Ezo

6-os közös névvibrálás

Az ábécé betûi kifejezhetõek egyszerû számokkal. Két ember össznévszámát összeadva megkapjuk a közös névvibrálást. Megtudhatjuk, hogy mire vihetik ketten, szövetségük, együttmûködésük mire alkalmas.




 6-os közös névvibrálás esetén

 






Minden békítéssel, harmóniával, családdal kapcsolatos témában kedvező a 6-os vibrálás. Ilyen például: házasságkötés, házasságközvetítés, családi ügyek, gyereknevelés, gyerekvédelem, örökbefogadás, szociális gondozás, hajléktalanok segítése, betegápolás, egészségügy.

Azok a témák is szóba jöhetnek, amelyek kifejezetten az élet, a környezet vagy az egyén megszépítését tűzik ki célul. Például: kerttervezés, kertészkedés, virágkötés, dekoráció, lakberendezés, szépségszalonok, parfümériák, kozmetikai szerek gyártása, forgalmazása.

A művészetek teljes köre is ide tartozik: képzőművészet, mozgásművészet, zene, irodalom. Ezek művelése, támogatása, inspirálása és lehetőségek teremtése egyaránt.

Idetartozik bármi, ami az öt érzékszervvel élvezhető. (Itt az élvezeteken van a hangsúly.) Ilyenek a gasztronómia, a vendéglátás, az érzékiség, a szexualitás, de csak is érzelmi alapon, finom, művészi formában.

Nem szabad kihagynunk a jótékonykodást sem, ami néha lemondással jár. A 6-os rezgésben benne van az önfeláldozó segítés, amely nem vár hálát. Az örömet neki a segítés ténye jelenti. Ez nagyon nemes és nagyvonalú tulajdonsága.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top