Ezo

Ha a születésed napja hetedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.





 Akik valamelyik hónap 7-én születtek

 






Érzékenyek, zárkózottak, intuitívak, és jól elboldogulnak önmagukban is

Az ilyen emberek szívesen töltik egymagukban az idejüket tanulással és kutatással. Nagyon szeretik a barátaikat, de nehezükre esik odafigyelést színlelniük.

Mindent a maguk egyedi, összetéveszthetetlen módján csinálnak.
Pszichikailag nagyon felfokozottak és érzékenyek, hallgatniuk is kell a megérzéseikre. Legjobb, ha egyedül dolgoznak, mert nincs érzékük felfogni a többiek felől érkező jelzéseket. Kerülniük kell a szerencsejátékokat és a tőzsdei spekulációt. Hajlanak az egocentrikusságra és az önfejűségre.

Nagyon szeretnek beszélni a gondolataikról és az elképzeléseikről. Ennek során hajlamosak előadásokat tartani a többieknek. Igénylik az elismerést, mert bár kifelé erőt mutatnak, ugyanakkor fokozottan szükségük van a megerősítésre is.
 
Egész életük folyamán nagy érzelmi megterhelésnek vannak kitéve, és szüntelenül jelentős problémákkai kell megküzdeniük. Ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy úrrá legyenek a gondjaikon. Egész életük látszólag a felszínen zajlik, ám gondolataik, vágyaik és reménységeik mindig a mélységek felé irányulnak. Érzelmeik erőssége révén nyílik esélyük arra, hogy behatoljanak a dolgok lényegébe. Az érzelmi élet abszolút hangsúiyozottsága azonban a gondolkodás és a cselekvés elbizonytalanodásának, valamint a könnyű sebezhetőségnek a veszélyét hordozza magában.

Szüleikre nem hallgatnak. Neveltetésük során 12 éves korukig problémák merülnek fel. Utána hatalmas szabadságvágy vesz rajtuk erőt.

A hozzájuk illő foglalkozások: akik ezen a napon születtek, azokból könnyen válhat szabadságharcos, nagy költő, vagy akár katonai, politikai vagy egyházi vezető személyiség.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top