nlc.hu
Ezo
Küldetésszámod és életed útja

Küldetésszámod és életed útja

Küldetésszámod megmutatja, hogy mi célból születtél, merre visz az utad, hol és miként tudod a legtöbb és legjobb dolgot véghezvinni életed során. Arra is utal, hogy nem bújhatsz ki a rád bízott feladatok alól.





Numerológia, avagy a számok tudománya

A számmisztika nem csodaszer, nem mondja meg a jövőt, de hozzásegít ahhoz, hogy kiváló önismeretre tegyünk szert. Különböző számkulcsok segítségével kiszámolhatjuk, milyen feladatok állnak előttünk az életben. A számmisztika lehetőséget ad arra, hogy nevünk és születési dátumunk segítségével betekintést nyerjünk egy olyan misztikus világba, amely igazán lenyűgöző. Eme tudomány segítségével magunkévá tehetünk egy kis tudást, s ha jól használjuk, segíthet eligazodni a mindennapok világában. A számmisztika segítségével megoldódhat számos problémánk, amelyek eddig sikertelenné, boldogtalanná tettek bennünket.
Cikksorozatunkban sorra vesszük a különböző számkulcsokat, melyek segítenek tükröt tartani magunk elé. A nyolcadik részben a küldetésszámmal foglalkozunk.


A küldetésszám kiszámítása

Szükség van a születési dátumodra: év, hónap és nap.
Valamint a születési hónapok úgynevezett „planetáris számaira”.
A planetáris számot válaszd ki a táblázatból! 











































 Dátum  Planetáris szám
 Március 21. – április 20.  9
 Április 21. – május 20.  6
 Május 21. – június 21.  5
 Június 22. – július 22.  9 (2 és 7)*
 Július 23. – augusztus 22.  5 (1 és 4)*
 Augusztus 23. – szeptember 22.  5
 Szeptember 23. – október 22.  6
 Október 23. – november 22.  9
 November 23. – december 21.  3
 December 22. – január 20.  8
 Január 21. – február 19.  8
 Február 20. – március 20.  3


 


 


 


 


 


 


 


 


* A június 22. – július 22. és a július 23. – augusztus 22. időszak esetében mindkét számot figyelembe kell venni, és össze kell adni azokat!

Nézzünk egy példát:


Minden számot össze kell adnod, amíg egy számjegyű nem lesz.

1976. február 11.
év: 1 + 9 + 7 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5 (ez a sorsszámod)
hó: a február planetáris száma = 8
nap: 1 + 1 = 2 (ez a napszámod)

egyben: 5 + 8 + 2 = 15 = 1 + 5 =
vagyis a küldetésszámod: 6


Válaszd ki küldetésszámodat, és olvasd el az elemzést!







1-es küldetésszám

Küldetésed, hogy új utakat keress, és másoknak is megmutasd ezeket. Lehetőséged van arra, hogy új módszereket hozz létre, de arra is, hogy feltalálj valamit, ami másoknak is hasznára válik. A döntéseket és az ezzel járó felelősséget soha ne hárítsd másokra, hisz ez a te feladatod. Kiváló ambícióidat használd ki karriered erősítése érdekében, valamint vállalj irányító szerepet a hivatásban és a magánéletben egyaránt. Tartózkodj az önzéstől, a hatalmaskodó viselkedésmódtól, az elsietett döntésektől különösképpen! Próbáld magas fokra fejleszteni diplomáciai készségedet, így jelentősen nőhet annak az esélye, hogy komoly sikereket érj el.






2-es küldetésszám


Küldetésed, hogy kiváló társ váljon belőled, legyen szó hivatásról vagy magánéletről. Kellő önuralommal, diplomatikus viselkedésmóddal és kiváló önfegyelemmel te lehetsz a munkában valaki nélkülözhetetlen jobbkeze, a magánéletben pedig igazi lelki és segítőtárs. Nem az a feladatod, hogy egymagad sikerre vigyél valamit, hanem az, hogy másokat a csúcsra segíts, még akkor is, ha lesznek az életedben olyan pillanatok, amikor tudod, te érdemelnéd a babérokat. Mindenképpen azzal viheted sokra, ha másokat hozzásegítesz céljaik megvalósításához. Teremts magad körül békés, harmonikus környezetet, ez szükséges ahhoz, hogy mindig elérd a vágyaidat.






3-as küldetésszám


Küldetésed, hogy különleges személyiségeddel, pozitív életfelfogásoddal segíts az embereken, s ezt a szinte állandó jó hangulatot továbbadd másoknak. Bármibe kezdesz, azt sikerre tudod vinni, bár gyakran elfog a bizonytalanság, ez az, amit viszont neked kell megtanulnod, s kellő önfegyelmet és önbizalmat kiépíteni magadban. Kiváló felfogásod nagy segítséget nyújt neked abban, hogy még olyan dolgok iránt is érdeklődj, melyek távol állnak tőled. De az évek alatt felszedett tudást folyamatosan tudod hasznosítani, s nemcsak a saját, hanem mások hasznára is fordítani, így is utat mutatva másoknak.






