Ezo

Júliusi Holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj júliusban is Holdnaptárunk segítségével, hogy boldogabb lehess!





Növő Hold: július 1. – 10. között

Ebben az időszakban egyre több Holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 






 Július 1., 2.


 


Növő Hold a Szűzben

Szerencsés napok a mostaniak, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat. Az aktív kikapcsolódást is élvezed ezeken a napokon, legyen szó akár vízparti őrületről, akár társasjátékról, egyszerűen elemedben leszel.

Ha dolgoznod kell, ne morogj, mert ezen a két napon jól kereshetsz, és talán a munkád során ismered meg azt a pasit, aki miatt megremeg a kezed.

Ügyelj a helyes légzésre, gyakorold a japánok mellkasi légzését: állj egyenesen, a lábad legyen csípőtávolságra, kis terpeszben. Lélegezz be mélyen, és karodat közben picit mozdítsd oldalra. Kilégzéskor engedd le a karod.






 Július 3., 4.

 


Növő Hold a Mérlegben

Nézd meg egy régebbi fotóidat. Ha jobban nézel ki rajtuk, mint ma, akkor elérkezett az idő, hogy változtass. Menj el shoppingolni, és nem kell a legdrágább, legmárkásabb üzletekben kutatni, az olcsóbb helyeken, vagy a piacokon is megtalálod azt a cuccot, amiben verhetetlen lehetsz.

Vehetnél néhány új hajgumit, csatot is, és elgondolkodhatnál egy új frizurán. Beszerezhetnél a hajszíned árnyalatának megfelelő, színező sampont és balzsamot.






 Július 5., 6., 7.



Növő Hold a Skorpióban

A három nap valamelyikén tarts léböjtnapot. Nem ártana a szervezetednek, ha kicsit “átmosnád”, hidratálnád, és a méreganyagok is hamarabb távoznának. A tisztítónap a combodra, popódra rakódott narancstelepeket is végre megmozdítaná.

A léböjt nap lényege, hogy semmi szilárd táplálékot ne vegyél magadhoz, csak folyadékot: gyümölcslét, teát, ásványvizet. Ezzel együtt elkezdhetnéd a narancsbőrkúrát, még akkor is, ha nem a 3-as fokozatba tartozik a cellulitod. Ezeken a napokban a két végletet élheted meg: vagy kialakul, esetleg rosszabbodik a narancsbőröd, ha nem kezeled, vagy figyelmet fordítasz rá, és néhány nap alatt akár 1 fokozatot is javulhat.






 Július 8., 9.



Növő Hold a Nyilasban

Pompás ez a hétvége hosszabb utazás, nyaralás megkezdésére, de ha csak egy rövid kiruccanást tervezel, arra is kiváló.

Környezetedben valakinek a birtoklásvágya egyre erőteljesebb lesz. Féltékennyé, indulatossá válik, és azt hiszi, hogy a tulajdona vagy.

Szerelmi kapcsolatodban, ha párod már nem akarja, de te igen, kénytelen leszel változtatni. Komolyan szeretnél vele járni? Akkor tartsd tiszteletben az érzéseit, igazodj az elveihez, mert vagy idomulsz hozzá, vagy kereshetsz egy másikat.






 Július 10.



Növő Hold a Bakban

Ha van munkahelyed, a mai napon kell nyomulnod a felettesednél pénzügyekben. Ha nincs munkahelyed, és szeretnél idényjellegű munkát vállalni néhány hétre, szintén most jött el az ideje, hogy az ismerőseidet megkérdezd, hogyan is juthatnál zsírosabb álláshoz.

Érdemes ma masszíroztatni vagy pedikűröst meglátogatni, aki kézbe venné fáradt futóműveidet.

Egyébként ez a romantikus rajongás napja, amikor úgy érzed, hogy cukorból van a szíved. Ha házas vagy, mutasd ki érzéseidet és cserébe társad is kényeztetni fog. 






