nlc.hu
Ezo
Szaturnusz a Rákban

Szaturnusz a Rákban

A véredben van, hogy magasabbra kell jutnod, mint az õseid. Abból a társadalmi osztályból, amelybe születtél, ki kell törnöd, és el kell érned azt a pozíciót, amelyben több generációval korábban a család, az õseid voltak, de az idõk folyamán alacsonyabb osztályba kerültek.






 Szaturnusz a Rákban




 







Élete filmjei:
Ha négy generációval korábbra visszatekernéd az idő kerekét, olyan kaotikus időszakban csöppennél, amikor minden bizonytalan volt. Az ember még a saját rokonaiban sem bízhatott meg, mert a családon belül is háború, irígység és gonoszság uralkodott. A családot olyan megpróbáltatások érték, hogy nem emelkedett, hanem inkább lejjebb süllyedt, és ezt éppen a saját rokonai árulásának köszönhette. Jobban megbízhatott az idegenekben, azokban az emberekben, akiket nem ismert. Ez a bizonytalanság érzés benne van a zsigereidben, ez tesz óvatossá főleg a rokonaiddal szemben.

Karmikus kiteljesedés:
Olyan tevékenységet kell űznöd, amelyben az előbbre jutás lehetőségét magad is látod, és ebbe teljes szívvel és lélekkel bele tudod vetni magad. Nem rögtön, hanem amikor elérkezik az idő – talán évek múlva – viszonozni annak a személynek a szívességét, aki ebben a segítségedre volt.

A jelen karmikus feladata:
– A saját családod a létbiztonságát megteremteni, a családot óvni és védeni.
– Az anyát vagy idősebb nőt, akiről úgy érezted, hogy nem szeretett gyermekkorodban eléggé – vagy a gyermekkorodat megnehezítette -, támogatni, és neki megbocsátani.
– A hangulati bizonytalanságot leküzdeni, és ezzel nem tönkretenni mások, különösen a partnered, vagy a gyermekeid hétköznapjait.
– Nem szégyellni a fokozott „szeretetéhséget”, hanem ezt kimutatni, mert ez nem tesz gyengévé téged, hanem megkapod azt, amire vágysz, és elégedetté válsz.

Karmikus kötelessége:
A bizonytalanság érzésének a legyőzése, amely úgy sikerül a Szaturnusz állatövi pozíciója alapján, ha saját magad építed fel az otthonodat, és a szakmádban is önmagad menedzserévé válsz. Ne félj attól, ha minden szép és jó az életedben, és hogy ennek az ellenkezője történhet veled, mert megérdemled a huzamosabb ideig tartó boldogságot. Légy olyan nyitott, és bízz úgy, mint a gyerekek.

A Szaturnusz bölcsessége: Ne azon siránkozz, hogy “mi lett volna ha…”, mert addig nem tudod elfogadni sajátodnak, ami most van.

Szaturnuszi szállóige: Míg a bizonytalan után futkosunk, elveszítjük a biztosat. (Plautus)

Szaturnuszi a karmája: Angelina Jolie

Szaturnuszi erősség: őszinteség, megbízhatóság, elkötelezettség.

Szaturnuszi gyengeség: pesszimizmus, közömbösség, hideg személyiség.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: azon gyötörd magad, és téma legyen a környezetedben, hogy amiért mások semmit sem tesznek, amit nekik az élet magától megad, azért neked keményen kell küzdened, mert ezzel hadakozol a sorsod ellen, és nehezebbé teszed a saját életed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top