Ezo

Ha a születésed napja tizenkilencedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.




 Akik valamelyik hónap 19-én születtek

 






Felelősségteljesek, idealisták és becsületesek

Néha felülkerekednek a saját érzelmeik is, hiszen érzelmeik mindig erősebbek a logikájuknál. Végletekbe esnek: hol a mennyekben járnak, hol halálosan levertek. Sokoldalúak, és legszívesebben úgy dolgoznak, hogy közben mások ne zavarhassák őket. Szeretik a változatosságot és a sokféleséget, és mindig igyekeznek jobbá tenni a körülményeiket.

A 19-es szám rezgése átfogja az 1-től 9-ig terjedő összes számét, ezért a hatása is széleskörű. A 19-én született emberek inkább munkahelyen dolgoznak, mintsem vállalkozók. Idegeskedő természetűek, és könnyen felmérgesednek. Mégsem haragtartóak, és a civakodásokat gyorsan elfelejtik. Nem szívesen tartják magukat a konvenciókhoz, és igyekeznek mindent kipróbálni, miközben elutasítják mások tanácsait, és csak a saját keserű tapasztalataikból hajlandók okulni.

Született játékosok, és szívesen megjátsszák születésnapjuk számát, a 19-est. Ha veszítenek, akkor nem egyszerűen csak bosszankodnak, hanem tajtékzanak a dühtől, viszont ha nyernek, szinte hisztérikus nevetőgörcs vesz rajtuk erőt. Érzelmeik tehát annyira erősek és színtiszták, hogy a póker nem a legjobb játék számukra. Életükben a biztonságot és a tervezést gyakran elhanyagolják, ezért ritkán találjuk meg náluk az abszolút értékek keresésének nyomát.

A szülői házban sok szeretetet kapnak, még ha a család nem is dúskál a pénzben. Már korán el akarnak szakadni a szülőktől. Fiatalkorukban problémáik vannak a partnerükkel. 45 éves koruktól kezdve azonban nagyon harmonikus, boldog az életük.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek lehetnek befolyásos politikusként, zenészként, tervezőként, feltalálóként, bolti eladóként, villamosmérnökként, pilótaként, nehézgépkezelőként vagy szakorvosként.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top