Telihold: július 11.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak.A Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont a testünk több kalóriát éget el.



 


 


 


 


 






 Július 11.

 


Telihold a Bakban

A szép, csillogó hajért ma sokat tehetsz. Ügyelj arra, hogy soha ne ess neki fésűvel a nedves hajadnak, mert törni és hullani fog. Fújj rá balzsamot, és így fésüld ki.


A mai nap alkalmas az irritáltabb bőrrészek tesztelésére is. Kipróbálhatnál és beszerezhetnél egy új szemhéjfesték lemosót is, olyat, amelyik nem irrátálja a szemedet és környékét. 






Fogyó Hold: július 12-24. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.


 


 


 


 






 Július 12., 13.



Fogyó Hold a Vízöntőben

A következő két nap a csóké. A csók boldoggá, elégedetté és kívánatossá tesz.  Aki csókol, az látja, hallja, érzi és ízleli kedvesét.

Csók tipp: Fogd kezedbe kedvesed arcát, nyomj csókot az ajkára és közben nézz mélyen a szemébe. Hunyd be a szemed, csókolj szenvedélyesen Aztán a nyakától kiindulva kezd el felderíteni az erogén zónáit az ajkaddal. Kalandozz a mellen, a hónaljnál, a könyök és a comb belső részein. Aztán a többi már menni fog tanácsok nélkül is…






 Július 14., 15.



Fogyó Hold a Halakban

Tölts több időt a szabadban, ajánld fel önként a segítségedet a kint elvégezhető házimunkák terén. Segíts a fűnyírásban, a medencetakarításban, a kert rendezésében, locsolásban. Ezzel megteremheted a hétvégi jó hangulat alapját.

A mostani hétvége a regeneráció jegyében telik, akár egy régi kapcsolatod is újrakezdődhet. Éppen egy olyan, amelyről azt képzelted: soha.

Vedd meg Sarah Dunnant A kurtizán és a törpe című rendkívül izgalmas és színes regényét, amelyet lehet, hogy ezen a hétvégén ki is olvasol. Hetek múlva is eszedbe jutnak azok a fantasztikus alakok, helyzetek és az 1500-as évek pompás leírt Velencéje, amelyet benne olvastál.






 Július 16., 17.



Fogyó Hold a Kosban

Félted egy közeli ismerősödet, aki betegségben szenved és nem tudsz neki segíteni. Pedig tudsz! Egy kicsit legyél vele érdeklődőbb és máris javíthatsz a kedélyén, talán még a gyógyulás útjára is lép.

Nem tudod, hogy valaki iránt miért érzel teljes antipátiát, hiszen semmi kellemetlen dolgot nem tett veled. Nem kell változtatnod ezen a távolságtartó hozzáállásodon, és nem kell vele barátkoznod, ugyanis az ezotéria szerint az első megérzés sohasem csal meg bennünket. Ez az ember tényleg nagy csalódást okoz majd neked, ezért nem ajánlott vele barátkoznod. Amikor ez a kellemetlen esemény megtörténik, kevésbé érzed majd kiábrándultnak magad. 






 Július 18., 19., 20.

 


Fogyó Hold a Bikában

Az otthon szépítésén jár a fejed, és azon, hogyan teremthetnél elő újabb pénzösszeget. Minél többet gondolkodsz ezen, annál jobb megoldások születnek. Ezek kivitelezésébe most kellene belekezdened, mert el fogod felejteni, vagy ahogy telik az idő már nem érzed fontosnak.

Szörfölgethetnél az interneten is, főleg az utazási oldalakat böngészhetnéd nagy előszeretettel, mert olyan utazást találhatsz ebben az időszakban, amely igen kedvező és különleges lesz.

Találkozhatsz egy olyan pasival, aki beképzelt, de ennek ellenére gyorsan beléhabarodsz.






 Július 21., 22.



