nlc.hu
Ezo
Szívszámod és érzelmi életed

Szívszámod és érzelmi életed

Az ábécé betûi kifejezhetõek egyszerû számokkal. A szívszám a magánhangzók számából képzett összeg. Megmutatja érzelmi életedet, mások elõl elrejtett vágyaidat és félelmeidet.

Numerológia, avagy a számok tudománya

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket.


Cikksorozatunkban sorra vesszük a különböző számkulcsokat, melyek segítenek tükröt tartani magunk elé. A második részben a szívszámmal foglalkozunk.





Mi a szívszám?

A szívszám az egyén belső, érzelmi életére, mások elől rejtett vágyaira és félelmeire utal. A szívszám a névben szereplő összes magánhangzó összegéből keletkező egyjegyű szám.

Hogy tudod kiszámolni?

Írd le a neved egy papírra, majd a táblázat szerint helyettesítsd be a betűk helyére a számokat. A kapott számokat add össze. Ha kétjegyű eredményt kapsz, az összeadást addig ismételd, amíg egyszámjegyű nem lesz az eredmény.

Érdemes eljátszanod azzal a gondolattal, hogy ha az anyakönyvezett neved Katalin, de mindenki évek óta Katának szólít, vagy Erzsébet, de mindenki Zsókaként ismer, akkor a gyakrabban használtat, illetve akár mind a két lehetőséget kiszámold és elemezd.

Ha szerepel ékezetes betű a nevedben, azt egyszerűen ékezet nélküliként vedd figyelembe.

Nézzünk két példát:

Kiss Ági9 + 1 + 9 =  19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
A szívszám = 1, azaz az egyes szám alatt található szívszám elemzés tartozik ehhez a névhez.

Folyondár József = + 6 + 1 + 6 + 5 = 24 = 2 + 4 = 6
A szívszám = 6, azaz a hatos szám alatt található szívszám elemzés tartozik ehhez a névhez.












































 1


 2


 3


 4


 5


 6


 7


 8


 9


 A


 B


 C


 D


 E


 F


 G


 H


 I


 J


 K


 L


 M


 N


 O


 P


 Q


 R


 S


 T


 U


 V


 W


 X


 Y


 Z

 

 


 


 


Kattints szívszámodra!
















 



 



 









 
 



 



 



 



 



 

 


 


 


 


 


 


Cikksorozatunk első része: Névszámod és jellemed »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top