nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Halakban

Szaturnusz a Halakban

A véredben van a titkolódzás, és a titkok kutatása. Rendkívül érzékeny ember vagy, akit a földi dolgok nem vonzanak, hanem inkább a lélek titkai. Karmikus feladatod az önzetlen segítés, a másokért való áldozathozatal.






 Szaturnusz a Halakban




 







Élete filmjei:
Ha vissza tudnád tekerni életed filmjét, meglátnád benne az ősöket, akik között voltak jósok, gyógyítók, sámánok, prófétálók, olyan emberek, akik megsejtették a jövőt, őrizték mások titkait, és őket is rejtélyesség lengte körül. Vonzódtak a misztikához, és a természet törvényei szerint élték a hétköznapjaikat. Ám a család karmikus számláját egy titok terheli, amelyet talán még nem derítettek föl, és nem egyenlítettek ki. A Szaturnusz helyzete alapján születéssel, vagy utóddal kapcsolatos titokról van szó, akit elutasítottak, vagy akit nem vállaltak, akiről lemondtak. A családfa felállítása lenne a dolgod, mert így nagyobb esély van arra, hogy ez a titok napvilágra kerüljön, és a lelkedet gyakran szorongató, megmagyarázhatatlan érzést felszámolhatod.

Karmikus kiteljesedés:
A saját, vagy rokon – akár távoli, akár közeli – gyermeked, akinek az életében fontos leszel, és nem érzed a mellőzöttséget, amelyet karmikus örökségként cipelsz magaddal. Ezzel elkerülheted, az „egyedül vagyok a világban” szívet facsaró érzését, és az alkoholhoz, vagy az egyéb kábító szerek használatához folyamodást. Művészi adottsággal is rendelkezel, rendkívül nagy a beleérző készséged, a misztika iránti fogékonyságod, amelyet remekül tudsz ábrázolni.

A jelen karmikus feladata:
– Az anyáról vagy a nagymamáról való gondoskodás, a feladataid közé tartozik, amelyet a vele való együttélés, együtt lakás során tudsz a legtökéletesebben ellátni.
– Alapítvány létrehozása, a meghurcolt, és a megalázott emberek megsegítésére. – A bizalmadat az intimebb kapcsolatokban is csak egy idő eltelte után oszthatod meg a másikkal, mert így elkerülheted a csalódást.
– A megérzéseid, a jövőbe látó képességed átlagon felül jól működik. De csak akkor beszélhetsz bárkinek a jövőjéről, ha erre kérik. Önkényesen nem avatkozhatsz bele ily módon senkinek az életébe.

Karmikus kötelessége:
Megpróbálni őszintének lenni minden helyzetben, még akkor is, ha ezzel fájdalmat okozol valakinek. Az otthon, a haza és a család fontosságát szem előtt tartva cselekedni és új lehetőséget adni annak a személynek, aki túlságosan gyenge volt, vagy vétett ellened. Be kell látnod, hogy te sem vagy hiba nélküli, ha erre képes leszel, új alapokra, a kölcsönös megbecsülés alapjára építkezhetsz.

A Szaturnusz bölcsessége: A múlttal zsúfolt tudat mindig nagy gyötrődésekkel jár.

Halak szaturnuszi szállóige: Nagyobb öröm jót tenni, mint elfogadni a jótéteményt. (Publilius Syrus)

Halak szaturnuszi a karmája: Julia Ormond, Cynthia Nixon

A Halak szaturnuszi erősség: tolerancia, áldozatkészség, intuíció

A Halak szaturnuszi gyengeség:
hazudozás, csalás, kételkedés.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: benne maradj egy olyan kapcsolatban – talán a megszerzett anyagi javak megtartása miatt -, amelyben nem éreztek semmit egymás iránt. Ahol a szeretetlenség, már-már a közöny uralkodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top