Ezo

5-ös közös névvibrálás

Az ábécé betûi kifejezhetõek egyszerû számokkal. Két ember össznévszámát összeadva megkapjuk a közös névvibrálást. Megtudhatjuk, hogy mire vihetik ketten, szövetségük, együttmûködésük mire alkalmas.





 5-ös közös névvibrálás esetén

 






Minden téma szóba jöhet, ami az ismeretek szerzésével, a mozgással, utazással, ismerkedéssel, kalandokkal kapcsolatos. Ilyenek lehetnek elsősorban az utazási irodák, tanfolyamszervező vagy közvetítő cégek országon belül és kívül egyaránt, vagy a társkereső irodák.

Elképzelhető a közlekedéssel összefüggő tevékenység is. Mint az autókereskedések, bicikli boltok, túraszervező és kellék üzletek.
Bármi, ami helyváltoztatással kapcsolatos. Például: költöztetés, szállítmányozás, utaztatás, vagyis a teljes teher- és személyszállítás.

A kaland téma is elképzelhető, mint a sítúrák, egzotikus tájak felfedezése, az extrém sportok, vadvízi evezés, túrakerékpározás, rali, lovaglás. A tárház kifogyhatatlan.

Akár a szerencsével kapcsolatos témák is hozhatnak sikereket egy ilyen rezgésű együttműködésnek. Mint például a szerencsejátékok, a fogadások, és a spekulációk.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top