Ezo

Ha a születésed napja negyedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.




 Akik valamelyik hónap 4-én születtek

 






Jó szervezőtehetséggel rendelkeznek, és szeretik a kihívásokat


Az ilyen emberek rendszeretők, együttérzők, takarékosak és becsületesek, ugyanakkor anyagiasak és üzleti szelleműek. Gyakorlatias beállítottságúak, ezáltal jól megalapozzák életüket. Szorosan kötődnek a családjukhoz, a hazájukhoz és az otthonukhoz.

Makacs természetűek, és az egyszer már kialakított véleményüket nehezen változtatják meg.
Rossz értelemben véve konokul ragaszkodnak a szokásaikhoz, olyankor is, amikor azok kárukra vannak. Gyakorta tapintatlanok, ez a megrögzött őszinteségük következménye. Idegenkednek minden változástól, és ebből a szempontból meg kell tanulniuk könnyebben venni a dolgokat.

Lelkiismeretesek, erős a felelősségtudatuk, elveik vannak, és képesek hosszú időn át és keményen dolgozni céljaik elérése érdekében. Szeretik a rendet, és kiválóan tudnak szervezni. Életük dolgait és másokhoz fűződő viszonyukat a tisztázottság jellemzi, és ennek révén könnyen rátalálnak az egyszerű és tartós megoldásokra. A túlzásba vitt rendszeretet azonban görcsössé válhat, és kínos pedantériába torkollhat.

Nyughatatlan emberek, hajlamosak a hajszoltságra, és életük közepén pénzügyi veszteség érheti őket, amelyet aztán üstökösszerű felemelkedés követ, olyan pénzügyi szerencse, amelyre már nem is számítottak.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek mint vállalkozó, építész, műszaki rajzoló, gépész, titkár, irodavezető, építkezési vállalkozó, katona, ellenőr, gyors- és gépíró, jól beválhatnak szakértőként, és sikeresek lehetnek állami tisztviselőként.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top