nlc.hu
Ezo
Februári holdnaptár

Februári holdnaptár

Karmikus, elõzõ életekre visszanyúló találkozások lehetõségét jelzi, hogy februárban a Vénusz és a Mars egyszerre fogják be a Szaturnuszt. Ebben a hónapban régi kapcsolatodat, életformádat is megváltoztatod.






Növő Hold: február 1.







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 


 


 


 


 
Február 1.


Növő Hold az Oroszlánban


Memóriád csúcsformában lesz, mindenre emlékszel, amit korábban megtanultál vagy ami történt veled. Remekül kommunikálsz, ezért intézheted az ügyes-bajos dolgaidat frappánsan, és megszerezhetsz egy nagyon jó munkát.


Légy tisztában azzal, hogy a gondolatnak milyen nagy hatalma van. Gyakorold is a gondolat erejét: küldd el mindazt szóban az univerzumba, amire vágysz. Vagyis mondd ki többször azt, amit meg akarsz valósítani, de úgy, hogy ne hallja senki.










Telihold: február 2.

A Nap és a Hold egymással szemben áll, a Nap fénye megvilágítja a Holdat.
A Hold ereje teljében van.

A szőnyeg alá söpört, altatott ügyek ismét napvilágra kerülnek, a nagyfokú érzelmesség nyugtalansággal párosul. Telihold előtt egy-két nappal az emberek már feszültek, erőszakosabbak, megnő a balesetek, a közlekedési dugók száma, a kutyák jobban harapnak, és sokan álmatlanul forgolódnak. Telihold idején felszínre kerülnek a legrosszabb tulajdonságaink. Viszont testünk több kalóriát éget el.


 


 


 


 


 


 


 


Február 2.


Telihold az Oroszlánban


Türelmetlenné válsz a mai napon, mert egyszerűen torkig vagy a rutinnal, a régi dolgokkal. Újra vágysz, de még nem tudod pontosan, hogy mire, vagy nem kristályosodott még ki benned, hogyan is kellene az újat megvalósítanod. Csak törd a fejed, és gondolkozz rajta, járj nyitott füllel, mert rá fogsz jönni, hogy mit kell tenned, és ami még lényegesebb, hogy kivel! Mert valakivel közösen érhetsz majd el az új vállalkozásban sikert.


A szerelemben szerencsés vagy, mert érzed, hogy a kedvesed olyannak szeret, amilyen vagy. Ha a szinglik életét éled, ezen a hétvégén megismerkedhetsz azzal a személlyel, akivel tökéletes lesz a szex.










Fogyó Hold: február 3–16. között

Telihold után következő szakasz, amikor a Hold árnyoldala válik nagyobbá. A fogyó Hold olyan, mint a kilégzés. A test frissebb, energikusabb, a víz és a salakanyagok leadása könnyebb. A fogyó Hold idején kezdett dolgokat könnyebben elvégezhetjük, de közben számtalan változással kell számolnunk, vagy önmagunk fogjuk terveinket menet közben átalakítani. Az eredmény tartósságában sem bízhatunk.

 


 


 


 


 



Február 3.


Fogyó Hold az Oroszlánban


Ma elszaladhat veled a ló, ha vásárlásról van szó, mert több bóvli is kerül a kosaradba. Ezért jobb lenne, ha nem is mennél vásárolni, vagy ha ez elkerülhetetlen, akkor inkább csak annyi pénzt vigyél magaddal, amennyiből kijön egy kapucsínó.


Új ismeretségből barátság lesz, és ebből a találkozásból mindketten sokat fogtok lelkileg, szellemileg és anyagilag profitálni.


Február 4., 5.


Fogyó Hold a Szűzben


Csak semmi lustálkodás! Vedd kézbe a lakást vagy a szobádat, és tegyél rendet. Vehetnél egy feng shui könyvet, vagy megnézheted a neten a feng shui oldalakat, és az ebben tanácsoltak szerint alakíthatnád át a lakóterületedet. Ha ehhez nincs kedved, vagy nem is hiszel az egészben, akkor legalább törölj le mindent, dobáld ki azokat a cuccokat, amelyek nem kellenek, és minden olyan tárgytól is szabadulj meg, amelyekhez kellemetlen emlékek kötnek. Például annak a szeretőnek vagy barátnak, barátnőnek az ajándékaitól, aki csalódást okozott neked. A munkahelyeden pedig légy lelkes, mert cégednél leépítések lesznek, és aki pozitív, az marad.


