nlc.hu
Ezo
Karmikus útmutató

Karmikus útmutató

A születési adataid – év, hónap, nap – alapján válaszd ki, hogy melyik állatövi jegyben tartózkodott az asztrológiában a karmát, a végzetet jelölõ Szaturnusz. Olvasd el, milyen karmával születtél!

Az asztrológia feltételezi, hogy van előző élet, és minden születés karmikus. A születési horoszkóp egésze mutatja a karmát, amely közül kiemelkedik a sorsbolygó helyzete, a Szaturnuszé, amely felvilágosítást ad a múltról, az ősök cselekedetéről, amely magában hordozza a mi jelenünket és az utódaink jövőjét is.


Ki mint vet, úgy arat


A karma szanszkrit szó, tanítást, cselekvés általi tapasztalást jelent, amely a fejlődésünket szolgálja, és azt, hogy elvégezzük a feladatot, amiért születtünk. A karma szerint minden tett kiegyenlítődik, minden hatásnak megvan az ellenhatása, és ahogyan a jótetteknek, ugyanúgy a negatív töltetű kívánságok is visszahullnak ránk, sokszor anélkül, hogy tudnánk róla. A hindu hasonlat a karmát az igavonó örök patanyomán haladó kerékvágásként írja le, mert a karma is ugyanilyen elmaradhatatlanul követi minden tettünket, gondolatunkat, érzésünket.







Szaturnusz, a sorsbolygó


A Szaturnusz az asztrológia által figyelembe vett tíz égitest közül a legokkultabb, magának az „okkult” fogalomnak is az etalonja. A sorbolygó, mert a karma törvényét jelöli mindenkinek másként. A leckét, amelyet életünk során meg kell tanulnunk. Az őseinket, akiket mi magunk választottunk, mert a karmikus feladatunkat a segítségükkel tudjuk teljesíteni. A Szaturnusz égi helyzete megmutatja, hogy mit kell megtapasztalnunk, megtanulnunk, jelzi a próbatételeket, és azt is, hogy mennyit kell fáradnunk, hogy a célt elérjük.


Az idő mestere


A Szaturnusz az idő jelölője, kezében sarlóval ábrázolják, melyet anyjától kapott, hogy Uránosz nemzőerejének véget vessen. Ezt az idő lejáratnak a szimbólumaként is emlegetik, a földi életből nekünk szánt részt, amikor a feladatot elsajátíthatjuk, a karmát megpróbálhatjuk ledolgozni. Ehhez persze szükség van a karma ismeretére, amelyet összeállításunkból megtudatsz.


Kattinst ide, és nézd meg, melyik állatövi jegyben tartózkodott a Szaturnusz születésedkor »


Kattints jegyed képére, és olvasd el, milyen karmával születtél



































 Kos


 Bika


Ikrek 


Rák 


 







 

 

 







 

 

 







 

 

 







 

 

 Oroszlán


Szűz 


Mérleg 


Skorpió 


 







 

 

 







 

 

 







 

 

 







 

 

 Nyilas


Bak 


Vízöntő 


Halak 


 







 

 

 







 

 

 







 

 

 








 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Megjelent: Nők Lapja Füzetek – Karmikus útmutató

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top