ettől máris frissnek és üdének érzed magad. Viszont a hajadra ebből az illatból ne fújj, mert hajkoronádat kiszáríthatja.

Ha szeretnél idényjellegű munkát vállalni vagy új munkahelyet keresni, akkor vesd be magad. Hívd fel az ismerőseidet, vagy küldj nekik mailt és írd meg, mire lenne szükséged. Most talán még azoknak a segítségére is számíthatsz, akik korábban ezt nem tették volna meg neked.






 Június 6., 7.



Növő Hold a Mérlegben

Elérkezett az ideje, hogy a neszesszered egy kicsit felfrissítsd. Ha egyáltalán nem fogod süttetni magad a nappal, akkor is érdemes olyan sminkszereket beszerezned amelyek bronzos csillogást kölcsönöznek bőrödnek.

Törődj egy kicsit többet a partnereddel, mert úgy érzi, hogy teljesen elhanyagolod. Figyelj oda rá, ugyanis lesben áll egy harmadik személy, aki szeretné őt elcsábítani.

A ruhatáradat egy fidres-fodros, vidám felsővel egészítsd ki, amihez tökéletesen illik a régi farmered.






 Június 8., 9.



Növő Hold a Skorpióban

Az igazságérzeted rendkívül erős lesz ezen a két napon. Ez az oka annak, hogy nem fogod elnézni senkinek sem, ha hazudik, ha a valóság ellenkezőjét akarja bebizonyítani. 

Foglalkozhatnál ezoterikus témákkal és beszerezhetnéd Barbel Mohr Reklamáció az Univerzumnál című könyvét, amely nagyon érdekes kis írás arról, hogyan teljesülhetnek az ember vágyai.

Amíg a Hold a Skorpióban tartózkodik, a megérzéseid kiválóan működnek, hallgass rájuk. Éppen így lesz az első benyomás érzésével is, mert éppen úgy fog viselkedni majd később az illető, akivel megismerkedsz, ahogy ezt most feltételezed róla.






 Június 10.



Növő Hold a Nyilasban

Egyél ma egy marék diót és két szem almát is. A dió extra adag vas- és ásványi anyag tartalma a stresszes bőr legjobb csillapítója, közben megnyugtatja az idegeket és segíti a szerotonin hormonok képződését, amely a nyugodt alvás garanciája. Az alma, pedig gondoskodik a bőrsejtek fiatalon tartásáról, a nedvességsorompó optimális működéséről. És mivel pektin tartalma elősegíti az emésztést úgy, hogy megduzzad a gyomorban, csillapítja az éhségérzeted, és nem fogsz a Telihold előtti napon össze-vissza falni.

A mai napon szükséged lesz este egy kis lazító fürdőre. Vegyél olyan habfürdőt, amelyben bambusz kivonat található, mert ez megnyugtatja tested.







 Június 11.



Telihold a Nyilasban







Telihold: június 11.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.


A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak.A Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont a testünk több kalóriát éget el.


Ki kell használnod a Telihold hatalmát

. Szervezz egy boszorkány összejövetelt. A lényege, hogy este, napnyugta után gyertek össze a barátnőiddel. Végezzétek együtt a következő rituálét, amely erősíteni fogja az aurátokat és minden támadást vissza fogtok verni.

Készítsétek elő a füstölő edénykét, gyógynövénykeveréket, ami tartalmazzon zsályát és tömjént. Helyezkedjetek el lótuszülésben, a tekintetet kelet felé nézzen, és tegyétek magatok elé a fenti tárgyakat. Hunyjátok le szemetek, a lelki szemeitek előtt viszont képzeljétek el a saját aurátokat. Ha ez nem sikerül, akkor vegyetek elő egy tükröt és nézzétek benne magatokat. Ha már érzitek a saját aurátokat, akkor gyújtsatok meg egy füstölőt és szórjátok rá a gyógynövénykeveréket. A kezetekkel legyezzétek saját magatok felé a füstölő füstjét. Ezt addig csináljátok, amíg a testetek teljesen a füstfelhőbe burkolódzik. Mindezt csukott szemmel végezzétek. Érezni fogjátok az aurában bekövetkező pozitív változást.