Február 6., 7., 8.


Fogyó Hold a Mérlegben


Készülhetnél már az egy hét múlva következő Valentin-napra, akár van kedvesed, akár nincs. Elmehetnél egy kozmetikába, és kipróbálhatnád a kristálykollagén maszkot, amitől a bőröd olyan tiszta lesz és úgy fog ragyogni, mint a hegyikristály.


A meglévő párkapcsolatokban cirkusz várható, mégpedig azért, mert a partnered úgy érzi, nem kap elegendő szabadságot. De előfordulhat, hogy a cirkusz azért következik be, mert felbukkan az a bizonyos harmadik, akivel a karma láthatatlan szálai kötnek össze…


Február 9., 10.


Fogyó Hold a Skorpióban


Be kell szerezned néhány dögös fehérneműt, akár régi kedvesedet akarod visszahódítani, akár az újat akarod elvarázsolni! Viselj testre simuló cuccokat, még akkor is, ha van a popódon vagy a csípődön egy kis hájréteg, mert ez lehet, hogy téged zavar, de akit magadhoz akarsz láncolni, az ezt észre sem veszi. Viszont őrülten szexinek fog találni.


Ha sportolsz, ne űzd ezt most keményen, mert izomhúzódás, ínszalagszakadás vagy csonttörés veszélye fenyeget. Utálatos ember van a közeledben, aki egy energiavámpír. Mosolyogj rá, légy vele kedves, így nem tudja elszipkázni az erődet.


Február 11., 12., 13.


Fogyó Hold a Nyilasban


A szerelem megmozgatja az eget és a földet! Egy karmikus szerelmi kapcsolat olyan erővel törhet az életedbe, amelynek nem tudsz ellenállni. Minden gondolatodat betölti, a szíved szaporábban ver, a lelked a mennyben jár, mert érzed, hogy ő az, akivel egy lehetsz. Aztán a pokolban, mert rettegsz a végtől. Ne gondolj most arra, mi lesz majd évek múlva, hanem inkább örülj, hogy a sors kegyes hozzád, és az utadba sodorta ezt az embert, akiért ha kell, harcolj!


Február 14., 15.


Fogyó Hold a Bakban


Most aztán nem lehetsz topis! A pasid ne lássa a hajadban a csavarókat és a pakolást az arcodon. Elő a szexi fehérneművel, a mélyen dekoltált toppal és a csipkés harisnyával.


Ajándékozd meg valami aprósággal a szerelmedet, és mindazokat, akikre szeretettel teli szívvel gondolsz. Akár egy szem bonbon is elegendő, a gesztus a lényeg, nem az ajándék.


A munkahelyeden vagy a munkád során annyi irigy és gonosz emberrel találkozol, mint égen a csillag. A pénz utáni hajszában, az egyre keményedő megélhetési harcban nem lehetsz senkivel sem bizalmas, mert gátlástalanul le fogják nyúlni az ötletedet, a munkádat.


Február 16.


Fogyó Hold a Vízöntőben


Sok minden átalakul benned és körülötted, és ez nagy feszültséggel jár. De ennek örülnöd kell, mert ezzel az életedben új fejezet kezdődik, amely sok jót hoz neked. Segítségül hívhatod ehhez az okkult tudományokat, de még a pszichológiát is. Észre kell venned, hogy a sors jeleket küld, és tudnod kell olvasni ezekben. Például a szerelemben, amikor olyan szenvedélyes leszel, mint egy oroszlán. Ám ha a pasi nem gyengéd és nem figyelmes a szexben, akkor fogj gyanút, mert nem valószínű, hogy szerelmes beléd.










Újhold: február 17.

A Hold a Föld és a Nap között áll, és éjsötét hátoldalát fordítja felénk. Hatása kevésbé érezhető, de kiváló az újrakezdésre. A pszichológiai energiák feltöltődnek, és új esélyt kapunk a sorstól. A szervezet méregtelenítő készsége erőteljes, könnyebben megy a böjtölés, a rossz szokásoktól is egyszerűbb megszabadulni. Újhold idején szinte mindenkinek van valamilyen panasza, ilyenkor növekszik az áruházakban a reklamációk száma. Aki ezen a napon döntő elhatározásra jut és megteszi az első lépést, sikerrel járhat.


