nlc.hu
Ezo
Kövesi Péter: Idõkapu

Kövesi Péter: Idõkapu

Az élet egy végtelen folyam, ezért az elõzõ életeinkbe való visszatérés terápiás lehetõség, gyógyszerként használható. Nem az egészséges embereknek van rá szükségük, hanem azoknak, akik lelki problémákkal küszködnek.







Ezekkel a szavakkal nyitotta meg Kövesi Péter az Időkapu című új kötetének bemutatóját.


Az író célja, hogy könyve ne csupán a szakembereknek, hanem a laikusoknak is segítséget nyújtson abban, hogyan lehet valakit könnyű hipnózissal visszavezetni az előző életeibe. Egyszerű, könnyen alkalmazható, veszélytelen módszerekkel ismertet meg bennünket. Az emlékek, amik ilyenkor a tudattalanból a felszínre törnek, mindig eltávolítják az evilági problémákat, így nagyobb rálátással tudjuk ezeket kezelni, és megoldani. A depresszió, szorongás, fóbiák, teljesítménykényszer a legjobban gyógyítható kórképek Kövesi Péter módszerével.


Az Időkapu NLP (Neuro-linguistic programming) módszerek ismertetésével, az előző életekben átélt traumák kezelésében is nagy segítségünkre lehetnek. A feldolgozás egy része éber állapotban történik. Ilyenkor nagyon fontos elmondani, hogy senki nem felelős az előző életekben elkövetett dolgokért, hiszen mostani életünkbe teljesen új személyiséggel és testtel érkeztünk. Ennek illusztrálására érdekes, tanulságos, és egyben lebilincselő történeteket is olvashatunk a könyvben.


Az Időkapu – a szerző elmondása szerint – egyedülálló a magyar könyvpiacon, ugyanis az előző életeket és a mostani életet folyamatosságában láttatja. Kövesi Péter szerint a legtöbb probléma nem az előző életekből, hanem ebből az életből fakad. Az Időkapu jelentős része éppen ezért nem csak az elmúlt életekkel, hanem a jelen élet korábbi, már elfeledett traumáinak felidézésével és feldolgozásával foglalkozik. Az író szerint a legokosabb olyan módszereket alkalmazni, ahol nem az a fontos, ki melyik életébe látogat vissza, hanem hogy olyan eseményeket éljen át az úton, amelyek a mostani problémáival valamilyen kapcsolatban állnak.


Az Időkapu című kötet a Bioenergetic gondozásában jelent meg. Ára: 2.600,- FT
Bővebben a könyvről itt olvashatsz »










Kövesi Péter 1952-ben született Debrecenben, azóta is ott él. Több mint 30 éve foglalkozik ezotériával. Először a természetgyógyászattal ismerkedett meg, majd 1992-ben Reikimester lett. Azóta tanfolyamokat, előadásokat tart. Unicornis néven szellemi iskolát vezet Budapesten és Debrecenben, tanít a Szintézis Szabadegyetemen és a Természetgyógyász Akadémián Kecskeméten. Közel 100 írása jelent már meg különböző lapokban, és két könyvet fordított magyar nyelvre.

Kövesi Péter honlapja »


 


 


  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top