nlc.hu
Ezo
Novemberi holdnaptár

Novemberi holdnaptár

Ebben a hónapban az égitestek nagy része még a Skorpióban van, de sor kerül november végén a Jupiter állatövijegy-váltására. Emiatt kiegyensúlyozottabbnak érezzük majd magunkat, és az emberi kapcsolataink is javulni fognak.






Növő Hold: november 1–4. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.

 


 


 


 


 


 


 


November 1., 2.

Növő Hold a Halakban

Érzékenyebb leszel, mint a korábbi napokban, könnyebben elsírod magad, és a szívedre veszed azokat a dolgokat is, amelyeket korábban talán meg sem hallottál. Mások problémái iránt is fogékonyabb vagy, átérzed azokat, magadra veszed terheiket, és ezek nyomasztanak.

Szerelmi kapcsolatban váratlan fordulatra van kilátás, talán azért, mert megérzed, illetve rájössz arra, hogy mi a kedvesed problémája, mi nyomasztja őt, és kiderül, nem veled van a baj. Ez elfogadóbbá tesz, és a viszony új kerékvágásban folytatódik.


November 3., 4.

Növő Hold a Kosban

Nem árt, ha tudod, hogy naponta a bőröd sejtjeinek mintegy négy százaléka pusztul el, és ahogyan a fák levele elszárad, lehullik, ugyanúgy a bőr is szárad és elhal. Amitől a lábadon a bőr pikkelyes, a dekoltázson ráncos, az arcodon szürkés színűvé válhat. A radírozás lényege, hogy leválaszd ezt a felső hámréteget, és felszínre kerüljön az új, friss, puha bőrréteg. A testedre használj durvább szemcséjű radírt, az arcodra radírmaszkot, amelyet ne dörzsölj, hagyd megszáradni, és tíz perc után töröld le. A legérzékenyebb bőrrel is csodát tesz.










Telihold: november 5.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 

November 5.

Telihold a Bikában

Már csak az hiányzik, hogy nyomozgatni kezdj, és féltékenységi rohamokban törj ki. Az irigység érzése is felmerülhet benned, amelyet le kell győznöd, mert aki iránt ezt érzed, nem teljesen boldog, és talán rendelkezik azzal, amivel te nem. De neked is vannak olyan tulajdonságaid vagy lehetőségeid, amelyek miatt mások irigyelnek.

Kerüld ma a jósokat, mert a pénzedet akarják.

A csokoládé vagy az egyéb édességek fogyasztása ma engedélyezett, mert ezzel levezetheted a benned felgyülemlett feszültséget, és áldozhatsz az asztali örömök oltárán.










Fogyó Hold: november 6–19. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.



 


 


 


 



November 6.


Fogyó Hold a Bikában

A mai napon olyan kellemes meglepetésben lesz részed, amelyre talán nem is számítottál. Az emberek kedvesek lesznek veled, és te pontosan tudni fogod, hogy ki az, aki ezt érdekből teszi, és ki az, aki szívből beszél.

A szerelemben csalódottnak érzed magad, talán azért, mert túlságosan nagy elvárásaid voltak vele szemben, és a saját vágyaidat láttad benne.

A pénzedre ma jobban vigyázz, mert meglophatnak, vagy értéktelen dolgot sóznak rád, esetleg olyanra beszélnek rá, amivel „levesznek”.


November 7., 8.

Fogyó Hold az Ikrekben

Olyan emberrel találkozol, akinek be nem áll a szája, és az idegeidre megy. Ráadásul ostobaságokat beszél, és ez téged most jobban zavar, mint máskor.

Utazáskor találkozol egy olyan személlyel, akiről nem tudod levenni a szemed, aki megbabonáz, és akivel később, egészen elképesztő helyzetben fogsz majd találkozni. Kedvez az idő a hivatalos ügyek intézésének, és ma megmutathatod, hogy milyen jó színész vagy, mert mindent el tudsz játszani, amit akarsz.

Ideje lenne beszerezned egy új alapozót, amit úgy vásárolj meg, hogy ne a kézfejeden próbáld ki, hanem az állvonalra húzz egy-egy vonalat a kiválasztott két-három árnyalatból, mert ha itt észrevétlen a smink, akkor az egész arcon az lesz.


November 9., 10.

Fogyó Hold a Rákban

Ha érdekel a karma, szeretnéd megtudni, hogy hányféle fajtája van, a születésedkor te melyiket örökölted az őseidtől, és mit látnál akkor, ha levetítenék az előző életeid filmjeit, vedd meg az e heti Nők Lapját, amelyhez ajándékba kapsz egy karmafüzetet. Még azt is megtudod belőle, hogy melyik hollywoodi sztárnak mi a karmája és mi a karmikus kötelessége.

Tudtad, hogy az ásítás a mély levegővétel legtermészetesebb formája? Ezért ne izgasd magad, ha sokszor ásítasz, mert ez felfrissít, oxigénnel látja el az egész szervezetet, és serkenti a vegetatív idegrendszert.


November 11., 12., 13.


Fogyó Hold az Oroszlánban

Csak semmi erőszakoskodás, ha tudod, hogy mit szeretnél az ágyban, akkor ezt szóval és tettel is add a kedvesed tudomására. De vigyázz arra, hogy ne parancsoló stílusban add ezt elő, mert tönkreteheted az élvezetet. 