4-es küldetésszám


Küldetésed, hogy a veled született kiváló képességeidet – úgymint türelem, odafigyelés, munkabírás – mindennap használd, s a saját gondjaid mellett akár mások problémáit is megoldd. Szociális érzékenységed igen nagy, nem tudsz elmenni senki mellett úgy, hogy legalább gondolatban ne próbálnál segíteni neki. Kiváló jellemvonásod a hűség és a megbízhatóság, így biztos, hogy olyan munkát választasz magadnak, ahol sokáig kitartasz. Hasznos dolgot fogsz végrehajtani, és kamatoztathatod szellemi tudásodat. A párválasztás során is úgy fogsz dönteni, hogy az lehetőleg egy életre szóljon.






5-ös küldetésszám


Küldetésed, hogy folyamatosan változz, mindig alkalmazkodj a körülményekhez, tanulj, hasznosítsd tudásodat, és sokat tegyél embertársaidért, különösen a családodért. Képes vagy bármilyen életkörülményekhez alkalmazkodni, rugalmasságod határtalan. Az élet viszontagságait is jól viseled, sőt ha teheted, te magad keresed a megoldható problémákat, tétlenül nem tudsz sokáig egy helyben ülni. Fontos számodra, hogy ne korlátozzanak, mindent meg is teszel annak érdekében, hogy szabadságodat megőrizd. Kiváló kommunikációs képességgel rendelkezel, hasznosítsd ezt a képességedet olyan munkaterületen, ahol szükség van erre.






6-os küldetésszám


Küldetésed, hogy békét és harmóniát teremts környezetedben, és megpróbáld ezt az életszemléletet átadni az embereknek. Bár sokszor észre fogod venni, hogy nem nézik a tevékenységedet jó szemmel, sőt előfordulhat, hogy világnézetedet megvetik, de te ne térj le arról az útról, amit választottál, mert ha csak néhány emberben tudatosítod, hogy a megértés és a béke fontos a mindennapi életben, már eredményt értél el! Mutass példát a családodnak, az ismerőseidnek, hidd el, lesznek követőid. Gyakran elő fog fordulni, hogy felelősséget kell vállalnod mások tetteiért, de mivel ez a küldetésed, állnod kell a sarat az ilyen nehéz helyzetekben is.






7-es küldetésszám


Küldetésed, hogy fizikai és lelki támasza legyél másoknak. A 7-es küldetésszámú emberek gyakran orvosok, nővérek, tanácsadók, akik azért élnek, hogy akár ismeretlenül is segítsenek másokon. Olyan érzelemvilággal rendelkezel, mely vonzza hozzád a segítségre szoruló embereket. Bármilyen munkát is választasz magadnak, észre fogod venni, hogy más emberek problémáit oldod meg úton-útfélen. Erkölcsi tisztaságod megkérdőjelezhetetlen, folyamatosan gyarapítod szellemi tudásodat, s ezzel el tudod érni, hogy olyan határokat is átlépsz, melyeket mások soha nem fognak tudni átlépni. Fontos, hogy szabj határt a segítőkészségnek, ne áldozd fel teljesen saját magad másokért!






8-as küldetésszám


Küldetésed, hogy kiváló szervező- és irányítóképességedet maximálisan felhasználd, és akár komoly gazdasági és hatalmi ambícióidat kihasználva hatalomra törj. De vigyázz! Ne élj vissza az élet által felkínált lehetőséggel, hisz ha nem a közösség javára tevékenykedsz, könnyen fordulhat a kocka, s a mélybe csúszhatsz pillanatok alatt. A lényeg, hogy tehetségedet és felhalmozott anyagi javaidat nemes cél érdekében használd fel, s ha úgy adódik, segíts mások problémáinak megoldásában. Igazán nagy sikereket olyan területen érhetsz el, ahol magas szinten és nagyobb embercsoportokért dolgozhatsz.






9-es küldetésszám


Küldetésed, hogy először saját érdekeidet figyelembe véve jólétet teremts magad körül, s miután teljesítetted ezt a feladatot, utat mutass azoknak, akiknek maguktól ugyanez nem sikerül. Fontos, hogy egy olyan szerepet tölts be, amely egy nagyobb közösségért igyekszik eredményt és sikert elérni. Megfigyelheted, hogy ahogy korosodsz, az anyagiak utáni vágy egyre inkább át fog alakulni a szellemi tudás növelésének igényévé, de ehhez számos élettapasztalatot kell szerezned, s a kiszámíthatatlan érzelmi ingadozásaidról is le kell mondanod, különben életfeladatodat nem tudod megfelelően teljesíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top