 


 


 


 


 


 




Február 17.


Újhold a Vízöntőben


Pompás a mai nap a bulizásra vagy bálozásra, mert varázslatos lesz a megjelenésed, te leszel az éjszaka királynője. Sokan fognak csodálni, és még többen irigyelni, amit vegyél jó jelnek, mégpedig a siker jelének!


Kedvez a mai nap az új dolgok elkezdésének, és az olyan beszélgetéseknek is, amelyben mélylélektani, esetleg a reinkarnációval kapcsolatos témák vannak napirenden. Ha netes társkeresőben ismerkedsz, most esélyed van olyan személlyel összejönni, akinek a fantáziája kissé szegényes, és leginkább csak a testiség érdekli.  







Növő Hold: február 18–28. között







Ebben az időszakban egyre több holdfelszínt világít meg a Nap. Ez a regeneráció időszaka – amit elkezdünk, azt változtatás nélkül, az eredeti terveket követve vihetjük véghez. Az eredmény tartósságában és sikerében pedig biztosak lehetünk. A növő Hold olyan, mint a belégzés, ilyenkor felszedjük és elraktározzuk az energiát, a betegségből, sérülésből sokkal gyorsabban felépülhetünk.


 


 


 


 


 


 


 



Február 18., 19.


Növő Hold a Halakban


Sokkal érzékenyebb vagy, mint az elmúlt napokban, ezért olyan dolgot is a szívedre veszel, amely máskor meg sem érint. Kényeztesd egy kicsit magad, és ugorj be a barátnőddel egy kávézóba, ahol falatozz habos sütit.


A féltékenység zöld szemű szörnyetegét próbáld meg elűzni, mert nem vihar, hanem tornádó söpörhet végig a kapcsolatodon. Ha a kedvesed félrelépett, akkor mérlegelj, meg tudsz-e bocsátani, tudsz-e hinni neki, vagy ne húzd az időt, hanem szakíts.


Február 20., 21.


Növő Hold a Kosban


Ne mászkálj otthon meztelenül, hacsak nem a szomszédodat akarod izgatni. Ugyanis a kedvesedet nem felcsigázod vele, hanem inkább rád un.


A munkahelyeden pedig ügyelj arra, hogy ne késs el, mert a főnököd a ránehezedő nyomás miatt most feszültebb, és amit eddig elnézett vagy észre sem vett, azért most ordítozni fog.


Február 22., 23.


Növő Hold a Bikában


Hétvégén csapj egy bulit, hívd át magadhoz a jó fej kollégákat, szomszédokat és a barátnőidet. Ehhez nem kell nagy bevásárlást csapni, és napestig a konyhában, a tűzhely mellett serénykedni, hanem elegendő, ha papírdobozos kínai finomságot rendelsz. Ehhez a gyors menühöz a teák közül természetesen a kínai fehér tea illik, amiről az a hír járja, hogy évszázadokon keresztül csak a császárok kortyolhatták. Nemcsak finom, hanem élénkít, és tele van antioxidánsokkal, amely az idő előtti öregedés elleni legjobb fegyver.


Február 24., 25.


Növő Hold az Ikrekben


A baráti kapcsolatok, a társasági élet sokkal fontosabb lesz, mint korábban. Szükséged van arra, hogy meg tudd osztani a gondolataidat, hogy meghallgassanak, és téged is őszintén érdekelnek mások. A szomszédoddal is többet jársz össze, a testvéred is bepillantást enged egy titkába, és lelkileg még közelebb kerültök egymáshoz. Ha nem tudsz elutazni, akkor legalább nézz meg egy útifilmet, ez feltölt energiával.


Február 26., 27., 28.


Növő Hold a Rákban


Több energiád lesz, mint korábban, belevághatnál egy olyan sportba, amelyet eddig még nem próbáltál. A hatalmas lendület, amivel rendelkezel, másokat is magával ragad, ezért többen fogják keresni a társaságodat, mint korábban.


Arra kell ügyelned, hogy egy döntést ne csak elméletben hozz meg, hanem gyakorlatban is. Most könnyen belemehetsz olyan szerelmi kalandba, amelyben túlléped a szexben azokat a határokat, amelyeket eddig betartottál. Érdemes lenne ezt a kapcsolatot egy ideig még titokban tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top