nlc.hu
Ezo
A megbízható Szûz

A megbízható Szûz





Milyen nő vagy?

Mindenekelőtt szorgalmas, fegyelmezett és praktikus vagy, ami nemcsak a munkádra, de az egész életvezetésedre is igaz. Nagy hangsúlyt helyezel a korrektségre, a jó modorra, ezért nem kétséges, mennyire lelkiismeretes vagy, legyen szó a szakmádról vagy kapcsolataidról.
Érzelmeidben és a környezetedben mindig rend uralkodik, nálad nincs helye a kuszaságnak. Szereted, ha szükség van rád, ha valakinek segíthetsz. Önfeláldozásodért cserébe nem vársz köszönetet, csak megbecsülést. Szeretsz mindenáron hasznos lenni. Óvatos vagy, inkább a háttérből figyeled a dolgokat, társaságban tartózkodóan viselkedsz. Sőt, időnként túlságosan félénknek tűnsz mások szemében. Talán azért is, mert nehézséget okoz számodra, hogy spontán és toleráns legyél.
A bánat, az elmúlás érzését egyszerűen képtelen vagy feldolgozni, sokkal tovább nyomaszt, mint általában másokat. Hajlamos vagy előle mentsvárként a munkába menekülni. Egészségesen, visszafogottan, és szerényen igyekszel élni.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Párkapcsolatodban megbízható és gyakorlatias vagy. Időnként azonban még a szerelmeddel szemben is túl hűvösen viselkedsz. Magasra állítod a mércét, ha arról van szó, ki felel meg neked. Szigorúak az elvárásaid, és ritkán vagy elnéző. Inkább egyedül maradsz, ha valaki nem felel meg az igényeidnek, de nem kötsz kompromisszumot.
Pillanatok alatt átlátod, hogy a párodnak hol a gyenge pontja, kritizálod is miatta, nem törődve azzal, hogy mennyire megbántod vele. Úgy gondolod, hogy te csak az objektív igazságot mondtad ki.
Mivel uralkodsz magadon és az érzéseiden, a párod számára sem mindig egyértelmű, hogy szereted. A szexualitás nem elsődleges szempont nálad, sokkal fontosabb, hogy tisztességes, rendes és megbízható férfit találj, akivel biztonságban érezheted magad.


Így éled meg az anyaságot

A legszorgalmasabb anyatípus vagy, aki, mivel uralkodik önmagán, ritkán borul ki a családja vagy mások szeme láttára. Mivel szeretsz gyűjtögetni, minden kis apró emléket elteszel, ami a családodhoz köt.
Mindig figyelsz arra, hogy a kicsik egészségesen táplálkozzanak, akár naponta többször is vegyenek tiszta ruhát. Fontosnak tartod, hogy eljárjanak mozogni, és rendszert vigyél a hétköznapjaikba. De elvárod tőlük is, hogy megfeleljenek a szabályaidnak.
Komoly háziasszony vagy, folyton teszel-veszel a ház körül. Otthonodban minden ragyog, rend van, és a vasárnapi ebédnél zöldség és gyümölcs is biztosan kerül az asztalodra, a fittség jegyében.


Mit vár tőled egy Szűz Holdjegyű férfi?

Tudj elmélyülni a részletekben, mert ő imád azokkal foglalkozni. Gyakran el is veszik bennük, és a nagy összefüggéseket nem látja át. Ha te ezt megteszed helyette, hálás lesz érte, néha ugyanis óvatosan terelgetni kell.
Ne késs el a randevúkról! Ha pedig felhívod a lakásodra, előtte rakj rendet, és alaposan takaríts ki, különben nem biztos, hogy látod még. Mivel a végtelenségig precíz és rendmániás, ne csodálkozz azon se, ha egy napon arra térsz haza, hogy a szekrényedben szín szerint sorakoznak a ruháid, és betűrendben állnak a polcon a lemezeid.
Ha hétvégi kiruccanást tervezel, csak olyan helyben gondolkodj, ahol tisztaság van. Nem biztos, hogy veled fog tartani, ha sátorozásra hívod, ott ugyanis lehetetlen az olyan higiéniás viszonyok kialakítása, amilyenre igénye van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top