Fogyó Hold az Ikrekben

Ismerkedj, nyüzsögj, és barátkozz olyan emberekkel is, akik talán mufurcul viselkedtek veled, vagy akikkel te voltál eddig kissé lekezelő. Ezek a napok a kapcsolatépítésre kiválóak, olyan emberekkel jössz össze, akikkel kölcsönösen egymás segítségére lehettek.

Ha bevásárlóközpontokban mászkálsz, ne hagyd ki a személyre szabott sminktanácsadás lehetőségét, és kiváló termékmintákat is begyűjthetsz. Ha vásárolsz, szerezz be egy kombinépántos, karcsúsított, és ártatlanságot, romantikát tükröző kis fehér ruhát. Ma biztosan találsz hozzá nem túl drága, szexi papucsot is.






 Július 23., 24.



Fogyó Hold a Rákban

Új fejezet kezdődik az életedben, a szerelem, a szenvedély, a szex minden eddiginél fontosabb lesz. Mindennek az oka, hogy a meglévő kapcsolatodba végre beköszönt a nyugalom. A családtagok nem lesznek utadban, vagy az új körülmények miatt nem kell hozzájuk alkalmazkodnod.


Ha új szerelmed van, annyira boldoggá tesz, hogy szinte elfelejted a régi problémákat. Boldog vagy és nem fér már semmi más a lelkedbe, csak ő.






Újhold: július 25.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut, és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.



 


 


 









 Július 25.



Újhold az Oroszlánban

Ne képzeld magadról, hogy te vagy a teremtés ura. Próbálj meg egy kicsit visszafogottabb lenni, mert sok embert fordítasz a pöffeszkedő viselkedéseddel saját magad ellen. Lehet, hogy most ők szenvednek, de hogy hosszabb távon neked lesz rosszabb, mert be fognak neked tartani, azt tuti.

Amit ma eltervezel, az talán nem valósul meg olyan gyorsan, mint gondoltad, viszont többször változtathatsz majd menet közben rajta, ami senkinek sem okoz gondot.

Ha szeretnél külföldön dolgozni, akkor ma érdemes munkát keresned. 






Növő Hold: július 26. – 31. között

Ebben az időszakban egyre több Holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 






 Július 26., 27.

 


Növő Hold az Oroszlánban

Tudtad, hogy a szőlő az istenek ajándéka? Felújíthatnád a kozmetikumaidat szőlő kivonatot tartalmazó termékekkel, amelyek gyors frissességet hoznak a bőrnek.


Egyél sok szőlőt, és ezen a két napon tarts szőlődiétát. A szakemberek szerint jobb, ha a szőlődiéta idején az egész gyümölcsöt fogyasztjuk és nem csak a levét isszuk. Reggel, délben és este 250 g szőlőt kellene falatoznod. A köztes időben 3×200 ml szőlőlevet, és még legalább 1,5 liter gyógyteát, vagy szénsavmentes ásványvizet elkortyolni. A diéta eredményeként 3 kiló súlycsökkenésre, vértisztulásra, és a felesleges víz eltávozására számíthatsz.






 Július 28., 29.



Növő Hold a Szűzben

Keresd fel fodrászodat. Kiváló ez a két nap új színárnyalat festésére, hajvágásra és a hajregeneráló szerek felszívódására.

Váratlan találkozásra, vagy egy eltévedt sms-re, mail-re számíthatsz, amely kellemes meglepetést jelent, és talán egy új kapcsolat elindulását is hozza.






 Július 30., 31.



Növő Hold a Mérlegben

Meglepetésekben bővelkedik a következő két nap. Elképesztő dolog jut a tudomásodra, amely miatt talán szomorú arcot mutatsz valaki felé és sajnálkozol, de titkon mégis a kárörvendés kisördöge dolgozik a lelkedben. Úgy érzed, mégis van igazság a Földön. Ráadásul valakinek a pechje a te szerencsédet jelenti, amelyről csak jó barátodnak beszélj.

Most érdemes vásárolnod. Akár kérj kölcsön, mert amit megveszel, az nem csak jó vétel, de sokáig kedvenced lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top