nlc.hu
Ezo
Kígyó

Kígyó

Ha elér bennünket a kígyó, akkor eredetünk erejéhez és hatalmához vezet bennünket. Arra vár, hogy mi felébresszük õt, és õ minket. Arra ösztönöz, hogy ne meneküljünk a bennünk rejlõ hatalom elõl, hanem használjuk ki, és éljünk vele.

Megmutatja, hogyan éleszthetjük fel, irányíthatjuk és építhetjük fel életerőnket, amelyben egyesülünk a belső forrással, és segítségével felmelegítjük magunkat. Megmutatja, hogyan alakíthatjuk tüzünket szellemi tűzzé és teremtő esszenciává. Bevezet az átalakulás erejébe, és rávezet a magunkból kiinduló fejlődésre: vessük le néha-néha elöregedett külsőnket; minden vedlés után teljes lényünkben növekszünk. Megtanít a testünk szeretetére, és hogy miként használhatjuk az átalakulás eszközeként és a legmagasabb tudatállapot elérésére.

Megtanít hallgatni az ösztöneinkre és megérzéseinkre. Bevezet bennünket az energia spirális táncába, hogy megtaláljuk saját isteni ritmusunkat, és kibontakoztassuk erőinket. Arra bíztat, hogy néha vonuljunk vissza, hogy vele együtt bensőnkben fejlesszük tovább az erőket. Bevezet az élet bölcsességének könyvébe, engedjük, hogy átvezessen az árnyékon és a fényen. Ha elsajátítjuk medicináját, akkor minden területen nagy potenciállal rendelkezünk majd és felépíthetjük, irányíthatjuk és vezethetjük a gyógyító frekvenciát.

Pozitív oldal

Pozitív oldalát tekintve a kígyó hatalmi pálcánkat nyújtja felénk. Bevezet az élet nagy erőibe, amelyeket ő tart szemmel. A nagy istennő megtestesüléseként az ősi női misztikummal egyesít bennünket. Megtanít a kígyótáncra: ismerjük őt, így képesek vagyunk könyörögni az erőért, ezeket spirálisan felépíteni vagy feloldani, magunkat más állapotba hozni, és befogadni más birodalmak üzenetét, irányítani a vibrációkat és a hullámokat, hatalmas energiamezőt teremteni magunk körül, befolyásolni azokat az energiákat, amelyek termékennyé teszik mezőnket, és gyógyulást hoznak nekünk és másoknak is. Nem szabad visszaélni azokkal az erőkkel, amelyeket magában hordoz. Így megtanít a méreg használatára: gyilkolásra vagy gyógyításra. Utat mutat a földön, a földben és vissza a szellemi területekre.

Negatív oldal

Negatív oldalát tekintve a kígyó kétszínűséget, agresszivitást, féltékenységet, irigységet, gerinctelenséget, levertséget, feleselést, hátsó szándékot, fontoskodást, bizalmatlanságot, bosszúvágyat, szexuális vágyakozást, titkolózást, távolról irányított viselkedést, önfeláldozást, bénulást, saját erőnk beszűkülését, tudattalan hajtóerőt, vágyakat és függőséget jelent. Nagy félelmekre és visszaélésre utalhat.

További információk

A kínai asztrológiában a kígyó a hatodik a tizenkét jegy közül, ami a nyugati
asztrológiában a Skorpiónak felel meg. A kígyó évei a következők: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001… A kígyó bölcsességet, gyógyító erőket, humort, mélységet ad. Ezekben az években ellentmondásos tendenciák jellemzők: egyrészt kedvez az üzleti tevékenységnek és a kapcsolatoknak, másrészt viszont botrányt és meglepetéseket is tartogathat.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top