Ezo

Ha a születésed napja elseje

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 1-jén születtek

 






Birtokukban tartják az 1-es szám tiszta erejét, született vezetők, csorbítatlan az önbizalmuk, az energiájuk és az akaraterejük

Az ilyen emberek egyesítik magukban a logikát, az energiát, a lelkesedést, a függetlenséget és az elemzőképességet. Célratörőek, konstruktívak, eredetiek, alkotó szelleműek, újítók, és képesek céljuk elérésére összpontosítani. Hajlamosak érzelmeiket visszafogni, hogy ne mutassanak gyengeséget. Csalódnia kell annak, aki a partnerkapcsolatban szoros közelséget vár tőlük. Hajlanak a dolgok félbehagyására, és mindig találnak kifogást, hogy miért nem viszik végig, amibe belekezdtek. Inkább másokat oktatgatnak, hogy mit hogyan kellene csinálni, ők maguk nem csinálják. Éles eszűek, és szeretik pontosan végiggondolni a dolgokat. Jól teszik, ha többféle területtel foglalkoznak vagy mellékfoglalkozásokat is vállalnak, ahelyett, hogy egyetlen ágazatra specializálódnak.

Nagyon érzékenyek és mélyérzésűek, mégis visszafogottan viselkednek, és a többiek gyakran hidegnek vagy részvétlennek tartják őket. Ritkán mutatnak rokonszenvet mások iránt, ám maguknak megkívánják a szimpátiát, a dicséretet és a megerősítést.

Az 1-es negatív oldalai: materializmus, egoizmus, arrogancia, féltékenység.

Született vezetők, akik előszeretettel ragadnak meg minden alkalmat, ahol rátermettségüket bizonyíthatják. Mélységesen utálnak másokkal egyenrangúként vagy alárendeltjeként dolgozni. Ők a mindig ugrásra kész egyénieskedők, akik a gyorsan meg nem oldható problémákat megkerülve, könnyen magányos „gerillaháborúba” kezdenek. Önbizalmuk gigantikus – ellentétben a másokba vetett bizalmukkal.

További ismertetőjegyek: becsületesek, 50 éves kortól kezdve hűségesek. Bámulatos mértékű pénzbevétel, amely egy nővel áll összefüggésben. Szilárdan a tényszerűség talaján állnak.

A hozzájuk illő foglalkozások: azok valók nekik, amelyek nyilvánosságot biztosítanak számukra, mint például: bolti eladó, pilóta, mérnök, feltaláló, analitikus, tanár, reklámszakember vagy író.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top