Ezo

Augusztusi Holdnaptár

Szerelmi kapcsolatodra, közérzetedre a Hold állása erõteljes hatást gyakorol. Befolyásolja döntéseidet, és azt is, mikor érdemes fogyókúrába kezdened. Élj augusztusban is Holdnaptárunk segítségével, hogy boldogabb lehess!





Növő Hold: augusztus 1. – 8. között

Ebben az időszakban egyre több Holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.

 


 


 


 





 Augusztus 1.
 

Növő Hold a Mérlegben

Egyszerűen nevetned kell valaki hazugságain. Pontosan tudod, hogyan és mint történtek vele a dolgok, és elámulsz azon, ahogy előadja, ahogy megváltoztatja a valóságot. Miután jól kinevetted rajta magad, elgondolkodsz azon: lehet, hogy tényleg el is hiszi, amit mond? Ha igen, akkor csak sajnálni lehet őt.

A mai napon, ha az interneten keresel párt, olyan partnerre találsz, aki egy igazi szexautomata, semmi lelki vagy szellemi pluszt nem kapsz tőle. Szerezz be új kölnit, olyat, amely az esőcseppek hűsítő hatását idézi.






 Augusztus 2., 3.

 


Növő Hold a Skorpióban

Készíts alkoholmentes koktélt, amivel nagy sikert aratsz baráti körödben. Hozzávalók: 4 gerezd lime citrom, 1 bárkanál barnacukor, ½ tonic, ½ Bitter lemon.

Igazság dolgában nem állsz most a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy elfogult vagy. Ne tegyél igazságot két vagy több ember között még akkor sem, ha erre direkt megkérnek.

Ha szeretnél többet tudni arról, kik és hogyan irányították régen a világot, akkor nézd meg csütörtökön este a Duna tévén a Mediciek koráról szóló filmet.






 Augusztus 4., 5.

 


Növő Hold a Nyilasban

Nagystílű vagy és rendkívül humoros, hatalmas tervek foglalkoztatnak, amelyeket csak akkor tudsz kivitelezni, ha a részletekre is figyelsz. Képes leszel mások lelkébe belelátni, és pontosan tudod, hogy a hozzád fordulók életében hol a „hiba”, mi okozza a problémájukat. Olyan leszel, mint egy pszichológus, és akiket végighallgatsz, akiknek tanácsot adsz, azok hálásak lesznek ezért.

A szerelemben a karma láthatatlan szálai kötnek össze valakivel, aki nehezebben áll kötélnek, talán éppen azért, mert az exe még hallat magáról, és nem engedi el. Ez az oka választottad időnkénti furcsa viselkedésének.






 Augusztus 6., 7.

 


Növő Hold a Bakban

Kisebbrendűségi komplexusok gyötörnek, talán azért, mert elutasítanak, vagy azért, mert nem dicsérnek, vagy éppen valaki mást ajnároznak. Nem érted, hogy miért nem veszik észre értékeidet, és ez lesz az, ami űzni és hajszolni fog előre. Még jobb teljesítményt nyújtasz, még nagyobb terheket vállalsz magadra.

Akivel most jössz össze, nem fogja úgy viszonozni az érzelmeidet, mint ahogy szeretnéd. Talán ridegen és távolságtartóan fog viselkedni veled, éppen azért, mert ő nem úgy érez, ahogy te.

A munkában helyezkedni kell, ha szeretnéd megtartani az állásod. Ha idénymunkás, vagy diákmunkás vagy, akkor a főnököd egy nem teljesen egyenes kérését ne teljesítsd, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miatta.






 Augusztus 8.

 


Növő Hold a Vízöntőben

Ne felejtsd el felköszönteni ismerősödet. Ha ezt már korábban elmulasztottad, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy ezt bepótold. A munkahelyeden népszerűség vesz körül, a most indított üzleti vállalkozásaid is hallatlanul sikeresek lesznek.

Tele vagy erővel, energiával. Feltétlenül mozogj, sportolj, mert nemcsak az alakod, hanem a hangulatod is javulni fog.

Ha shoppingolni indulsz, nagyon színes, bolondos dolgot vegyél, amivel formabontó leszel, és kitűnsz a tömegből.






Telihold: augusztus 9.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak.A Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont a testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 






 Augusztus 9.

 


Telihold a Vízöntőben

Ha szeretnél megszabadulni attól az embertől, aki már oly sok bánatot okozott neked, akkor elérkezett az idő. A lezárás és az újrakezdés ideje a mostani, amikor befejeződött az állandó „igent” mondás időszaka. Robbanj, kiabálj, vagdosd a tányérokat a falhoz, mutasd meg neki a másik oldaladat, és legyél egy kicsit egoistább. Ha ezt megteszed, nem fogsz a továbbiakban félni az élet nagy párbajaitól. Ha bulizol, vigyázz, hogy ne részegedj le, mert sokkal érzékenyebben reagálsz a mai napon az alkoholra.







Fogyó Hold: augusztus 10. – 22. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 






 Augusztus 10., 11., 12.

 


Fogyó Hold a Halakban

Ha most lesz az első, vagy második, harmadik randi, akkor fényezd magad, és ne feküdj le még vele, mert a várakozást díjazni fogja a kiszemelt. Viszont ezekben a napokban ne menj jóshoz, mert vagy olyannal találkozol, aki rendelkezik kevéske emberismerettel, de nem lát a jövőbe, vagy olyannal, aki azt fogja mondani, amit hallani szeretnél, és nem azt, ami várható. És persze csak a pénzedet akarják.






