nlc.hu
Ezo
Auraszóma

Auraszóma

Az auraszóma egy új, különleges színterápiás kezelési módszer, ami az egész világon elterjedt. Különféle megbetegedéseink kezelésére, gyengébb képességeink erõsítésére, testi és lelki fájdalmaink enyhítésére fejlesztették ki.

E különleges színterápiás kezelési módszer neve Vicky Wall gyógyszerésznek és pedikűrösnek meditálás közben jutott eszébe egy nap 1984-ben. Azóta az
auraszóma színterápia elterjedt az egész világon, több ezer ember tanulja meg, hogyan kell gyakorolni, és még ennél is több vásárolja és használja termékeit.


Egyensúlyüvegek

A színterápia más módszereihez hasonlóan az auraszóma is az egyensúly szabályait alkalmazza, és színes folyadékkal teli üvegeit egyensúlyüvegeknek nevezzük. Ezekben a folyadék két rétegben helyezkedik el; a felső réteg olajokból és eszenciákból áll, míg az alsó gyógynövények oldatából. Amikor összerázzuk, a két folyadék olyan emulziót alkot, amit a bőrbe masszírozhatunk. Innen bekerül a véráramba, és végül a test bizonyos szervei által közvetlen kapcsolatba kerül a csakrákkal. 







A csakrák








Kattints a képre a nagyobb méretű változatért!
Minden egyes csakrának megvan az egyensúlyüveg megfelelője, melynek színei segítik az energiafolyam áramlását és a megfelelő testrészek energia-egyensúlyának helyreállítását. Ezeken kívül létezik számos olyan egyensúlyüveg is, amelynek színkombinációit különféle megbetegedések kezelésére vagy különféle képességek fokozására fejlesztették ki.
 
Auraszómaszín-olvasás
 
Az egyensúlyüvegek több – testi, érzelmi, szellemi és lelki – szinten működnek. Amikor auraszómaszín-olvasáson veszünk részt, akkor ki kell választanunk négy üveget az egész sorozatból. Az intuíciónkra támaszkodva ösztönösen azokat választjuk, amelyekhez valamilyen okból vonzódunk.

Az üvegek kiválasztása


Az első választott üveg a felvállalt célt jelképezi, a második pedig azt, hogy milyen akadályokat kell legyőznünk ezek megvalósításához. A harmadik üveg a jelenlegi állapotunkat szimbolizálja, a negyedik pedig feltárja, hogy mit tartogathat számunkra a jövő. Vicky Wall szavaival élve: a négy üveg együttesen alkotja a „lélek tükrét”.








A választás megvitatása


Ezek után megbeszéljük választásunkat egy auroszómás színterapeutával, aki segít a választott színeket testi, szellemi jólétünkre, valamint érzelmi és lelkiállapotunkra vonatkoztatni. Ennél a pontnál a terapeuta megkér minket, hogy erőteljesen rázzuk össze az üvegeket úgy, hogy a két réteg jól összekeveredjen. Ezzel a tevékenységgel saját energiáinkat is belevisszük az üvegek tartalmába, növelve gyógyító hatásukat.











Kíváncsi vagy a színek összefüggéseire, gyógyhatásukra?


Kérdezd Dr. Fogassy Katalin Aura-Soma konzulens, színterapeuta szakértőnket! Szeretettel várja a Nők Lapja Cafe olvasóinak kérdését!

Katalint itt kérdezheted »




 




 


 
Az üvegek összerázása


Ha egészségi állapotunk megfelelő, akkor a keletkezett buborékok hamar leülepednek; ha viszont nem, akkor a folyadék homályossá válik, és a kitisztulás hosszabb időt vesz igénybe. Ezután a terapeuta azzal kapcsolatban ad tanácsot, hogy miként használhatjuk legjobban az üveget. A módszerek között megtalálhatjuk a keverék bőrbe masszírozását, hogy minél jobban magunkba szívhassuk a színek energiáját. Az is hatékony lehet, ha elhelyezzük otthonunkban vagy irodánkban az üvegeket, és csupán látványukra, illetve közelségükre támaszkodva merítünk gyógyhatásukból.











Stephanie Norris: Színterápia

 





Cikkünk a Színterápia című könyvből közöl részletet. A gyönyörűen illusztrált zsebkönyv minden egyes színt részletesen tárgyal tulajdonságaival együtt, és felfedi a színterápia működésének titkait. A színterápia módszereiről szóló fejezet tanácsokat ad a terápia otthoni alkalmazásával kapcsolatban, beleértve a színvizualizációt, a színesfény-terápiát, a színmeditációt és a színtáplálkozási terápiát. A könyvben egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat is.

Ár: 1330 Ft
Kiadó: Scolar Kiadó »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top