nlc.hu
Ezo
Madár

Madár

A madár eloldoz földi nézõpontból és elvezet a lélek halhatatlan világába. Szárnyai alatt egy felsõbbrendû látásmódot sajátíthatunk el. Ebbõl a szemszögbõl jobban felismerhetjük és megérthetjük az összefüggéseket.

Minden madár – fajtájától függően – különleges orvosságot kínál, és speciális dolgokra hívja fel a figyelmünket, amelyek jelentősséggel bírnak. Figyeljük meg, hogy milyen színű és hangú madár jön el hozzánk. Egy madár mindig új irányokat és harmóniát jelent, erőt ad a repüléshez. Szárnyain új horizontok nyílnak meg számunkra, új ismeretek áramlanak hozzánk, amelyek arra buzdítanak, hogy kerekedjünk fölül saját magunkon.

Kövessük madarunk üzenetét, engedjük, hadd kínáljon fel gyógyírt számunkra. Kérdezzük meg, hogy segítő állatként, egy másik világ követeként vagy erőállatként jelent meg előttünk. Figyeljünk arra, hogy mit akar mutatni. Lépjünk kapcsolatba képességeivel, kövessük tanácsait, mert egyenesen a Nap városából érkezett hozzánk.

Pozitív oldal

Pozitív oldalát tekintve egy madár akkor bukkan fel a világunkban, ha emlékeztetni szeretne az isteni forrásra, a lét könnyedségére és ennek a világnak a fényére. Visszaadja lelkünk erejét és talán egy elveszett részét is. Elcsiripeli az erődalunkat vagy a lélekdalunkat, hogy felélessze a bennünk lévő energia halhatatlan részét. Arra buzdít, hogy vegyük észre az élet körforgásának nagyobb összefüggéseit. Emlékeztet arra, hogy képesek vagyunk repülni, szárnyakat kölcsönöz, felemel bennünket. Arra szólít fel, hogy kvalitásait olvasszuk bele az életünkbe, énekeljünk, nevessünk, táncoljunk, és fogjuk fel életünket játékosan és könnyedebben. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy figyeljünk bizonyos erőkre, és biztosítsunk nekik helyet az életünkben. Vele képesek vagyunk fénnyel teli erőket, például angyalokat behívni az életünkbe, ezáltal megnövekszik a rezgése, és meg tud változni. Arra ösztönöz, hogy hagyatkozzunk lelkünkre, szellemi vezetésünkre, és kövessük őt.

Negatív oldal

Negatív oldalát tekintve a madarak beképzeltséget, gyötrő lelki vágyódást, valamint a lélek sérüléseit szimbolizálják és hajlamot arra, hogy nem akarják érinteni a tények talaját, nem akarják felfogni az igazságot, csak a fényt látják, az árnyékot nem hajlandók érzékelni, nincsenek ténylegesen jelen.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top