Fogyó Hold: június 12-24. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 



 







 Június 12.




Fogyó Hold a Nyilasban

Tele van a mai nap váratlan eseményekkel. Talán még a régen megtervezett programodat is át kell szervezned egy hirtelen jött hír miatt.

A munkában jó lehetőség adódik, és találkozhatsz egy olyan személlyel is, akinek a nyíltsága, az őszintesége lenyűgöz. Nagyszerűnek érzed őt is és saját magadat is. Ha külföldre készülsz, pompásan telik az időd.






 Június 13., 14.



Fogyó Hold a Bakban

Vannak olyan szerelmi kapcsolatok, amelyeket nem kellene erőltetni. Azonban hajlamos leszel körömszakadtáig ragaszkodni ahhoz az emberhez, aki nem úgy szeret téged, ahogy te őt.

A gyermekkel kapcsolatos témákban is már-már elvakult a viselkedésed: akarod, pedig jobban tennéd, ha a dolgokat most nem erőltetnéd, hanem a természetre bíznád az események menetét. Te is tudod, a kierőszakolásnak eddig sem volt jó vége, ezután sem lesz.






 Június 15., 16.



Fogyó Hold a Vízöntőben

A hazugság és a nagy átverés két napja jön el, amikor az sem lesz talán igaz, amit kérdeznek tőled. Ezért jól tennéd, ha nem hinnél egyetlen ígéretnek sem.

A régi, vagy állandó partnered sem mond teljesen igazat neked, és rájöhetsz arra is, hogy olyan emberben bíztál, akiben nem kellett volna. Mindez nemcsak a partnerkapcsolatodra, hanem az emberi viszonyaidra is vonatkozik. Légy résen, ne higgy senkinek, ne add ki a titkaidat, de még az ötleteidről, a terveidről se beszélj senkinek, mert lenyúlják.






 Június 17., 18.



Fogyó Hold a Halakban

A főnököd nem tartozik a jóindulatú emberek táborába, különösen, ha rólad van szó. Még az is lehet, hogy valami miatt féltékeny rád, ezért próbálja keresztezni az útjaidat. Előfordulhat, hogy megszűnik az állásod, vagy a felvételik, vizsgák eredményével nem csak a szüleid, hanem te is elégedetlen leszel. Megtörténhet, hogy a nyarat tanulással, munkával fogod tölteni, amelyről most határoztok.

Viszont pompás az idő arra, hogy belevágj egy új testedzésbe, mert bírni fogod az iramot és nagyon jó eredményt érsz el benne.






 Június 19., 20.



Fogyó Hold a Kosban

Sajnos most nem csak akkor fogsz enni, ha éhes vagy, hanem szinte egész nap. És azok a plussz kilók, amelyekre most teszel szert, nagyon nehezen olvadnak majd le. Jobban járnál, ha inkább a szénsavmentes ásványvizes palack lenne melletted, és amikor úgy érzed, hogy nasi falat után kell nézned, kortyolnál a vízből. Ezzel két legyet üthetsz egy csapásra: belülről hidratálod a bőröd és nem hízol.

Balesetveszélyesek a napok, és a fejed is migrénszerűen fájhat, vigyázz magadra.






 Június 21., 22., 23.



Fogyó Hold a Bikában

Ügyelj a stílsodra, próbálj meg kedves és aranyos maradni. Ajánld fel önként a segítséged, ha úgy érzed, hogy a másik támogatásra szorul. Ugyanis ennek rövidesen a sokszorosát fogod visszakapni.

Ne feledkezz meg egy ismerős névnapjáról, még akkor is köszöntsd fel őt, ha ezt eddig sohasem tetted. Most jól fog esni neki, és több segítséget is kaptál tőle, amit figyelmességeddel viszonozhatsz. 