Tudtad, hogy a búzafű nemcsak a hosszú élet titkát, az egész tiszta forrását jelenti, hanem remek kiegészítője a fogyókúrának? A csodás elixír íze sajnos önmagában nem túl kellemes, de ha friss gyümölcslével kevered, fantasztikus!


November 14., 15.

Fogyó Hold a Szűzben

Találkozhatsz egy igazán egoista emberrel, aki az első látásra nem tűnik önzőnek, sőt éppen sármosnak, barátságosnak látszik, nem fukarkodik a bókokkal, a dicséretekkel, játssza a megértőt, de csak addig, amíg tudsz neki valamit nyújtani. Ez a valami lehet a pénzed, a kapcsolataid, de az is lehet, hogy csak az időd és az energiád kívánja elvenni.

A szerelemben ma nagy jelentősége van a bőr cirógatásának. Nem kell masszőrnek lenned, mert most a kéz és a bőr közötti gyengéd párbeszéd a lényeg, amelytől felforrósodik a test és felmelegszik a lélek.


November 16., 17., 18.

Fogyó Hold a Mérlegben

A gyengéd csábítás művészetéhez nemcsak a finom illatok, a lédús, édes trópusi gyümölcsök, a takaró alatti összebújások tartoznak, hanem az érzéki sztriptíz is. Ha erre nem mersz vállalkozni, mert úgy érzed, hogy nem vagy tökéletes, akkor itt az ideje, hogy alakformálásba és intenzív szépségápolásba kezdj. Egyébként a test tökéletlensége miatti félszegség vagy szégyenérzet feloldásában segít a csavart gyertya, amelynek lágy, selymes, fűszeres sárga fényétől hibátlannak látszik a bőr, és a titokzatosság fátylát is magad köré vonhatod. Egyébként ami biztosan bejön, az a szűzies, csipkés fehér fehérnemű!


November 19.

Fogyó Hold a Skorpióban

Megvehetnéd a Víz gyógyító ereje című könyvet, amelyben csodálatos képekkel és kutatási eredményekkel bizonyítják, hogy a víz milyen mértékben tükrözi a gondolatokat, az érzéseket. Milyen a víz akkor, amikor azt mondod, köszönöm, és milyen akkor, amikor azt mondod, nem szeretem.

A magnézium a stressz igazi ellenfele, ha kikészültek az idegeid, vagy nem tudsz kikapcsolódni, akkor magnéziumra van szükséged, amely olyan a fáradt, kimerült idegeknek, mint egy nyugtató párna.










Újhold: november 20.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 




November 20.

Újhold a Skorpióban

Mágikus képességek birtokában vagy, belelátsz mások gondolataiba, megérzed, mit akarnak, érzed a körülötted lévő láthatatlan energiákat. Viszont nehezebben jön álom a szemedre, ami nem csoda, hiszen rendkívül hajszolt tempóban élsz, a munkahelyeden is túl sok teher nyomja a vállad. Ügyelj legalább arra ma, hogy ne falatozz lefekvés előtt, mert így a gyomrodnak éjszaka is dolgoznia kell, ami zavarja a pihenést.







Növő Hold: november 21–30. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.

 


 


 


 


 


 


 


November 21., 22., 23.

Növő Hold a Nyilasban

Szerencsésnek érezheted magad baráti kapcsolat miatt, talán még különböző előnyöket is élvezhetsz általa. Nemcsak támogatjátok egymást, hanem mivel hasonló problémával küzdötök, a lelketek is még közelebb kerül egymáshoz.

Utazás miatt tele vagy izgalommal, és talán ezért még olyan dolgokat is vásárolsz, amelyre egyébként nem lenne szükséged.

Ha még nem próbáltad a vízigimnasztikát, akkor itt az ideje, amihez még úszástudás sem szükséges, ami alaposan megmozgatja a csípődet és munkára fogja a futóműveidet.


November 24., 25.

Növő Hold a Bakban

Érdemes lenne már most ajándéklistát készíteni, mert így garantáltan nem fogsz kifutni a pénzből, és nem kell kölcsönt kérned. Szuper ajándék, mert korosztálytól függetlenül mindenki örül a csakralámpának, amelynek a színe folyton változik, és segít a csakrák egyensúlyának megteremtésében. Megrendelheted a www.nlkonyvplusz.hu oldalon.


November 26., 27.

Növő Hold a Vízöntőben

A legegyszerűbb memóriafejlesztő gyakorlat, ha odafigyelsz arra, hogy mit hova tettél. Amikor nem találod a kulcsod, rögtön arra gondolsz, hogy biztosan elvesztetted, pedig ha egy kicsit figyelmesebb vagy, emlékszel rá, hogy a kabátzsebben van, vagy a konyhaszekrényen hagytad-e. A könnyen elveszthető tárgyakat célszerű ugyanazon a helyen tárolni.

Szerelmi kapcsolatot viszont ne erőltess, ha ő nem akarja, akkor hagyd békén, ne csüngj és lógj rajta.


November 28., 29., 30.

Növő Hold a Halakban

Valaki nem mond igazat, és ez rosszulesik neked. De valaki lelki eltávolodása is fáj, mert nem érted, hogy mi az, ami miatt így viselkedik. Kutatsz az emlékezetedben, de nem találod a sértést, a bántást, és azt is tudod, ha nyíltan rákérdeznél, nem adna őszinte választ. Azt mondaná, sok a dolga, most nem ér rá. A csillagállások szerint megbánta, hogy kiadta a titkait, és ez az, ami miatt nem akar most veled szóba állni. Hagyd őt, majd jön még a te utcádba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top