nlc.hu
Ezo
Az együttérzõ Halak

Az együttérzõ Halak





Milyen nő vagy?

Gazdag fantáziájú, kreatív, mások érzéseire különösen érzékeny vagy. Túlságosan elmélyülhetsz a saját álomvilágodban, és elveszted a realitásérzékedet, ezért sokszor csak sodródsz az árral. Szeretsz verseket írni, naplót vezetni vagy bármilyen módon lelkizni, hogy saját összekuszálódott gondolataidat összegezhesd. Gyermekkorod óta jellemző rád a félénkség, a szégyenlősség.
Vonzanak az erős, domináns emberek, de a határozott nézetek is. Sajnos emiatt könnyen áldozatul eshetsz akár még egy vallási szektának is, de naivitásodat, önmagad feláldozását gyakran kihasználják a környezetedben élők is. Nehezen találod meg a saját álláspontodat, még az „én” szót is ritkán mondod ki. Feltűnően lassan válsz függetlenné.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Érzékeny és kifürkészhetetlen vagy. Erős beleérző képességeddel és intuícióiddal megérzed a másik vágyait, amit kitűnően tudsz kamatoztatni a párkapcsolataidban. Odaadó, könnyen alkalmazkodó és megbocsátó vagy. Egyrészt, mert olyan erős benned a szerelmedhez tartozás vágya, másrészt, mert a szíved mélyén szívesen tetszelegsz a mártír szerepében. Általában az erős személyiségű férfiak vonzanak, ám nagy az esély arra, hogy ők érzelmi függőségbe fognak sodorni, és kiszolgáltatottá tesznek. Például olyasmit is megcsinálsz a párodért, amit szíved szerint nem tennél, csak azért, hogy őt boldognak lásd.
Mélyen éled meg az érzéseket, végtelenül együttérzel a másik gondjával-bajával. Ám éppen ezért ingatag a hangulatod, gyakran vagy szeszélyes, labilis és befolyásolható.


Így éled meg az anyaságot

Finom érzésű, önfeláldozó anya vagy, aki óvja kicsinyét, és toleráns vele szemben. Örömmel áldozod fel magad a gyermekedért, sőt, minden búját, problémáját magadra is veszed. Kifinomult hatalmat gyakorolsz felette, ha valami nem tetszik neked, megpróbálsz bűntudatot kelteni benne. Aztán ha a gyerek visszatér, vagy belátja, hogy igazad volt, azonnal boldogan megbocsátasz neki. Ezek után természetes, hogy nehezen engeded el a fészekből.
Mivel jól megérzed a rejtett képességeket, hamar megfelelő irányba tudod terelni a kicsiket. A család alapköve nálad a szeretet és az elfogadás.


Mit vár tőled a Halak Holdjegyű férfi?

Tele van érzelemmel, szeretettel. Végtelenül kedves és szerény, sosem csinál semmit ártó szándékkal, de ugyanezt tőled is elvárja. Mivel bízik benned és az alapvető emberi jóságban, ha megérzi rajtad a negatív, sötét gondolatokat, hazugságokat, csalódik, és depresszióba is eshet.
Meg kell tanulnod követni a kedélyhullámzásait. Segíts neki abban, hogy képes legyen megtartani a megfelelő távolságot a környezetével, nehogy belebetegedjen mások gondjaiba.
És az sem árt, ha gyakorlatias és realista vagy, hogy a hétköznapi életben is tudd terelgetni, mert a szürke valóság egyáltalán nem az ő terepe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top