Ezo

Ha a születésed napja tizennegyedike

Születési napunk fontos szerepet játszik életünk alakulásában. A 31 naphoz 31 eltérõ értelmezés és elemzés tartozik, amely utat mutat önmagunkhoz, leírja problémáinkat, bemutatja fõbb ismertetõjegyeinket, karakterünket.




 Akik valamelyik hónap 14-én születtek

 






Kalandvágyók, bátrak, jó az alkalmazkodóképességük, és szeretnek kipróbálni mindent, ami új és másmilyen

Ezeknek az embereknek természetes intuíciójuk van. Szívesen hagyják, hogy mások vezessék őket. Együttérzőek, érzelmesek, és könnyen saját érzelmeik befolyása alá kerülnek. Túlteng a pszichikumuk, szellemük pedig profetikus jellegű.

Egyaránt jelen vannak bennük a konstruktív és a destruktív hajlamok. Kerülniük kell az alkohol, a drogok és a szex túlzásba vitelét. A művészeti területek helyett többet kellene foglalkozniuk üzleti tevékenységekkel. Szeretnek együtt dolgozni másokkal, és ha muszáj, képesek keményen hajtani, ám általában nem túl hosszú időn keresztül.

Akik 14-én születtek, azok többnyire szókimondóak, és nem szeretik, ha mások mondják meg nekik, hogy mit csináljanak. Hajlanak rá, hogy dominánssá és kompromisszumképtelenné váljanak. Egyrészt vonzódnak a függetlenséghez, másrészt viszont pénzügyi szempontból biztonságra vágynak, és ezért inkább becsatlakoznak valamilyen rendszerbe ahelyett, hogy vállalnák az ugrást az ismeretlenbe. Am ilyenkor is megmarad bennük a vágy a szabadság és a függetlenség iránt.

Életprogramjuk nagyon egyszerű, de megvalósítása rendkívül nehéz. Csak azt akarják, ami szép, jó, tiszta és igaz. Gyakran nem értik meg, hogy ezzel az igényükkel a legtöbb embernél zárt ajtókba ütköznek, még akkor is, ha a többiektől nem elvenni akarnak, hanem éppen ellenkezőleg, adni szeretnének nekik.

Nincsenek rázós ügyeik 30 éves korukig. A másik nemmel 45 éves koruktól kezdve problémáik adódnak. Engedniük kell, mert különben mások haragját vonják magukra. Ha nem viszik túlzásba az akarnokoskodást, akkor sikeresek lesznek az életben.

A hozzájuk illő foglalkozások: sikeresek akkor lehetnek, ha a megérzéseiket követik. Nekik való az eladói szakma, különösen az utazások értékesítése, valamint a külkapcsolatok kiépítése például a bányászatban vagy brókercégeknél. További nekik való foglalkozás: fül-orr-gégész, szemész szakorvos.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top