Ezo

Vénusz számok

A karma és a kéz mágiájának kombinációja ez a jóslási módszer, amely a karma törvénye szerinti választ adja az éppen aktuális kérdésedre. A karmajóslást egy nap csupán egyszer használd.

Vénusz számok












 



 




 


 


 


 


 Vénusz számok:
Hüvelykujj


Az állandó veszekedések, feszültségek megmérgezik életedet. Túl nehéz partnert választottál, aki visszahúz téged, uralkodni akar feletted, és azt hiszi, meghatározhatja, mit és hogyan csinálj. Ebben a kapcsolatban lassan teljesen felőrlődsz, pszichés alapú megbetegedések is kialakulhatnak, ha nem változtatsz. Ha így folytatod, és nem alakítod át a kapcsolatotokat, akkor – bármennyire is fájdalmas – jobban jársz, ha szakítasz.


Mutatóujj


Negatív gondolatok és súlyos gondok keserítik meg az életed. Baráti kapcsolataidban is több olyan ember van, aki csak a rosszat látja, és a véleményével pánikhangulatot okoz neked. Jobb lenne, ha egyáltalán nem kérnéd ki senkinek a véleményét, és legyőznéd félelmeidet, hiszen azok alaptalanok.



Középsőujj


Aki senkiben sem bízik, elveti a siker lehetőségét. Bármilyen csalódást ért korábban, meg kell tanulnod hinni. Persze ez nem jelenti azt, hogy vakon bízz meg bárkiben, de meg kell tanulnod legyőzni a nyomozgatás utáni vágyadat és a kételkedést. Mostani helyzetedben testvéred vagy unokatestvéred véleményére ne hagyatkozz, mert mostani problémáidba nem tudják teljes mértékben beleképzelni magukat, és tanácsuk rossz lesz.



Gyűrűsujj


Az ember sokszor csak akkor képes megváltozni, ha valami szerencsétlenség történik vele. Ilyen helyzetekben szívébe zárja azokat az embereket, akik családjának tagjai, akik szeretik, de nem úgy, ahogy ő szeretné. A szeretteid iránti érzéseid gyengédséggé, elfogadássá, ragaszkodássá alakulnak át,  és önmagadat is új oldalról ismerheted meg. Családtagjaiddal légy őszinte, mert segíteni fognak, melletted állnak a bajban is.



Kisujj


Kitör rajtad a vásárlási láz, és olyan dolgokat is megveszel magadnak, amelyekről korábban azt mondtad, ízléstelen. Mindehhez persze pénz kell, amit megszerzel, és nem lesz gondod a költekezésre. Mértéket kell ismerned, mert az újabb pár cipővel és ruhákkal nem oldod meg azt a lelki problémát, amely egy szerelmi sikertelenség miatt gyötör, és ha túlköltekezel, még adósságba is verheted magad.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top