Ezo

A titokzatos Skorpió





Milyen nő vagy?

Egyszerre vagy lenyűgöző, szenvedélyes, de időnként rosszindulatú is. Előtted semmi nem maradhat titokban. Minél rejtélyesebb egy ember, egy terület, egy feladat, annál szívesebben és odaadóbban foglalkozol vele, mivel intuitív képességekkel bírsz. Hihetetlenül kitartó, szívós vagy. Amit a fejedbe veszel, arra egy életen át tudsz várni.
Kíváncsi az alaptermészeted, főleg a misztikumok világára vagy nyitott. Személyiséged mágikus hatású, tekinteted mélységekről árulkodik. Ez részben azért is van így, mert nem szívesen mutatsz meg magadból bármit is a külvilágnak. Bár te magad zárkózott vagy, szívesen kutakodsz mások lelkében, mint egy jó pszichológus.
Mindenért keményen megdolgozol. Azért is, hogy magad oldd meg a problémáidat, mert nem szeretsz segítséget kérni. Ha valami sokáig nem sikerül, hajlamos vagy mély depresszióba zuhanni.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Ellenállhatatlanul és csábítóan tudsz viselkedni a férfiakkal. Vágyaid néha még ijesztőek is lehetnek, izgat, vonz minden, ami tabu. Határozott és lenyűgöző személyiséged erős szexuális vággyal párosul, gyakran hamarabb kerül egy férfi az ágyadba, mint hogy megtudnád a vezetéknevét.
Számodra természetes, ha a párodat függővé teszed magadtól, és birtokolhatod őt. Feltétel nélküli odaadást vársz tőle az első perctől kezdve. Szélsőségesen féltékeny vagy. Társadat gyakran betegesen ellenőrzöd, váratlan helyzeteket teremtesz, hogy rajtakaphasd, még akkor is, ha nincs konkurencia a láthatáron. Elképzelhetetlennek tartod, hogy a hosszú póráz elvét kövesd vele szemben.
Ha megbántanak, nemcsak egyszerűen haragtartó vagy, de kíméletlenül bosszúálló is tudsz lenni. Kivárod azt az alkalmat, amikor leginkább fáj az illetőnek, ha revansot veszel rajta. Mikor nem elég erős a férfi, aki melletted él, provokálni kezded, keresed az összeütközési lehetőségeket.
És ha nem állja ki a próbát, rátermettebb pasi után nézel.


Így éled meg az anyaságot

Gyermekként intenzív kapcsolatot igényeltél az anyukáddal, ezért érzelmileg te magad is erősen kötődsz a gyermekedhez. Mindent tudni akarsz róla, nem hagyod, hogy titkai legyenek. Hajlamos vagy nélkülözhetetlenné tenni magadat a számára, hogy kialakítsd a függő viszonyt vele is.
Elvi kérdésekben kérlelhetetlen és következetes vagy. Támogatod a kicsiket, de vigyáznod kell, hogy erős személyiséged ne nyomja el őket. Egész életedet végigkíséri, hogy nem igazán tudsz elválni a gyermekedtől. Érzékeny vagy a családon belüli hangulatváltozásokra, és ösztönszerűen cselekszel.


Mit vár tőled a Skorpió Holdjegyű férfi?

Mindenáron meg akarja tartani azt a partnert, akit egyszer kiszemelt magának. Ezzel párhuzamosan bármikor képes ölre menni a kapcsolatáért.
Nagy hangulatváltozások jellemzik, főleg a szerelem mezején, ezért meg kell tanulnod ezekhez alkalmazkodni. Vigyázz, hogy mit ígérsz, mit mondasz neki, mert nála mindennek jelentősége van, és mélyen átéli az érzéseit.
Érdemes béketűrően közelíteni hozzá, és nem kell folyton komolyan venni, amit mond, mert dühében gyakran megbánt másokat. Sajnos el kell fogadnod, hogy alapvetően nem monogám típus, egész életében kapható lesz kis kalandokra. Ugyanakkor szívós, kitartó és mély érzésű, aki jól bírja még a legkeményebb megpróbáltatásokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top