 Augusztus 13., 14.

 


Fogyó Hold a Kosban

Tele vagy ötletekkel, és mások életében is meghatározó szerepet játszol. Te vagy az, aki azt mondod: gyerünk, csináljuk, ezért támaszkodnak sokan rád. Most pihenj, lazíts, mert nem fogod bírni erővel, energiával.

Fej- és fogfájósak lehetnek ezek a napok, ráadásul nem tudsz úgy koncentrálni, ahogy máskor, ezért fokozottabb a balesetveszély. Tartsd távol magad a gyorséttermektől, és az édes, cukros üdítőktől. Viszont egyél több dinnyét.






 Augusztus 15., 16

 


Fogyó Hold a Bikában

E két kemény nap végeztével, ha kimerültnek, ingerültnek, vagy lelkileg sérülékenynek érezd magad, akkor létezik egy olyan módszer, ami segít felfrissülni. A legkönnyebb, és a legolcsóbb módja a stressz levezetésének, ha egyszerűen meggyújtasz egy gyertyát, és hátradőlve élvezed a bensőséges fényét. 

Ha ajándékot szeretnél venni valakinek, akkor dönts megintcsak a díszes gyertya mellett.






 Augusztus 17., 18.

 


Fogyó Hold a Ikrekben

Befolyásolhatóbb vagy ezekben a napokban, és könnyen elhiszed, amit mondanak. Ne vállalj el új munkát, egyik kollégádtól tartsd távol magad, és bármennyire kedves, önzetlen, ne hidd el ezt neki, mert ki fog használni.

Fejtörő társasjátékban nem te leszel a legjobb, viszont a kártyában melletted van a szerencse.

A nagy leértékeléseket nem hagyhatod ki, különösen a mélyen dekoltált topok azok, amelyek között különleges darabokra találhatsz.






 Augusztus 19., 20


Fogyó Hold a Rákban

Ha most utazol, számíts arra, hogy a cél, ahova szeretnél eljutni, nehezebben megközelíthető. De lehet, hogy az utazás körülményei nem annyira ideálisak, hosszabb ideig kell várakoznod, és az agyadra megy, hogy embertársaid agytekervényei lassabban forognak.

Kipróbáltad már a citromos paradicsomitalt? Kiváló hűsítő, frissítő, és csillapítja az éhségérzetet. Hozzávalók: 2 citrom, 8 dl rostos paradicsomlé, só, worchestershire szósz, tabasco szósz, törött bors. A félbevágott citromok levét csavard ki, majd turmixold össze a paradicsomlével, és a fűszerezd. Alaposan hűtsd le, és kevés finomra vágott petrezselyemzölddel díszítsd.





 Augusztus 21., 22.

 


Fogyó Hold az Oroszlánban

Nemesség és büszkeség jellemző a következő napokban rád. Felpezsdül az élet azokon a helyeken, ahol megfordulsz. Stílusod magával ragadó, valaki ellenállhatatlanul vonzónak talál, de nem valószínű, hogy az a partner, akivel együtt élsz, vagy akivel már egy ideje együtt jársz. Te is őrült csábítást érzel, és nem lesz ellenedre ez a kaland.

Optimista lelkivilágodnak, valamint vigasztalási technikádnak köszönhetően kihúzol valakit depressziós hangulatából.






Újhold: augusztus 23.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.



 




 


 






 Augusztus 23.


Újhold az Oroszlánban

Van egy titkos imádód, aki rengeteget gondol rád, miközben valaki mással fekszik ágyba, és eljátssza kedvesének, hogy közöttük minden a legnagyobb rendben van. Közben rád gondol, és egészen furcsa véletlenek sorozata kezdődik el, amelyben benne van az ő keze.

Olyan hír jut ma a füledbe, amely megdöbbent, és amelyen nehezen tudod túltenni magad. 






 Augusztus 24., 25., 26.

 


Növő Hold a Szűzben

Fantasztikus a memóriád, remek a kombinációs készséged, a logikád pedig egyszerűen csodálatos. A környezetedben többen úgy vélik, hogy te vagy a nagy angol nyomozó, Sherlock Holmes reinkarnációja. Egyszerűen rájössz egy rejtélyesnek tartott dolog nyitjára, és arra is, hogy különböző embereket mi, és hogyan mozgat.






 Augusztus 27., 28.



Növő Hold a Mérlegben

A sors teljesíti kívánságodat, és a környezeted mázlistának tart. Olyan lehetőség kínálkozik számodra, amely szokatlan, talán nemcsak mások, hanem te is őrültségnek tartod. Ha merészen belemész, megváltozik az életed és boldog leszel.





 Augusztus 29., 30., 31.

 


Növő Hold a Skorpióban

Szerezz be egy kék árnyalatú szemhéjtust, amivel húzd meg a szemed kontúrját, és olyan lesz a tekinteted, mint egy boszorkányé. Ha bulizol, akkor lehet a tusvonal erőteljesebb, míg napközben vékony, éppen csak látható.

Ha van saját autód, ne felejtsd el befizetni a súlyadó második félévi díját. Ne parkolj még egy percre sem olyan helyen, ahol tilos, mert most garantáltan megbírságolnak.

Ha tanulsz, osztálytársaddal olyan közös tervet eszeltek ki, ami óriási buli lesz, sokan fognak beszélni róla, és persze rólatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top