Ezo

Jupiter számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Jupiter számok




















 


 


 


 


 


Hüvelykujj


Karmád egyik fő feladata, hogy megismerd, majd megtanuld elengedni azt a személyt, akinek családja van, és akit el akarsz választani tőlük. Ne tedd, mert túlságosan nagy árat fizetnél érte, és csak újabb karmát építesz azokkal az emberekkel, akik hivatalosan hozzá tartoznak. Ha a következő napokban partira vagy hivatalos, légy rendkívül csinos és nyitott, a sors még tartogat számodra váratlan, ám pozitív meglepetéseket.



Mutatóujj


Nagy sikereket érhetsz el a kereskedelemben, talán még azt is el tudod adni, ami eddig évekig a raktáron porosodott. Esetleg olyan remekül közvetítesz, hogy hatásodra valakinek az üzlete fellendül, nagyvonalú és hálás lesz, miközben a vele szembeni karmád is ledolgozhatod.



Középsőujj


Meg kell tanulnod nemet mondani, különben mindenki tőled vár segítséget, amivel teljesen kimeríted az energiaraktárodat, és egy idő után már nem tudod élni a saját életedet. A “nem” megtanulása karmikus feladatod, ami nem azonos az önzéssel. Különösen a következő napokban légy határozott, mert többen is tőled várják a megoldást.


Gyűrűsujj


A gyermekekkel való foglalkozás és törődés lesz a következő napok nagy kihívása. Talán olyan valakinek a csemetéjével fogsz találkozni, akit nem kedvelsz, vagy aki az igazat mondja neked, és ez nem fog tetszeni. Le kell győznöd az ellenérzéseidet, és viselkedj kedvesen, segítőkészen. Rövidesen ugyanilyen helyzetbe kerülsz, és ugyanazt kapod valakitől vissza, amit most adsz.



Kisujj


A következő napokban cselekedeteidet az önzetlenség és jótékonyság vezérelje, adj szívből. Ugyanis a sors ezért ajándékoz meg egy csodálatos lehetőséggel. Amit kapsz, több lesz, mint amennyit megérdemelnél, és a feladatod az, hogy másoknak is juttass belőle. Az evésben, és az ivásban ismerj most mértéket.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top