nlc.hu
Ezo
A száj

A száj

Arcvonásaink lelkünk külsõ lenyomatai, következtetni lehet belõlük jellemünkre és sorsunkra is. Az arcelemzés titkaiba történõ beavatás segítségünkre lehet önmagunk és egyben mások jobb megismerésében is.

A száj

• A kis ajak kiegyensúlyozott érzelemvilágot vetít előre, tulajdonosa a realitások embere, így aztán az életben kevesebb csalódás éri, mint a többieket. Nincsenek nagy igényeik, nem törekszenek feltétlenül csak az első osztályú, márkás dolgok megvásárlására.


• Ha valakinek nagy a szája, akkor annak rendszerint túlcsordulóak az érzelmei, hajlamos az élvezetek hajhászására, de az önzésre is. Élvezik a szexet, szerelmesek a szerelembe és imádnak flörtölni.







• Ha a felső ajak nagyobb, mint az alsó, akkor intelligens emberrel találkoztunk, aki remekül bánik a többi emberrel.


• Ha az alsó ajak nagyobb, mint a felső, akkor emberünk nyers, diplomáciai érzéke mélyen alatta marad az átlagosnak. Imádja a pénzt, a hatalmat, és előbb-utóbb vezetői pozíciót harcol ki magának, ahol kiélheti az uralkodásvágyát.


• Akinek mosolygás közben a szájzuga felfelé húzódik, az optimista, kedélyes, jóindulatú ember, akinek viszont nehezére esik a pontosság. Utálja a szabályokat, nyomasztóan hat rá, ha időre kell érkeznie valahova.


• Akinek mosolygáskor lefelé görbül az ajka, az többet zúgolódik, elégedetlenkedik élete során, mint a többiek. Hajlamos a heves kirohanásokra, a vádaskodásra, viszont nincs olyan helyzet, amelyben ne tudná magát a legjobban megvédeni, az érdekeit képviselni.


• Az az ember, aki összeszorítja az ajkát, a valódi érzéseit igyekszik palástolni. Nem mer kitárulkozni, mert fél, hogy nevetségessé válik. Ezért aztán még a közvetlen környezetében élők sem ismerik meg őt soha igazán.


• A keskeny, vékony száj fukarságot, irigységet jelent, olyan személyt, aki számító, és aki nem tud örülni mások boldogságának.


• Akinek folyamatosan nyitva van a szája, az a felszínességre utal. Olyan személyre, akit a sors nem áldott meg színes fantáziával, de logikával sem. Akinek sok mindent a szájába kell rágni, mire megérti, hogy mit akarnak tőle.


Megjelent: Nők Lapja – 2005. február 02.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top