A szerelemben a hosszú csókok ideje jött el, halmozd el kedvesed minden porcikáját csókokkal, amelyet élvezni fogtok.






 Június 24.



Fogyó Hold az Ikrekben

A kapcsolatok és lazítás napja
a mai. Lógathatod a lábad, és kezedbe vehetnél egy jó kis könyvet, például Paul Brunton India titkai címűt, amelyet garantáltan nem tudsz letenni.

Ha strandolsz vagy piknikezel, akkor használj olyan bőrápoló készítményt, amely legalább 10-es UV-szűrőt tartalmaz. A frizurában itt az ideje az újításnak, például próbáld ki az úgynevezett „pincsifazont”: fogd össze a hajad középső részét és húzd szélesre a homlokodnál, majd hátrafelé, és lazán csavard meg egyszer. Ezután told előre a tincseket, hogy a fejtetődön púpos legyen a haj, és ezt rögzítsd két hullámcsattal.







Újhold


A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut, és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.






 Június 25.



Újhold az Ikrekben

Akár babonás vagy, akár nem, a mai napon vegyél egy doboz petrezselymet, amit tegyél ki a konyhaablakba. Erről az ősrégi, illatos fűszernövényről úgy tartották a boszorkányok, hogy jó hatást gyakorol a szerelmi életre.

A mai napon shoppingolhatnál és vehetnél egy nagyon szuper kis vászon táskát, hozzá illő neszesszerrel vagy pénztárcával.

Összefuthatsz egy ismerőssel, és hallhatsz egy jó kis pletykát.







 Növő Hold: június 26 – 30. között

Ebben az időszakban egyre több Holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 







 Június 26., 27.

 


Növő Hold a Rákban

A családodra kellene most több figyelmet fordítanod, esetleg felhívhatnád egy olyan rokonodat, akivel ritkán szoktál beszélgetni. Dicséret emeli a kedélyed. Tőled is bíztató szavakat várnak és valakibe reményt önthetsz.

A lakással kapcsolatos problémák is megoldódhatnak.

Fogyassz kevés húst, még kevesebb sót és zsiradékot. Az édességekről, és az erős fűszerekről mondj le, inkább a nyers kosztot, a zöldségeket részesítsd előnyben, ami az alakodon, a bőrödön, és a kedélyen is meg fog látszani.






 Június 28., 29.



Növő Hold az Oroszlánban

Ha nyaralásra készülsz és vízpart felé veszed az irányt, akkor a hajad védelme érdekében szerezz be hajvégápoló olajat, mert a só, a szél, a napsütés tönkre teheti a tincseidet.

Egy fantasztikus új szájfénynek sem tudsz ellenállni, ami nem csoda, hiszen amit most veszel, nedvesen csillogóvá, teltté, szexivé teszi az ajkad. 

Képtelen lesz ellenállni neked az a fickó, aki kiszúrja, hogy kitartóan bámulod őt és loholni fog utánad.






 Június 30.


Növő Hold a Szűzben

Rendet kellene tenned végre a szobádban, otthonodban, mert ezzel megszüntethetnéd a kaotikus állapotokat is az életedben.

A szerencsejátékokat ne hagyd most ki, mert talán még egy kaparós sorsjegyen is sokat nyerhetsz.

A szerelemben is mázlista leszel, olyan valakivel jössz össze, aki a tenyerén fog hordozni téged és akivel egyformán szeretitek majd egymást.

Ha kedvesedet szeretnéd bemutatni a családodnak, akkor itt a ragyogó alkalom erre.

Ha nem akarsz költeni kozmetikumokra, akkor készítsd magadnak otthon egy arcfrissítő maszkot: keverj össze egy tojássárgáját, egy teáskanál mandulaolajjal és öt csepp citrommal. Hagyd hat percig az arcodon, majd mosd le langyos vízzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top