Ezo

8-as közös névvibrálás

Az ábécé betûi kifejezhetõek egyszerû számokkal. Két ember össznévszámát összeadva megkapjuk a közös névvibrálást. Megtudhatjuk, hogy mire vihetik ketten, szövetségük, együttmûködésük mire alkalmas.




 8-as közös névvibrálás esetén








Minden terület szóba jöhet, ahol küzdeni kell egy célért, és nagy energiabefektetésre van szükség. Jó, ha mindez valami jótékonysági témában történik.

Idetartozhat az igazságszolgáltatás, pénzügyek, jogi területek, ügyvédi munka, biztosítások. Kedvező, ha népjólét, segélyek, szociális intézmények, jótékonysági rendezvények szervezése a 8-as rezgés működésének színtere.

Kicsit divatos manapság az esélyegyenlőségről beszélni. Ez is rendkívül eredményes témája lehet a 8-as közös névvibrálásnak, mert a rengeteg energiát valóban jó cél érdekében használja fel.

Bármi szóba jöhet még, ahol bátorságra, erős fizikumra van szükség. Nemcsak a sport, hanem az életmentés, katasztrófa-védelem, őrző-védő tevékenység, bűnüldözés vagy honvédelem.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top