nlc.hu
Ezo
Hal

Hal

A hal egyesít az intuíciónkkal, érzéseinkkel és a bennünk lévõ bölcsességgel. A különbözõ vízáramlatokon keresztül életünk legmélyebb és legmagasabb pontjaihoz irányít és lehetõséget ad arra, hogy kövessük a bennünk lévõ áramlatokat, megbízzunk az életben, megismerjük érzelmi életünket - és megtanuljuk irányítani és felfedezni.

Minden értelmet megnyit, amellyel a finomanyagi energiát, a rezgéseket, az új áramlatokat és a veszélyeket azonnal észleljük, és ennek megfelelően kezeljük. Arra szólít fel, hogy állítsuk erőnket a teremtés szolgálatába, és kövessük a bennünk levő magasabb rendű, finom erőt. A hal az egymással való érintkezés
számtalan formájához és rituáléjához irányít, amellyel energiát cserélhetünk, és új tapasztalatokra tehetünk szert.







Megtanít a finomság és a finomanyagi energia
érzékelésére. Elvezet a víz gyógyító, áldást adó erejéhez és vissza az ősbizalomhoz, ezáltal eljuttat bennünket az életgazdagsághoz, a határtalan lehetőségekhez, és a belső boldogsághoz. Megnyitja a szívünket, fejlődik az együttérzés, a beleértő képesség és odaadásunk az élet tánca iránt.


Pozitív oldal


Pozitív oldalát tekintve a hal hiányérzettől szabadít meg bennünket, érzelmi életünk gyógyulását, a szeretetet, az odaadást és a bőséget hozza. Elvezet bensőnk vizeibe és felszólít arra, hogy ott rendet tegyünk azért, hogy a mindennapokban minden érzékünket használhassuk, és megtaláljuk a számunkra megfelelő utat Számtalan színpompában játszó halfajta létezik csillogó halpikkelyekkel, mindenféle nagyságban és formában. Így a hal az élet sokszínűségére és az élet tarkasására utal.
 
Annak megfelelően, hogy melyik hal mutatkozik meg előttünk, elvezet bennünket életünk azon érzelmi oldalára, amelyre figyelmet kellene fordítanunk, hogy kibontakozhassunk vagy meggyógyulhassunk. Kövessük halunk üzenetét. Életünket jelentősen befolyásolja.


Negatív oldal


Negatív oldalát tekintve a hal érzelemmentességre, határozatlanságra, egzisztenciától való félelemre, gondolatok hiányára, hamisságra, szemfényvesztésre, csűrés-csavarásra utal. A hal egy elveszett lélektöredéket jelezhet, amely hiányérzetet és betegséget okoz. Ilyenkor aztán hiányzik a gondoskodás, a szeretet, a törődés érzése, és így hiányzik a bőség és a gazdagság érzete is.


Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top