Ezo

A kíváncsi Ikrek





Milyen nő vagy?

Nyughatatlan és kíváncsi a természeted, mindenhol ott kell lenned. És ez az ott folyton máshol van. Éppen ezért még a lakhelyedet is az átlagosnál gyakrabban változtatod. Szeretsz jól értesült lenni, mindenről tudni, de te magad is közlékeny vagy, nem tartod magadban az információkat. Nagy a tudásszomjad, örömmel érvelsz, vitázol, kiértékelsz, elemzel. Mások állításaihoz viszont alapvetően szkeptikusan állsz. Élénk fantáziád olykor átcsaphat füllentésekbe, de mindezt csak azért teszed, hogy még több érzelmi színt vigyél a történeteidbe.
Általában sok mindent csinálsz egyszerre: nálad teljesen normális, hogy tévét nézel, újságot olvasol, és még az interneten is utánanézel a híreknek. Miközben viszont örökösen az újdonságokat keresed, hajlamos vagy a felszínen maradni, egyszerűen nincs időd elmélyülni semmiben.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Alapvetően gondtalan és derűs vagy, imádsz játszani a szerelemben is.
Bájos személyiségeddel könnyedén kötsz ismeretségeket, sőt, kifejezetten szeretsz flörtölni, kedveled a kötetlen viszonyokat. Mindig új izgalmakat keresel.
Nem tudsz egyedül lenni, szükséged van a társaságra, igényled az állandó emberi kapcsolatokat. A saját gondjaidról nem veszel tudomást, vagy nem szívesen osztod meg a környezeteddel, mások problémáiról viszont örömmel fecsegsz.
A felületes viszonyokon túl érzelmileg nehezen megközelíthető vagy. A párkapcsolatodban sem igazán tudod megélni a mélységet, talán azért is, mert az érzelmeid állandóan változnak. Mindezek azt eredményezik, hogy ritkán adódnak igazán komoly kötelékek az életedben. Ha mégis, akkor azok többnyire az eszeden át vezetnek a szívedig.


Így éled meg az anyaságot

Nálad semmi sem kötelező. Sosem aggódsz fölöslegesen a családodért. Mindennap érdeklődsz a gyermeked iránt, és bármikor kész is vagy őt meghallgatni, de nem érzed úgy, hogy neked kellene megoldanod a problémáit, vagy hogy állandóan a védelmedre szorulna. Mindenre van válaszod, sosem hagyod a kérdéseit parlagon. Szereted kiokosítani, figyelmét az összefüggésekre irányítani.
Inkább baráti viszonyt alakítasz ki vele már kiskorától fogva, ahelyett hogy a tradicionális, tiszteleten, tekintélyelvűségen alapuló anya-gyermek kapcsolatot szorgalmaznád. A kívülállók szemében, látszólag, inkább hűvös anyának mutatkozol.


Mit vár tőled az Ikrek Holdjegyű férfi?

Mivel lassan állapodik meg valaki mellett érzelmileg, és még nehezebben köteleződik el, vagy dönt, sok időt kell adnod neki, és még így is előfordulhat, hogy tíz év együttélés és három gyerek után sem akar oltár elé vezetni. Ám előnyre tehetsz szert, ha kielégíted intellektuális igényeit.
Meg kell szoknod, hogy imád az éjszakába nyúlóan beszélgetni, tehát jó hallgatóságnak kell lenned. De valószínűleg nem fog nehezedre esni, mert nemcsak szeret, de jól is mesél, s mondanivalóját nagy érzelmi ívekkel fűszerezi. És még egy fontos dolog: a féltékenykedés kizárva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top