nlc.hu
Ezo
Ha a sorsszámod egyes

Ha a sorsszámod egyes

A sorsszám megmutatja, életutadon milyen nehézségekre számíthatsz, s miként tudnál könnyebben boldogulni. Az életed során kapott lehetõségeket sorsszámod alapos ismeretével tudatosan befolyásolhatod.




 1-es sorsszám








A vezetés lehetőségével születtél a földre, tegyél is meg mindent azért, hogy be is tölts valamilyen fontos, irányító szerepet életed során. Akkor érzed jól magad a bőrödben, ha valami különleges dolgot vihetsz véghez, a mindennapos rutin nem neked való. Légy határozott, merj belevágni az ismeretlenbe. Ha nem teszed, és visszahúzódsz a csigaházadba, az könnyen bukáshoz vezethet. A sors számtalan alkalommal fogja segíteni utadat, támaszkodj a magad erejére, ne függj senkitől. Ajánlatos terveidet kis lépésekkel, apránként végrehajtani, légy nagyon következetes, valamint kerüld el azt, hogy másokon uralkodj! Meg kell tanulnod a vezetés és az uralkodás közti különbséget.

Vissza a cikk elejére »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top